HomeViestejäKate Spreckley3.1.2022 - Mukaudu ja sopeudu

3.1.2022 - Mukaudu ja sopeudu

MUKAUDU JA SOPEUDU

Kirjoittanut Kate Spreckley (spirit-pathways.com)
3.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aloitamme vuoden 2022 ensimmäisen viikon uuden kuun energialla, mikä on merkki uuden syklin alkamisesta heräämis-, parantumis- ja kasvumatkallamme. Tammikuu on aina kuukausi, jolloin meille tarjotaan tila, jota tarvitaan uuden vuoden energiaan sopeutumiseen. Näin ollen meille annetaan tämä aikaa saada näkemystä ja selkeyttä ja tarkkailla sitä tilaa, johon olemme astumassa.

Kun aloitat tämän viikon, saatat tuntea kireyttä, levottomuutta ja rauhattomuutta, kun kuluneen vuoden energiat alkavat hävitä ja uuden vuoden energiat vahvistua. Se on kriittinen hetki, jolloin sinut kutsutaan löytämään oma keskuksesi ja tasapainottumaan ennen itsesi laukaisemista eteenpäin. Ota aikaa itsellesi, kun mukaudut ja sopeudut vuoden 2022 energioihin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >