HomeViestejäShaumbra-lehtiTammikuu 2021 - Serena-Faith Masterson - Ehjä - hengenveto kerrallaan

Tammikuu 2021 - Serena-Faith Masterson - Ehjä - hengenveto kerrallaan

EHJÄ – HENGENVETO KERRALLAAN

Kirjoittanut Serena-Faith Masterson (www.crimsoncircle.com)
Tammikuun 2021 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"I Am Serena" on raastava, kuitenkin huomattavan kohottava tarina siitä, miten integroin yli 300 ainutkertaista persoonallisuutta siihen naiseen, joka olen tänä päivänä. Ennen syntymääni 1955 isäni teki sopimuksen osallistumisestani hallituksen mielenkontrollointiohjelmaan nimeltään MKUltra. Ohjelman tavoitteena oli löytää tapa kontrolloida ihmisiä mieliportaalin kautta. Lapsensa luovuttaminen kokeiluun ei ollut epätavallista isälleni – hän ei välittänyt ihmiselämästä, koska hän oli ylisukupolvisen satanistisen kultin päämies.

Kolmen päivän ikäisenä minut tuotiin kotiin sairaalasta, jossa koulutukseni alkoi. Koin vakavaa kaltoinkohtelua, jonka tarkoituksena oli jakaa identiteettini, ja sitä jatkui aikuisuuteeni saakka. Vaikka kasvatukseni oli kamalaa, muistelmani inspiroivat ja kertovat tarinana, miten matkasin kohti oman identiteettini löytämistä sielu-ihmisolentona, korkeamman tietoisuuden opastuksen ja Norma Delaneyn horjumattoman sitoutumisen avulla.

Kirjassani kerron: "Tosiasiassa ei ollut mitään minua. Ei ollut tietoisuutta itsestäni yksilönä. Sen sijaan oli fyysinen keho, joka sisälsi pirstoutuneet tietoisuudet, ja sieluni piti sitä kasassa, jotta elämä kulki eteenpäin. Kuvittele pyöröovi, joka nopeasti työntää ihmisiä sisään ja ulos. Jokainen persoonallisuus joka tulee esiin, jatkaa keskustelua siitä, mihin edellinen jäi. Ei voi olla mitään merkkiä vaihtumisesta, koska se kiinnittäisi huomiosi. On vain koossapitävä tajunta, joka sallii kaikkien persoonallisuuksien virrata yhtenä."

Työskenneltyäni 10 vuotta ensiluokkaisten dissosiatiiviseen identiteettihäiriöön (sivupersoonahäiriö) perehtyneiden korkeatasoisten lääkärien kanssa, olin toivoton. Minulle tulvi jatkuvasti muistoja niin käsittämättömistä asioista, että saatoin uskoa ne vain valheiksi. Halusin integroitua saadakseni poikani taas kotiin. Luulin, että olin suunnitellut kaiken. Pysyin uneksimaan vain selviytymisestä. Ripustauduin lyhytnäköiseen ajatukseen integroitumisesta. Mutta sieluni tiesi jonkin suuremman totuuden. Se tiesi asioita, joita en pystynyt kuvittelemaan. Terapiasessioideni aikana se alkoi kuiskata: "On jotain enemmän." Kun lopulta päästin irti omasta ajatuksestani siinä, miten integroituisin, ja avauduin sielun kutsulle, elämää muuttava seikkailuni alkoi.

Tapasin Norma Delaneyn muutama viikon päästä vuonna 1996. Hän oli "energiafasilitaattori" Hengen kera. Hän esitteli minulle myötätunnon ja korkeamman tietoisuuden Kwan Yinin energian kautta. Norman olemus kosketti minua enemmän, mitä olin koskaan ennen tuntenut. Hänen ruskeat silmänsä sädehtivät ja vakuuttivat minulle, että kaikki oli hyvin, ja hänen äänensä sointi resonoi syvällä minussa. Kun olin hänen seurassaan, tuntui siltä, kuin minut olisi kiedottu rakastavaan lämpökoteloon. Työskentelymme muutamana ensimmäisenä vuotena kauhuntunne oli normaali minulle. Soitin hänelle hätääntyneenä, ja heti kuullessani hänen äänensä koko kehoni vavahteli helpotuksesta. Saatoin tuntea, että sen pelon ulkopuolella jossa aina elin, oli toinen todellisuus. Siitä syystä palasin jatkuvasti takaisin riippumatta siitä, miten vaikeaa työstämme tuli.

Norma haastoi joka ainoan asian, johon uskoin. Vain pyhän hengittämisen avulla saatoin alkaa kuulla, mitä hän kertoi minulle, ja saada rohkeutta kohdata menneisyyteni. Hän toisti kärsivällisesti saman asian, kuka tahansa tulikin kehossani puhumaan hänelle. Norman loputtomalla kärsivällisyydellä ja myötätunnolla oli vaikutusta, mutta kaikesta siitä huolimatta kesti vuosia, ennen kuin "me" luotimme häneen.

Norma paljasti keskustelun, joka hänellä oli Garretin kanssa vuosia aiemmin. Kuultuaan saman keskustelun ties kuinka monennen kerran, Garret kysyi: "Miten voit toistaa samaa asiaa uudestaan ja uudestaan? Eikö se turhauta sinua?" Tyynesti hymyillen hän vastasi: "Mutta Garret, puhuin nyt Robertalle, eikä hän ollut koskaan kuullut sitä."

Kaikki persoonallisuudet esittäytyivät erillisinä yksilöinä, joilla oli ainutlaatuiset fyysiset ominaisuudet ja nimet. Useimmat olivat lapsia, jotkut olivat aikuisia ja muutama oli hirviö. Mutta jokainen esitti omaa osaansa siinä, että keho pysyi hengissä ja järjissään. Vasta työmme muutamana viimeisenä vuotena Norma osoitti minulle, että nämä osani olivat muistin aspekteja. Tämä tietoisuus salli minun integroida elämäni traumat helpommin.

Hämmästelin viattomuuttamme, silloin kun aloitimme tämän matkan. Kumpikaan meistä ei tiennyt, miten valtava tämä hanke olisi. Norman jatkuva "kyllä" teki siitä kaikesta mahdollista. Hän sitoutui täysin minuun. Vasta Norman kuoltua aloin oivaltaa, miten totta se oli. Geoff Hoppe kertoi minulle, että riippumatta siitä, missä päin maailmaa Norma oli, hän teki aikaa ollakseen yhteydessä minuun. Geoff mainitsi, että Norma saattoi olla päivällisellä shaumbra-ryhmän kanssa ja pyytää anteeksi poistumistaan soittamaan minulle. Hän tiesi, että elin jatkuvassa pelossa, ja jos kuulisin hänen äänensä, saisin lohtua.

Vuosien saatossa ihmiset kysyivät Normalta, miksi hän jatkoi työskentelemistä kanssani. He ajattelivat, että se kesti liian kauan. Mutta heidän mielipiteillään ei ollut merkitystä hänelle, sillä hän tiesi meidän edistyvän. Norma sanoi: "Jos sinä et käyttäisi joka tilaisuutta tämän työn tekemiseen, Serena, olisin lopettanut jo kauan sitten." Ja silloin kun olin haluton siihen vastustamalla hänen opastustaan, hän pysähtyi ja antoi minun valita, mitä halusin. Tämä yksinkertainen teko salli minun yhdistyä syvemmin luojana olemiseen. Olin ollut uhri ja pelannut pelkopeliä niin kauan, että tämä oli oleellinen osa parantumistani.

Asuin Norman ja Garretin kanssa vuoden 2001 kaksi ensimmäistä viikkoa, jotta minut pidettiin tuvassa aspekteilta, jotka halusivat tappaa minut. Alusta saakka minut oli koulutettu siihen, etten koskaan kertoisi salaisuuksia. Tietyt persoonallisuudet tässä järjestelmässä olivat oppineet pitämään salaisuudet hinnalla millä hyvänsä, ja mitä lähemmäs pääsin totuutta, sitä enemmän ne laukaistiin tekemään työnsä ja tappamaan kehon. Olen hengissä tänä päivänä ainoastaan siksi, että Norma ja Garret olivat valppaana ja pitivät minut turvassa tuona aikana.

Kun he muuttivat Coloradoon, he toivat minut mukanaan. Ja tuolloin varsinainen työ alkoi. Seuraavat seitsemän vuotta elin yksin pienessä talossani Evergreenissä eikä minulla ollut kontaktia kehenkään muuhun kuin Normaan.

Norma rakasti minua hengenveto kerrallaan. Tietoinen sieluhengitys oli se työkalu, jonka hän opetti minulle yhdistyäkseni sisäiseen hiljaisuuteeni. Sillä tavalla aloin erottaa totuuden ja koulutetun mieleni valheet. Norma osoitti, että se myötätunto ja hiljaisuus jotka olivat hänessä, olivat myös minun sisälläni, ja minun täytyi vain päästä niihin käsiksi tämän pyhän hengityksen avulla. Opin, että sieluni rakasti minua niin täysin ja tuomitsematta, että se teki kaiken, mitä vaati, pitämään kehoni hengissä ja mieleni terveenä. Uskomukseni olivat ne, jotka leimasivat minut pahaksi tai vääräksi.

Kun työskentelimme jonkin muiston kanssa, joka toi esiin tuomitsemisen, Norma "nuhteli" minua ja sanoi: "Saat valita, Serena. Jäätkö tuomitsemiseen, vai tuletko syvälle ytimeesi ja hengitykseesi? Tunne se totuus, jonka sielusi tietää." Pitäen minua myötätuntoisessa rakkaudessa hän odotti, mitä valitsisin. Sulkien silmäni pyysin sieluani auttamaan, että tunnen totuuden. Ja kun hengitin, aloin tuntea todellisuuden mieleni julmien sanojen ulkopuolella. Se resonoi sisälläni ja näytti minulle tunteiden kautta, että se mitä Norma sanoi, oli totta. Se loi tietoisuuteni yksilönä.

Alun perin aloin kirjoittamaan tarinaani auttamaan totuuteen yhdistymisessä. Istuuduin tietokoneelle, suljin silmäni ja sallin muistojen tulla pintaan sieluni opastuksella. Minun ja elämäni kokemusten välillä oli monia turtuneita dissosiaatiokerroksia. Kirjoitin vuosia kokemuksistani, ennen kuin aloin yhdistyä siihen, mitä oli tapahtunut. Kun aloin tuntea, miten totta nämä tapahtumat olivat, henkeni salpautui. Tunsin kauhua ja hylkäämistä, ja se nielaisi minut tuskallisiin tunteisiin. Vasta myötätuntoisen hengityksen avulla pystyin integroimaan ne. Integrointi on vanhan energian, vanhojen haavojen ja aspektien tuomista kotiin hengittämällä "minun suuruuteeni". En pystynyt enää teeskentelemään, ettei se ollut totta, mitä minulle tapahtui. Tunsin sen kehoni joka solussa. Olin uskonut muistojeni olevan valetta, mutta tuo uskomus hävisi sitä mukaa, mitä enemmän yhdistyin totuuteen siitä, mitä olin elänyt. Kun kohtasin kokemusteni seuraamukset tuomitsematta, rakastuin itseeni enemmän ja enemmän eikä menneisyyteni pystynyt enää kontrolloimaan minua samalla tavalla.

Tämän ihmeen Norma antoi minulle! Yhdistämällä hengityksen voiman ja halukkuuden kohdata totuuden siitä, mitä uskoin, aloin selvittää sitä painajaista, jonka olin elänyt. Minusta tuntui usein, että järjestelmäni oli kuin jättimäinen kumirengaspallo, jossa oli tuhansia kumirenkaita punottuna tiukasti yhteen, ja jos jokin noista renkaista hajoaisi, koko homma räjähtäisi. Sellaisen elämän eläminen oli uuvuttavaa.

Muutaman viime vuoden aikana ihmiset ovat kysyneet minulta, miten uskalsin työskennellä Norman kanssa. Yllätyin heidän kysymyksestään. Siinä oli nainen, joka ei antanut minulle ainoastaan loputonta myötätuntoa ja rakkautta, vaan joka myös aina – ja tarkoitan aina – kertoi minulle totuuden, vaikka sen kertominen olisi ollut kuinka vaikeaa hänelle. Lisäksi sellainen tuska jossa olin, on käsittämätöntä useimmille ihmisille, ja tuo tuska piti minut motivoituneena avautumaan hänen opastukselleen, vaikka se olisi ollut kuinka vaikeaa. Rohkeus ei tuntunut olevan osa tuota yhtälöä, koska sitä tekee kaikkensa pysyäkseen hengissä, kun on hukkumassa.

Kun sain selville, että äiti oli tarkoituksella kutsunut minua eri nimillä luomaan monia persoonallisuuksia, olin järkyttynyt. Olin ylläpitänyt toivoa, ettei hän olisi satuttanut minua niin, kuin isä. Kun keinutin itseäni edestakaisin yrittäessäni tajuta, mitä äiti oli tehnyt minulle, Norma piti hiljaisen hyväksynnän tilaa. Hän ei yrittänyt korjata minua tai kertonut, että kaikki olisi hyvin. Sen sijaan Norma vaati minua löytämään omat vastaukseni. Hän kehotti minua menemään sieluuni hakemaan lohdutusta. Hänen tarkoituksensa oli kaiken aikaa auttaa minua löytämään itseni. Ja kun käännyin sisäänpäin, tunsin sieluni myötätuntoa kumpuavan sisältäni ja rauhoittavan minut, jotta saatoin tuntea totuuden resonoivan kehossani, ja se puhui tehokkaammin minulle, kuin sanat voisivat puhua. Näin minut luotiin ensimmäiseksi aidoksi tietoisuudeksi kehossa. Kun lakkasin vaihtelemasta ja pysyin siinä, vaikka olisi ollut kuinka epämukavaa, hengittäen kokoa ajan, se salli enemmän minua olla täällä. Valitsin elää, ja tämä valinta ruokki minua ja lisäsi kokemustani.

Kun yritin kertoa ihmisille, että minä, Serena-Faith Masterson, olin oikeasti syntynyt vasta tavattuani Norma Delaneyn, he olivat hämmentyneitä. Ymmärrän sen. Uuden tietoisuuden synnyttäminen aikuiseen kehoon, uuden elämän luomiseksi, on ihme. Mutta se oli sieluni tarkoitus koko ajan. Aspektijoukko jonka oli tarkoitus pitää keho hengissä, olivat kuin näyttelijöitä näytelmässä, joka piti tilaa, kunnes todellinen elämä luotaisiin. Tämä matka on ollut uskomaton. Kun kuulet sanat: "Hengen kera kaikki on mahdollista", voit tietää sen olevan totta, koska minä olen elävä esimerkki tuosta toteamuksesta. Se mikä näytti mahdottomalta monille, ei ollut sitä sielulleni, koska se tiesi, että voisimme saada integroitumiseni aikaan, yksi hengenveto kerrallaan.

Tarinani on täynnä viisautta, joka on hyödyllistä jokaiselle, joka yrittää hiljentää mielen aiheuttaman melun, kuten negatiivinen ajattelu itsestä, stressin tai pakahtumisen tunne ja pelko. Jokainen muisto jonka jaan, tulee myötätunnon ja tuomitsemattomuuden perspektiivistä. Muistelmat valaisevat, miten transformoiduin pelokkaasta ihmisestä, jota vaivasi traumaperäinen stressihäiriö, eloisaksi ja iloiseksi ihmiseksi.

Jokainen voi kääntyä sisäänpäin aloittaakseen suhteen sielunsa kanssa. Sinun täytyy vain kutsua sieluasi osaksi jokapäiväistä elämääsi. Miten äänekkääksi pelkomme tuntuisikin tulevan, hiljaisuus joka asuu jokaisen meidän ytimessä, on ainesosa, jota tarvitaan meidän opastamiseen pois menneisyytemme traumoista. Jokainen ihminen on haavoittunut elämässään, ja myötätuntoisen hengityksen avulla hän voi parantua.

Minulla on jatkuva suhde poikieni kanssa, jotka ovat nyt aikuisia. Työskentelen yhteisöni paikallispankissa. Ajattelin, että silloin kun kirjani julkaistaisiin, en enää työskentelisi pankkiirina, mutta se oli mielen ajatus. Taas kerran sielullani oli suurempi suunnitelma. Jäämällä tehtävääni olen saanut selville, miltä tuntuu olla, kuin läpinäkyvä. Tarinani on kenen tahansa luettavissa, mutta olen turvassa. Asiakkaat tulevat kertomaan, mitä tarinani merkitsi heille. Jotkut ovat itkeneet kanssani, kun taas toiset kertovat, että se on auttanut heitä valtavasti. Sen tietäminen, ettei minun tarvitse piiloutua enää, on antanut minulle suuremman vapaudentunteen. Voitko kuvitella, miten upealta se tuntuu? Menneisyyteni ei enää kontrolloi minua ja elämäni kehittyy tavoilla, jotka usein yllättävät minut, mutta kaikkein arvokkain ihme on tietää, että sieluni ja minä olemme yhtä.

"I Am Serena" on myynnissä maailmanlaajuisesti.

********

Serena-Faith Masterson saavutti integroitumisen, kun hänellä oli diagnosoitu dissosiatiivinen identiteettihäiriö (sivupersoonahäiriö). Tavoitteen saavuttaminen kesti yli 20 vuotta. Hänellä on ollut yli 300 persoonallisuutta, ja ne on aiheutettu hänelle tahallaan siinä kaltoinkohtelussa, jota hän on kokenut vanhemmiltaan ja hallituksen MKUltra-mielenkontrollointiohjelmassa.

Työskenneltyään lääkäreiden ja terapeuttien kanssa 10 vuotta voidakseen parantu, Serena etsi apua energiafasilitaattorilta Hengen kera. Yhden naisen sitoutumisen ja oman sielun opastuksen avulla, Serena saavutti tavoitteensa ja integroi persoonallisuutensa.

Tänä päivänä Serena asuu Coloradossa, työskentelee pankkitoiminnassa ja hänellä on normaali elämäntyyli, nauttien läheisestä suhteesta poikiensa kanssa. Voit pyytää Serenaa puhumaan sähköpostilla tai hänen nettisivujensa kautta.

HUOM. Serenan nettisivuilta tilattuja kirjoja voidaan toimittaa vain USA:han. Ostaaksesi kirjan muualla, voit seurata linkkiä Purchase-sivulla tai etsiä nettihaulla paikallisen jälleenmyyjän.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >