HomeViestejäKate Spreckley4.1.2022 - Kysymyksiä herää

4.1.2022 - Kysymyksiä herää

KYSYMYKSIÄ HERÄÄ

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
4.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutama viime vuosi on ollut suuren heräämisen ja massiivisen transformaation aikaa, mikä on tyhjentänyt ja puhdistanut merkittävästi vanhaa toksista energiaa. Muutos on käynnistetty kaikissa itsemme ja elämämme aspekteissa, ja sen tuloksena meitä yllytetään nyt alkamaan luoda vakaata ja tasapainoista perustaa, joka tukee meitä maailman jatkaessa muuttumistaan.

Jossain kohtaa mietimme kaikki syytä tai tarkoitusta inkarnoitumisemme taustalla. Mikä elämämme tarkoitus on ja mitä olemme täällä tekemässä? Kun siirrymme tähän uuteen vuoteen, näitä kysymyksiä herää taas kerran.

Nyt on tärkeää välttää lankeamasta vanhoihin, tavanomaisiin pelko- ja rajoituskaavoihin ja käyttää sitä viisautta ja tietoa, mitä olet saanut muutaman kuluneen vuoden aikana. Ole tietoinen siitä, että pelkopohjainen ohjelmointi pitää sinut jumissa vanhoissa uskomuksissa, ja tämä tekee sinulle mahdottomaksi kuvitella tai luoda uutta todellisuuttasi. Muista, että kaikkea mitä luot tänä vuonna, täytyy ruokkia sillä uudella tietoisuudella, jota olet saavuttanut tähän mennessä, kun sielusi täytyy nyt ohjata kaikkia valintoja ja toimia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >