HomeViestejäShaumbra-lehtiTammikuu 2022 - Theresa McGraw - Miten Adamus näkyy elämässäni

Tammikuu 2022 - Theresa McGraw - Miten Adamus näkyy elämässäni

MITEN ADAMUS NÄKYY ELÄMÄSSÄNI

Kirjoittanut Theresa McGraw (www.crimsoncircle.com)
Tammikuun 2022 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Adamus sanoo olevansa shaumbrojen kanssa matkan joka askeleella. On kyse sitten Shoudista, pilvikurssista, Keahakista tai jostain muusta Crimson Circlen tuotteesta, tuntuu siltä, että Adamuksella on viestejä, jotka on suunnattu erityisesti minulle. Se voi olla sana, lause tai tarina, ja kun tiedostan tämän, tiedän olevani moniulotteinen olento, ihminen ja jumala. Mietin usein, kuulevatko ja tuntevatko muut shaumbrat ne samat sanat, jotka juuri tulivat. Onko Adamuksella yksi yleiskanavointi ja sitten hän sujauttaa mukaan sanoja, lauseita ja tarinoita, jotka on suunnattu kullekin osallistuvalle shaumbralle. Se on mahdollista, sillä luomismaassa kaikki on mahdollista, erityisesti ylösnousseelle mestarille. Ja sinä joka olet uusi Crimson Circlessä, tunne, miten Adamus yhdistyy erityisesti sinuun. Ole tietoinen ja löydä kaiken sen huumori tietoisuudessasi.

Kerron muutaman esimerkin, ja vaikka en muista täsmällisiä päivämääriä ja sanoja, haluaisin ilmaista niiden ydinolemuksen. Tulin ensimmäisen kerran tietoiseksi Adamuksen yhteydestä minuun 2017. Kuuntelin shoudia, ja Adamus sujautti mukaan sanan "museo". Työskentelin tuohon aikaan lasten museossa. Hän sanoi jotain tällaista: "Kyse ei ole työskentelemisestä museossa tai …" ja niin edelleen. Miksi sana "museo" putkahtaisi esiin kanavoinnissa? Kuka välittää museoista! Se oli suunnattu minulle. Tulin tietoiseksi. Vaikka pidin siitä, mitä tein – työskennellä lasten ja taiteen parissa – tiesin tuolloin, että minulle oli jotain enemmän museon ulkopuolella.

Shaumbra-lehden aiemmassa numerossa Geoffrey Hoppe mainitsi ("Henkisyysperäinen stressihäiriö", toukokuu 2019), että olemme nyt jälkihenkisiä. Ei ole tarvetta jatkaa muiden henkisten opetusten tai minkään etsimistä Itsemme ulkopuolelta. Tämä resonoi kanssani isosti, sillä minulla oli voimakas sisäinen tunne, että vien kaikki henkiset kirjani paikalliseen kirjastoon enkä enää etsi nettisivuilta asioita henkisyydestä. Kuten tarinaan kuuluu, harhauduin ja kävin edelleen katsomassa useita henkisten opettajien sivustoja. Yksi opettaja puhui elämän ja 3D-maailman näkemisestä niin, että asutaan vankilassa. Siellä oli meditaatio, jonka latasin ja kuuntelin, ja sitten tuli seuraavan shoudin aika. Yksi ensimmäisiä asioita jonka Adamus päästi suustaan ja jota mielestäni sävytti voimakas ärsyyntyminen, oli jotain vankilassa asumisesta.

Sitten Adamus jatkoi kanavointia äänellä, jonka olemme kaikki oppineet tuntemaan ja jota rakastamme – sanoisinko "karismaattisuutta asenteella" – ja sana "vankila" oli taas siinä. Tuskin uskoin, mitä olin juuri kuullut. Tulin taas tietoiseksi. Adamus puhui suoraan minulle. Ja voi pyhä sylvi, Adamus huusi minut shoudissa esiin, kaikkien shaumbrojen kuultavaksi. Mietin, kuulivatko muutkin sen. Kun katson taaksepäin ja tunnen tätä kokemusta, se tapahtui hengitysten välisessä tilassa, minun hengitykseni, minun tietoisuuteni. Se oli ajatonta. Yhteenvetona, toisesta Geoffreyn artikkelista ("En ole henkinen opettaja", tammikuu 2020), ainoa henkinen opettaja on sisäinen mestari.

Adamus puhuu entisestä elämästään William Shakespearena. Energia on kirjaimellista, ja nyt tuo aspekti on tietoisuudessani. "Adamus Shakespearena" tulee jatkuvasti esiin. Siinä mitä tulee minulle, tuntuu aina huumori – voi, niin Adamusta, ja voi, niin minua ja rakkauttani huumoria kohtaan.

Olin tehnyt automaattimaksun 100 dollaria pienemmälle summalle, kuin piti. Huomasin sen, tein muutoksen, nauroin ja siirryin eteenpäin. Myöhemmin samana päivänä kävelin sisustusliikkeessä ja törmäsin kehystettyyn kuvaan Shakespearen kirjakannesta, "Erehdysten komedia". Se sai minut purskahtamaan nauruun, ja nauran edelleen!

Shakespearen nimi tulee esiin uudestaan ja uudestaan kirjoissa, joita luen, ja elokuvissa joita katselen. Voisit sanoa: "Totta kai, hän on kuuluisa hahmo historiassa, ja tietysti hän tulee esiin", mutta mennäänpä noiden yksityiskohtien yli. Se miten Shakespeare ilmestyy, on ainutlaatuista minulle, aina shaumbra-twistillä, ja joskus tuo nimi on tietoisuudessani pelkästään kertomassa "Adamuksesta talossa". Keahakiin osallistuminen sallii sukeltamisen syvemmälle Adamuksen kanssa, ja hänen ajoituksensa on moitteeton. Se on ajaton.

Kuunneltuani Keahak-session jossa Adamus ilmaisi mieltymyksen steampunkiin (= höyrypunk), törmäsin Tähtisumua-elokuvaan, joka on yksi luovimmista ja humoristisimmista elokuvaesimerkeistä, jossa Shakespeare tulee esiin. Siinä on steampunk-alus, joka lentelee laittomasti pilvissä ja ottaa kiinni salamoita. Kuka johtaa ryhmää? Kukapa muu kuin kapteeni Shakespeare, transvestiitti joka inhoaa väkivaltaa. Voi, millainen shaumbra-merirosvo tuo kapteeni Shakespeare onkaan.

Yhdessä Keahak-sessiossa Adamus puhui siitä, ettei pidä jäädä kiinni oman virtamme yksityiskohtiin. Elokuva joka seurasi sitä minun maailmassani, on Finch. Elokuvassa on robotti, joka haluaisi nimen. Robotti ehdottaa William Shakespearea. Finch, robotin tekijä, sanoo tälle, että tuo nimi on jo varattu. Myöhemmin Finch kertoo robotille tarinan Golden gate -sillasta. Kyse ei ole niiteistä ja vaijereista, joista silta on tehty, eikä sen korkeudesta. Kyse on seisomisesta sillalla, katsellen kauneutta ja kuunnellen kannatusvaijerien laulua tuulessa. Se on ihmiskokemus. Se on elävä. Miten se sopii siihen, ettei jää kiinni yksityiskohtiin virrassamme? Tarinoilla on kyky ohittaa aivot. Kun tätä elokuvaa mainostettiin ennen sen julkaisemista, sanoin itselleni, ettei se kiinnostanut minua. Tiedän, että tiedän, ja tämän elokuvan katseleminen heti tämän kyseisen Keahakin jälkeen oli kaunista synkronismia.

Kun astun Keahak-taloon, haluan istua penkilläni ja olla. Kutsun myös Adamusta palloilemaan kanssani, kuuntelemaan havaintojani tai vain olemaan kanssani. Tiedän, että Adamus on läsnä. Minulla on Keahak-talossa erilainen haukotus, kuin missään muualla. Tunnen Æternan.

Tässä on yksi esimerkki energiasta palvelemassa minua – ei liity Shakespeareen, vaan penkkeilyyn. Adamus puhui useissa shoudeissa (ennen penkkeilyä) istumisesta penkillä tietoisena ympäröivästä maailmasta. Tämä tietoisuudessa menin ulos, istuin penkillä ja vain olin, säteillen armoa, helppoutta ja "minä olen mitä olen" -olemustani. Kun minun tuli aika siirtyä seuraavaan paikkaan, huomasin, että kaupungissa johon tunsin vetoa, oli penkkejä kirjaimellisesti joka paikassa. Ajattelin, että kuka ikinä suunnittelikin tämän joenrantakaupungin, hän tiesi, miten saadaan ihmiset ulos nauttimaan luonnosta ja elämästä.

Rakastan tätä. Nyt laajentuneen tietoisuuteni myötä, kaikki on minun energiaani, ja se kaikki kommunikoi kanssani, sieluni laulua. Kaikki nämä penkit ovat minun energiaani, ja minä loin ne. Kyllä, nautin penkkeilystä erittäin paljon. Kiitos kysymästä.

Pian rekisteröidyttyäni The Master Code -nettikurssille, olin nauttimassa hyvästä ateriasta ravintolan ulkopatiolla, tarjoilijani palvellessa minua ihanasti. Kysyin hänen nimeään, ja hän sanoi Gabriel. Tällaiset hetket ovat sanoinkuvaamattomia. Kutsu oli lähtenyt. Kyllä, tunnen jo Master Codea, ja kyllä, minun on tarkoitus osallistua ja olla täällä Koneiden ajassa.

Haluaisin kiittää Geoffreyä ja Lindaa ja Crimson Circleä Havaijilla olemisesta. Aika lähellä asuinpaikkaani Illinoisissa on Luau Coffee -niminen kahvila. Siellä tarjoillaan vain Kona-kahvia sekä muita havaijilaistyyppisiä juomia. Joku päivä käyn Havaijilla, mutta ennen sitä sen täytyy tulla minulle, energiani palveluksessa.

Tunnetko sen, mitä jaan? Kun tuot jonkin tietoisuuteesi, energiasi tanssii iloisesti havaintoosi todellisuudesta. Adamus, osa minua, pitää hauskaa ja tanssii – tanssin Adamuksen kanssa. Kuvittele, mikä muu on mahdollista, kun on tietoinen elämässä.

Nyt menen vuoden 2025 yli, mikä on itse asiassa nyt-hetkessä. Polkumme risteävät Adamuksen kanssa. Tunnemme ja aistimme toistemme ydinolemuksen, läsnäolon. Ei tarvita sanoja. Tuleva Itseni laulaa: "Kaikki selviää", ja yhdessä puhkeamme nauramaan kovasti.

______________________

Theresa valitsee nauttia elämästä ja vain olla, avautua omalle virralleen ja spontaaniudelle. Hän nauttii kulkea luonnossa, penkkeillä joenrannalla tai kahvilassa, käydä ulkona hyvällä päivällisellä (eli täysivaltaisen Itsen treffeillä), maalata, laulaa ja olla tekemättä kerrassaan mitään (eli vain olla). Vielä on kokematta matkustaminen ja muiden shaumbrojen tapaaminen. Theresaan voi olla yhteydessä sähköpostilla tai hänen nettisivujensa kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >