HomeViestejäKate Spreckley5.1.2022 - Mielen avaaminen

5.1.2022 - Mielen avaaminen

MIELEN AVAAMINEN

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
5.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden vuoden myötä tulee uusi sykli, joka on täynnä uuden elämän ja uuden suunnan mahdollisuuksia. Tämän kuukauden energiat viitoittavat tietä uudelle aluille kaikilla elämänalueilla, ja näin ollen voimme odottaa muutoksen ja transformaation jatkuvan. Tällä hetkellä energiat ovat laajentavia ja kannustavat meitä vapautumaan vanhoista rakenteista ja ajattelutavoista, jotka pitävät meidät rajoittuneena ja kahleissa.

Olet täysin uuden elämänkokemuksen partaalla. Sellaisen joka ylittää järjen ja menee mielikuvituksen ja luovuuden ulottuvuuksiin. Joillekin tämä on tervetullut helpotus, kun se on luonnollisempi ajattelutapa. Toisten voi olla vaikea murtautua vapaaksi logiikan ja järjen kahleista. Riippumatta siitä, miten koet tämän ajan, ole tietoinen, että laajentuva tietoisuutesi lisää tajuntaasi ja avaa mielesi laajempaan perspektiiviin, ja siinä muodostuu uusia ideoita, jotka voivat muuttaa sinulla kaiken.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >