HomeViestejäShaumbra-lehtiHelmikuu 2021 - Nivara W - Pikaraidetta Thresholdiin/kynnykselle

Helmikuu 2021 - Nivara W - Pikaraidetta Thresholdiin/kynnykselle

PIKARAIDETTA THRESHOLDIIN/KYNNYKSELLE

Kirjoittanut Nivara W (www.crimsoncircle.com)
Helmikuun 2021 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Katsoessani matkaani muutaman vuoden taaksepäin, sain nähdä, että se on ollut todella vauhdikas prosessi. En suosittelisi välttämättä tätä "pikaraidetta" muille. Hitaamman ja lempeämmän tahdin valitseminen olisi saattanut tuntua hyvin paljon paremmalta tunnepuolella ja henkisesti sekä olla helpompi keholleni. Monet shaumbrat ovat sisäistäneet Crimson Circlen viestejä ja kursseja monta vuotta – itselläni asiat menivät vähän eri tavalla.

Oli syksy 2018. Kyselin rauhattomasti syvempiä tapoja toteuttaa totuuteni, kun eräs ystävä kertoi minulle Crimson Circlen shoudeista ja videoista YouTubessa. Tämä oli aikaa, jolloin Adamus ns. harvensi laumaa. Hän pyysi niitä, jotka ovat yhteydessä Crimson Circleen, valitsemaan, halusivatko he jäädä ja olla mestareita maan päällä vai mennä toiseen ryhmään. Toisin sanoen, jos he halusivat vain, että heidän elämästään tehdään helpompaa osana jotain ryhmää, heidän pitäisi mennä muualle.

Tuntematta Adamusta, en täysin resonoinut sen kanssa, miten hän teki tämän, enkä käsittänyt hänen tarkoitustaan tai että se oli hänen tapansa haastaa meidät tietämään, keitä todella olemme. Kuitenkin joka kerta kun ajattelin: "Crimson Circle ei ole minua varten", kuulin äänen sanovan: "Täällä on enemmän sinulle" tai "Jatka kuuntelemista". Niinpä tein sen.

Suuren osan tästä elämästä olin ollut tietoisesti itsensä oivaltamiseen johtavalla etsimispolulla. Tiesin jotenkin, että tässä elämässä oli kyse olemisesta ruumiillistunut mestari maan päällä, ja se merkitsi kehoni ottamista mukaan, sitten kun oli aika siirtyä eteenpäin. Uskoin myös, että tämä toteuttamispolku oli kuljettava yksin. Nyt tulin tietoiseksi, että täällä oli myös muita omaa oivaltamistaan varten. Tämä oli se jumalaisesti määrätty elämä monille sieluille.

Olin kanavoinut jonkin aikaa ja hankkinut materiaalia new age -uutiskirjeeseen, ja Crimson Circlen kanavointikurssi osui ensimmäisenä silmiini. Mitä voisin oppia tästä työpajasta Coloradossa? Olin innoissani. Kuten kävi ilmi, edellytyksenä siihen oli Seksuaalienergiakoulun (SES) käyminen, mutta ei ollut kurssia ennen tuota kanavointityöpajaa. Kuitenkin siltä varalta, että saattaisi olla jokin toinen tapahtuma, johon haluasin osallistua, kävin ensimmäisen SES-kurssini henkilökohtaisena, jonka pitivät upeat Crimson Circlen opettajat. Myöhemmin kävin sen vielä toiseen kertaan netissä.

Millainen uskomusten avaaja se olikaan siinä, mitä olin pitänyt itserakkautena! Mitä oivalluksia sainkaan energiaruokailusta ja valtapeleistä! Hyvin monet uhrit ja hyväksikäyttäjät esittivät edelleen roolejaan maan päällä ja omassa elämässäni! Kyllä, saatoin nähdä, miksi tämä kurssi oli edellytys monille Crimson Circlen kursseille.

Tänä aikana aloin silmäillä Crimson Circlen nettisivuja hyvin intensiivisesti. Voi, mille poluille ja mihin häiriötekijöihin olinkaan harhautunut lähes 20 vuotta! Ulottuvilla oli ollut hyvin monia tilaisuuksia, joista en ollut tiennyt. Silloin näin Thresholdin. Se se oli. Mikään ei merkinnyt minulle enempää.

Siis päätin hypätä siihen, mitä jotkut pitävät Crimson Circlen tärkeimpänä kurssina. En ollut ajatellut, mitä se vaatisi minulta, enkä oikeasti ymmärtänyt, mihin sitouduin. Ja tuntui olevan uusi kieli ja uusia termejä, joihin sopeuduin, Adamuksen opastaessa meitä muistamaan, kuka olemme, uusilla perspektiiveillä ja kaikilla keksityillä sanoillaan. Millaista todellisuuden muuttumisen vuoristorataa se olikaan.

Suurin piirtein näihin aikoihin järjestelin nolostuttavan sotkuista huoneetta, kun tunsin jonkin olevan läsnä. Käännyin ja näin eetterihahmon. Tiesin, että Adamus tarkisti, kuka olin, ja hän puhui kanssani! Tunsin, että hän välitti joitain näkemyksiä ja kysyi jotain sellaista kuin: "Siis oikeasti uskot olevasi valmis tähän nyt?" Muistan tunteneeni suurta kunnioitusta siitä suuresta ponnistuksesta, jonka Adamukselta oli varmaan vaatinut tulla hyvin raskaaseen energiaan!

Koska tämä aineisto oli hyvin uutta, en ollut vielä pitkään kuunnellut Tobiasta, joka lempeällä tavallaan sanoi paljon siitä, mitä Adamus välitti nyt suoralla tavallaan. En ollut kuullut vielä hänen opetustaan seisomisesta matalan aidan takana! Tiesin vain, että minun pitäisi olla Havaijilla ja osallistua pienen ryhmän Thershold-kurssille. Vaikka joskus kyseenalaistin tämän, minua ajoi sieluni syvä tietäminen, että minun yksinkertaisesti täytyi olla siellä.

Pian alkoi tulla paljon vastustusta – sieluni valmisteli minua kurssiin. Elämä sellaisena kuin tiesin sen, tuntui hajoavan – ja se hajosi! Uskomukseni ja se, minkä olin luonut totuudekseni, alkoivat purkautua, samalla kun yritin pitää sen kaiken kasassa. Nopeatempoisen tunnetanssin ja kahden juurihoidon jälkeen, löysin itseni neljän ja puolen kuukauden kuluttua lentokoneesta matkalla Havaijille. Lähdin matkalle, jota en olisi pystynyt kuvittelemaan tuolloin, ja menin sitä kohti, mitä tapahtuisi Thresholdissa.

Yhdessä pilvikurssissa olin kuullut Geoffreyn kanavoivan Kuthumi lal Singhiä, ja lentokoneessa matkalla Havaijille Kuthumi esittäytyi ensimmäisen kerran minulle. Istuin paikallani ja odotin melko hermostuneena, millainen Threshold ja Havaiji olisivat, ja olin huolissani myös siitä, mitä lentokone teki. Silloin Kuthumi tuli luokseni, ja yllätyksekseni huomasin tanssivani hänen kanssaan ja olin iloinen tuon kokemuksen jakamisesta. Sydämeni avautui, ja rentouduin loppulennon ajaksi. Miten odottamaton lahja se olikaan!

Viimeinkin oli kurssin ensimmäinen päivä, ja tunsin varautunutta innostusta. Puhuttiin lohikäärmeestä. Olin rakastanut lohikäärmeitä nuoruudestani saakka, ja minulla oli tapana muovailla ja piirtää niitä. Mutta tämä oli tuntematon lohikäärme, joka kuulemani mukaan voisi repiä sinut kappaleiksi paljastamaan sen, kuka todella olet! Miten uusi käsitys, että tämä lohikäärme kaivaisi esiin syyllisyyden, häpeän ja kaiken muun, joka estäisi minulta Oivaltamiseni. NIINKÖ?

Siinä sitä oltiin sen uskomuksen kanssa, että voisin antaa itselleni anteeksi ihmismieleni rajoittuneella anteeksiannolla. En käsittänyt, että tämä sieluni lohikäärme oli ainoa, joka voisi antaa anteeksi koko ihmisitselleni, tai lohikäärmeeni selkeys näkisi lävitseni, pidin siitä tai en!

Ai jaa! Tiesin, etten voinut olla enää samanlainen, enkä halunnutkaan olla. Olin hyväksynyt sallimishaasteen, vaikka edelleen joskus vastustinkin tätä matkaa tulla siksi, kuka minä olen. Kuka oli tämä rakas ihminen, joka oli hyvin vakavamielisesti ottanut vastuun itsen toteuttamisesta, asiaksi joka hänen pitäisi hoitaa? Millainen tietoisuusmuutos olikaan tunnustaa, että olin siinä kynnykselläni (=threshold) eikä tunnettua ihmispolkuani voinut olla enää.

No, mitä oikeastaan odotin, jos tarkoitukseni oli olla, kuka todellisuudessa olen? En varmasti elänyt TUOTA elämää vielä ja olin tulossa tietoiseksi siitä, miten paljon EN ollut ruumiillistanut sieluani.

Olin hypännyt suoraan syvään päähän, sen sijaan että olisin selannut Crimson Circlen aineistoja vähän kerrassaan. Mutta ei ollut paluuta takaisin. Tämä pikaraide toi minut kuin pyörretuuli juuri siihen, missä minun tarvitsi olla, ja lopulta sallin itseni olla kotona kehossani ja olla se, kuka olen, enemmän kuin koskaan ennen.

Loppujen lopuksi meidän jokaisen täytyy tehdä tämä matka yksin, ja on mukava tietää nyt, että se voi olla myös jaettu matka. Jokaiselle joka harkitsee Thresholdia, kerron, ettei tuota kurssia voi ennakoida. Itselleni se oli yksi suurimmista lahjoista, jonka voisin antaa itselleni.

Ai sen kanavointikurssi? En ole vielä käynyt sitä ja sallin niin olla. Hassua miten ihminen joskus luulee tarvitsevansa tiettyä asiaa, ja sitten myöhemmin näkee, että se oli vain ensimmäinen askel johonkin täysin erilaiseen!

Iso kiitos Crimson Circlelle, KAIKILLE jotka osallistuvat maan päällä ja Crimson Councilin ulottuvuuksissa, ja KAIKILLE tämän aineiston ylösnousseille mestareille ja opettajille. Olen täynnä kiitollisuutta.

*****

Nivara sanoo: "Sanoja voidaan käyttää kuvaamaan luomuksia ja identiteettejä, joita olen uskonut olevani. Olen käyttänyt monia hattuja: taiteilija, kirjoittaja, synergiaparantaja ja hankkija – muinaisesineistä ja keräilyesineistä kristalleihin, meteoriitteihin, koruihin ja jalokiviin. Rakastan luontoa, eläimiä ja paljon muuta tässä elämässä. Olen alkanut tietää, etteivät nämä asiat yksinään määrittele, kuka todella olen. Ne ovat kokemuksia ja ilmaisumuotoja, jotka on valittu auttamaan sen tietämisessä, kuka todella olen." Häneen voi ottaa yhteyttä sähköpostilla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >