HomeViestejäShaumbra-lehtiSyyskuu 2022 - Carolina Oquendo - "Rakas mestari" - uusi tapa kokea aineistoamme

Syyskuu 2022 - Carolina Oquendo - "Rakas mestari" - uusi tapa kokea aineistoamme

 "RAKAS MESTARI" – UUSI TAPA KOKEA AINEISTOAMME

Kirjoittanut Carolina Oquendo (www.crimsoncircle.com)
Syyskuun 2022 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko sinusta koskaan tuntunut, että olet unohtanut kaiken, mitä olet kuullut Adamukselta (tai Kuthumilta tai Tobiakselta), heti kun lopetat lukemisen tai kuuntelemisen? Kaiken sen myötä, mitä olemme kuulleet, luulisi, että kaikkien vastausten pitäisi löytyä helposti muististamme, eikö vain? Siis mitä tapahtuu? Kuka on kaapannut kaiken tuon informaation ja jättänyt meidät pimentoon?

Kyllä, Adamus on sanonut toistuvasti, että informaatio on sisällämme. Mutta kun mielen sumu lopultakin hälvenee ja on jokin syvällinen ja tärkeä kysymys, johon tarvitaan maanläheinen vastaus helposti, miten löydämme sen?

Vastaus on siellä jossain, luultavimmin jossain shoudissa, mutta missä? On hyvin paljon arvokasta tietoa, mutta usein ei tarpeeksi aikaa (tai kärsivällisyyttä) etsiä siitä kaikesta.

Niinpä olemme aloittaneet uuden osaston Crimson Circlen nettisivuilla nimeltään "Rakas mestari", jossa matkustamme ajassa ja käymme läpi shoud-kirjastoa, etsien noita kätkettyjä viisausaarteita. Tämä uusi osasto on "kysymys ja vastaus" -muodossa, ja julkaisemme kaksi kysymystä kuussa vastauksineen, jotka on otettu suoraan shoudeista.

Kuten Adamus sanoi kerran vuonna 2014: "Tulette tänne sanoen: "Mikä on uutta? Mikä on viimeisin? Mitä on seuraavaksi?" Ei ole mitään uutta. Kaikki on sanottu aiemmin. Ei ole mitään uutta, koska olette jo perillä. Olette aina perillä. Koette vain, millaista oli päästä siihen."

"Rakas mestari" löytyy täältä, uudesta artikkeliosiosta uutisissa. Käy tsekkaamassa, kun laitamme lisää keskusteluja joka kuukausi!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >