HomeViestejäShaumbra-lehtiMarraskuu 2021 - Kathleen Haws - Minun perusoikeuteni

Marraskuu 2021 - Kathleen Haws - Minun perusoikeuteni

MINUN PERUSOIKEUTENI

Kirjoittanut Kathleen Haws (www.crimsoncircle.com)
Marraskuun 2021 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En usein naura merabhin aikana, mutta huomasin naureskelevani äskettäisen The Master Coden viimeisessä sessiossa. Lähellä loppua Adamus alkoi puhua oikeuksista, juuri niistä asioista joita olen kirjoittanut muistiin viime kuukauden, ja se todella huvitti minua.

Uskomaton määrä informaatiota tulee meille keahakista, kuukausittaisista shoudeista ja viimeaikaisista tapahtumista, kuten The Time of the Merlin ja The Master Code. On mielenkiintoista huomata, mikä jää mieleen kaikesta, mitä sanotaan ja kommunikoidaan sanattomasti. Muutaman viime kuukauden mielessäni on pysynyt lause "oikeutesi on …" Viitaten USA:n perustuslain 10 ensimmäiseen lisäykseen, joita kutsutaan perusoikeuksiksi, halusin kirjoittaa omat perusoikeuteni sellaisena, kuin ne liittyvät minuun ja kaikkeen, mitä olen.

Tietoisuus oikeuksistani tulee hyvin pitkän matkan ja toteutuneen unelman lopussa. Kun olen kokenut lukemattomia elämiä, luonut myriadeja kokemuksia ja viisautta matkan varrella, olen nyt paikassa, josta olen uneksinut Atlantiksen päivistämme saakka. Kulkea maan päällä ruumiillistuneena mestarina, joka ymmärtää energian ja tietoisuuden suhteen. Olla täällä yhtenä ihmiskunnan ratkaisevimmista ajoista – jos ei ratkaisevimpana.

Varhaisissa keahak-ryhmissä teimme paljon informaation ja kokemusten tiivistämistä. Se on jäänyt mieleeni, kun tunnen sen auttavan jonkin ydinolemukseen ja viisauteen pääsemisessä. Seuraavaan kohtaan oikeuteni on tiivistetty sellaisena, kuin tiedän niiden olevan.

** OLLA TÄYSIVALTAINEN
Tiedän, että olen täysivaltainen olento ja minulla on kyky kunnioittavasti vapauttaa itseni esi-isäsukulinjastani. En ole enää sidottu esi-isieni biologiaan tai ominaisuuksiin.

** OLLA INTEGROITUNUT
Tiedän, että olen luonut aspekteja tässä ja muissa elämissä. Voin myötätuntoisesti toivottaa ne tervetulleeksi minuun, kotiin.

** SAADA ENERGIA PALVELEMAAN MINUA
Tiedän, että kaikki mitä havaitsen, on energiaa, ja sallin sen todella palvella minua ilman pelkoa ja epäröintiä.

** OLLA OMASSA MERLIN-VIRRASSANI
Tiedän, että voin olla oman energiani virrassa ja ajan luonnollisessa virrassa, mikä sallii helppouden ja armollisuuden.

** OLLA OPTIMAALISEN TERVE JA VAPAASSA ENERGIAKEHOSSANI
Tiedän, että minulla on kyky olla terveessä fyysisessä kehossa ja vapaassa energiakehossa.

** OLLA YLTÄKYLLÄINEN
Tiedän, että voin vapauttaa itseni kaikista rajoituksista, jotka eivät salli minun kokea kaikkea, mitä tulin tänne tekemään.

** OLLA JATKUVASSA YHTEYDESSÄ SIELUNI KANSSA
Tiedän, että tuo yhteys on aina ollut ja että voin koska tahansa tietoisesti valita kuulla oman sieluni laulun.

** KERTOA TARINANI
Tiedän, että tarinoissani on kokemuksen ja viisauden syvyyttä, ja voin jakaa niitä inspiroidessani muita.

** LOPETTAA KÄRSIMINEN
Tiedän, ettei kärsimyksellä ja millään arvottomuuden tunteilla ole sijaa ruumiillistuneen mestarin/Merlinin elämässä. Valitsen olla ilossa.

** SAADA SELKEYTTÄ
Tiedän, että minulla selkeyttä ja viisautta, joita tulee kohtaamisista lohikäärmeen ja mestari-itseni kanssa.

** OLLA LUOJA
Tiedän, että tätä olen syvällä, jumalaisella tasolla. Teen tietoisesti energialiikkeitä, jotka palvelevat minua.

Kun katson oikeuksiani, tiedän sisimmässäni, että olen ansainnut ne. En tekemällä kovasti työtä (vaikka olen varma, että olen tehnyt oman osuuteni turhaa ponnistelua), vaan avautumalla niille osilleni, jotka olin piilottanut, ja avautumalla jumaluudelleni ja mestaruudelleni.

Jokaisessa näistä oikeuksista on vielä suuria kokemuksia luomatta.

Olen tässä. Ja nämä ovat oikeuteni, jotka Itseni on minulle vapaasti antanut.

*****

Kathleen on jättänyt doula-vastaanottonsa ja useimmat ei-synnyttävät asiakkaansa, salliakseen itsensä olla täydemmin itsensä kanssa. Hän viettää mahdollisimman paljon aikaa lempipenkkipaikassaan: takapihansa patiolla, jossa hän nauttii parhaillaan upeista syksyn väreistä. Hän asuu Boisessa, Idahossa, aviomiehensä Jayn kanssa. Tapansa parantaneena suunnittelijana Kathleenin suosikkipäiviä ovat ne, jolloin hän sallii itsensä olla asioiden luonnollisessa virrassa ja nauttia siitä, mitä tulee esiin. Häneen voi ottaa yhteyttä sähköpostilla tai hänen nettisivujensa kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >