HomeViestejäShaumbra-lehtiMaaliskuu 2022 - Nivara W - Kokemusten hatspektit

Maaliskuu 2022 - Nivara W - Kokemusten hatspektit

KOKEMUSTEN HATSPEKTIT

Kirjoittanut Nivara W (www.crimsoncircle.com)
Maaliskuun 2022 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kehoni kylmyys sai minut tällä kertaa olemaan hiljaa paikallani. Olin tullut ydinkylmyydessä siihen pisteeseen, että halusin vain lämmetä. Nyt kolmen untuvapeiton alla huomasin aloittavani matkan sisäänpäin. Mikä tapa sielullani onkaan tuoda minut tähän läsnäolevaan hetkeen! Kenties integroin ja tasapainotin intensiivisesti, enkä siksi kyennyt fokusoitumaan. Syyllä ei ollut oikeasti merkitystä – tuntui olevan kyse siitä, että olin hetkessä ja sallin itseni taas lämmetä.

Kun kehoni alkoi lämmetä, laiton pääni ulos peittojen alta ja katsoin ympärilleni makuuhuoneessa. Tunsin katsovani tätä tuttua tilaa, kuin se olisi kokonaan energiaani – energiaani kaikissa muodoissa joita olen luonut tähän huoneeseen. Muodossa oli hyvin monia asioita, jotka olivat osa energiaani. JA, sallinko niiden todella palvella minua tuossa muodossa vai en? No, varmasti peittojen alla oleminen palveli minua nyt, kun makasin käpertyneenä kyljelleni, haluamatta liikkua.

Tuossa hiljaisessa läsnä olevassa hetkessä silmäni kohdistuivat hattutelineeseen. Vasta muutama päivä sitten olin siirtänyt sen uuteen paikkaansa tässä huoneessa. Uteliaana katselin tätä korkeaa, valkoista metallitelinettä, joka oli täynnä hattuja. Mistä kaikki nuo hatut olivat tulleet? En pitänyt itseäni hattujen kerääjänä – siinä ne kaikki kuitenkin olivat. Heräsi toinen kysymys: mistä niissä kaikissa oli kyse elämässäni?

Maatessani siinä peittojen alla ja tuntiessani kaikkia noita hattuja, joita oli eri värejä, materiaaleja ja tyylejä, huomasin, että pystyin virittymään niiden kautta muistoihin, jotka sisältävät tunteita eri ajoista, paikoista ja kokemuksista. Kuten se, että minulla oli tuo ruskea hattu kävelypolkuseikkailulla, auringon kimaltaessa puiden välistä ja tuntiessani olevani hyvin elossa. Se kaikki tuntui hyvin mielenkiintoiselta, mutta mitä tapahtui? Miksi kuljin tätä polkua?

Aloin nähdä, että nämä hatut olivat kuin matkani eri aspekteja tai osia tässä elämässä maan päällä. Joitain hattuja oli tuskin pidetty, joitain oli kovasti käytetty vuosikymmeniä. Monet hatut olivat eri maista ja entisaikojen tyylisiä. Kun tunsin syvemmin yksittäisiä hattuja, tuntui, kuin jokainen voisi viedä minut eri elämään.

Miten kiehtovaa oli sallia havaintojeni laajentua tämän elämän hatspekteista eri elämien yhteyksiin. Se ei ollut mistään kiinnipitämistä tai erityistä muistamista – oli vain virta hahmoja, joita olin saattanut esittää, ja paikkoja joissa olin saattanut esittää niitä. Kaiken tämän virratessa sisällä, kuulin sanovani: "Tervetuloa kotiin. On mukava saada minut takaisin. Rakas sielu, saata nyt nämä muistot, tunteet ja elämät viisaudeksi." Miten kauniisti järjestetyltä se kaikki tuntui!

Kun makasin edelleen koteloituneena lämpimien peittojen alle, tulin tietoiseksi jostain muusta tärkeästä, näitä hattuja koskevasta asiasta. Mutta se ei ollut vain jokin tietoisuus. Se oli jotain paljon voimakkaampaa, joka tuli esiin nopeasti sisälläni, kuin korkki joka oli valmis poksahtamaan pullosta. Mitä yhteistä kaikilla näillä hatuilla on? POKS! Selkeä panta pään ympärillä. Hattupannat muistuttivat pääpantoja kaukaisesta muinaismenneisyydestä, joka oli pitänyt minua hyvin pitkään mielen silmukassa.

Kaikki nämä aspektit ja elämät oli eletty Atlantiksen pääpannan luomassa mielen silmukassa! Nuo pääpannat luotiin alun perin mukauttamaan fyysistä kehoa, luomaan yhdenmukaisuutta 144.000 enkeliperheen jäsenille, jotka päättivät kulkea muodon sisällä tässä maaulottuvuudessa. Yhtenä noista "voi hyvä jumala, joka olen" -hetkistä näin, mitä olin edelleen pitänyt päässäni kaikkien näiden hatspektieni myötä. Siinä sitä sitten hämmästeltiin, miten tämä matka sisäänpäin alkoi suuresta ydinkylmyydestä ja jatkui hattutelineen hatspekteihin ja entisiin elämiin, jotta päästiin Altin pääpantoihin. Se oli melkoinen matka yhteyksiä ja muistoja, joiden läpi sieluni oli vienyt minut. Nyt kun tuollainen yhteys oli muodostettu, mitä teen sillä, paitsi että jaan sen tarinana?

Kenties on aika - JA Æterna – oivaltaa, että tämä saattaa olla se osa matkaamme, jossa saamme jokainen nähdä, että kaikki on omaa energiaamme, jonka tietoisuutemme on toteuttanut, jotta ihmisjumaluutemme voi kulkea täällä maan päällä.

Myöhemmin tuona iltana kuuntelin Adamusta, ja hän jätti musiikin soimaan meille lähtiessään. Kun musiikki soi, maatessani taas peittojeni alla, tulin tietoiseksi kokemuksesta, että katsoin ihmispäätäni yläpuolelta. Katsoessani lumoutuneena, näin käsien lempeästi vetävän pois eteerisiä pääpantajäänteitä sen verran, että tuli tilaa pääni ja pääpannan välille. Sitten liu'uin takaisin musiikkiin.

Joskus myöhemmin, tullessani pintaan jostain ulottuvuuksista, joihin menin tuon musiikin myötä, tunsin alkavani "vaiheilla" takaisin kehooni, tullen hitaaksi tietoiseksi kokemuksesta, jossa katselin itseäni uteliaana, kun eräänlainen limainen, aivokuvioinen muna ilmestyi epäselvässä muodossa toiseen päähän. Kun katsoin edelleen tämän liikkuvan kuvan kehittymistä, tuo muoto muuttui märäksi, alastomaksi ihmiseksi, joka tuli ulos munasta.

Näin ja tunsin, ettei tarvittu enää kamppailua. Vain sana "VAPAUS" soi tajunnassani, kun taas kerran livuin takaisin musiikkiin.

Näistä kokemuksista ymmärrän, että nyt meidän on aika tunnustaa sen suuruus, kuka todellisuudessa olemme, ja se vapaus joka odottaa meitä nyt kaiken sen jälkeen, minkä läpi olemme matkanneet tässä valitussa elämässä. Menemme eteenpäin olemuksesta olemukseen.

Ja kyllä, minulla on nyt myös uusi perspektiivi hattujen käyttämiseen; niiden viesti on otettu vastaan. Käytän nyt luovasti hattuja ilossa, tietämisessä ja viisaudessa – tai päätän olla käyttämättä.

–––––––––––––

Nivara sanoo: "Sanoja voidaan käyttää kuvaamaan luomuksia ja identiteettejä, joita olen uskonut olevani. Olen käyttänyt taitelijan, kirjailijan ja synergistisen parantajan hattua. Hankkijan hattua, muinaisesineistä meteoriitteihin, koruihin ja viktoriaaniseen jouluun. Tuntien suurta mieltymystä luontoon ja eläimiin tässä elämässä. Olen alkanut tietää, etteivät ainoastaan nämä asiat määrittele, kuka todella olen. Ne olivat kokemuksia ja ilmaisumuotoja, jotka valittiin auttamaan minua sen tietämisessä, kuka todella olen." Häneen saa yhteyden sähköpostilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >