HomeViestejäShaumbra-lehtiJoulukuu 2023 - Joep Claessens - Matkalla Crimson Circlen kanssa

Joulukuu 2023 - Joep Claessens - Matkalla Crimson Circlen kanssa

MATKALLA CRIMSON CIRCLEN KANSSA

Kirjoittanut Joep Claessens (www.crimsoncircle.com)
Joulukuun 2023 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oli melko uskomatonta katsoa, kun Geoff ja Linda kävivät läpi 21 shaumbra-oivallusta Light of the Merlin -tapahtumassa. Se sai minut oivaltamaan, miten pitkälle olemme päässeet niinä 24 vuotena, jolloin Crimson Circle on ollut olemassa. Oli inspiroivaa nähdä selitettynä, miten paljon olemme avanneet tietoisuutta. En ehdottomasti ole vielä siinä kohdassa, jossa pystyn ruumiillistamaan kaikki nuo 21 oivallusta täysin, mutta nyt on tuo potentiaali.

Kuitenkin, jos olisin kuullut tuon viestin 20 kummallista vuotta sitten, jolloin löysin Crimson Circlen, olisin kääntynyt ympäri ja juossut toiseen suuntaan. Ne olisivat ylittäneet täysin sen, mitä pystyin ymmärtämään tuossa kohtaa. Tarvitsin tosiaankin nuo 20+ vuotta päästäkseni siihen pisteeseen, jossa olemme nyt ja jossa nämä totuudet voidaan jakaa, niistä voidaan puhua ja ne voidaan elää.

On mielenkiintoista nähdä, miten ne jotka tulevat mukaan nyt tai myöhemmin, vastaanottavat ne. Olisi todellinen todiste siitä polusta, jonka kaltaiseni perusraja-shaumbrat ovat luoneet muiden seurattavaksi, jos he voisivat hyväksyä ne täysin, tarvitsematta kaikkea sitä aikaa ja kovaa työtä, jota monien meistä täytyi käyttää päästäkseen näin pitkälle.

Nuo 21 oivallusta saivat minut katsomaan taaksepäin omaa matkaani Crimson Circlen kanssa, kuluneiden 20 vuoden aikana. Miten pääsimme ”Heräävän jumaluutesi 12 merkistä” (2003) ”21 shaumbra-oivallukseen” 20 vuotta myöhemmin? Jos olit siellä, ehkä muistat, miten jännittävää oli käydä läpi nuo 12 merkkiä, kun ne ilmestyivät, ruksata ne, jotka sopivat sinuun (kaikki, eikö?), ja keskustella niistä vanhalla shaumbra-keskustelupalstalla. On ollut melkoista menoa!

Se mitä tulee seuraavaksi, on hyvin henkilökohtaista muistelua merkittävistä muutoksista, ahaa-elämyksistä ja oivalluksista, joita on tapahtunut elämässäni sen jälkeen, omalla tielläni täyteen oivaltamiseen. Se ei ole millään muotoa tyhjentävä luettelo, ainoastaan isot asiat jotka tulivat mieleen ensimmäisenä. Ja tämä luettelo näyttäisi epäilemättä erilaiselta jokaisella meistä. Siis kuten aina, ota se, mikä resonoi, ja jätä muu.

Olen enkeliolento, jolla on ihmiskokemus

Tämä ajatus oli melko tajunnan räjäyttävä, kun Tobias esitteli sen alkuaikoina. Alhainen ihminen – kyllä, langennut enkeli, ehkä – mutta enkeli? Minulta vei tovin tajuta se! Tietysti Tobias määritteli myös uudelleen koko käsityksen, mikä enkeli on, poistaen kaikki vanhat uskonnolliset kerrokset, mikä teki vähän helpommaksi hyväksyä tuo ajatus. Kävi ilmi, että enkeliolentoina olimme aivan yhtä tietämättömiä, kuin monet maaplaneetan nykyasukkaista näyttävät olevan edelleen. Hitto, mehän ilmoittauduimme vapaaehtoiseksi tähän maakokeiluun – se kertoo kaiken!

Tobias muistutti meille uudestaan ja uudestaan enkelialkuperästämme 1), ja se auttoi minua lopulta oivaltamaan ja hyväksymään, että olen paljon enemmän kuin vain kuolevainen olento, jolla on rajallinen ihmiskokemus. Olen moniulotteinen olento, joka valitsi saada uskomattoman, immersiivisen/uppouttavan, fyysisen kokemuksen. Ja siisti asia on, että ihmiskuntana olemme nyt kollektiivisella matkallamme kohdassa, jossa voimme alkaa tuoda kaikkea sitä ihmiskokemukseen. Se on melko upeaa, eikö? Ei mikään ihme, että ilmoittauduimme tähän!

Valitsin olla täällä juuri tänä aikana

Samaan tapaan aloin oivaltaa noiden Tobiaksen vuosien aikana myös, ettei ole sattumaa, että olen maan päällä. Minua ei lähetetty tänne jonkinlaisena rangaistuksena tai käsittelemään tukkua oppitunteja. Valitsin olla täällä, erityisesti juuri nyt, koska halusin kokea Itseni täysin uudella tasolla. 2)

En todellakaan ole aina samaa mieltä, sillä ihmisitseni ei osallistunut tuohon päätökseen, eikä se aina pidä maan päällä olemisesta. Siis toisinaan ”pieni minä” on närkästynyt siitä, että se on laitettu paikkaan, missä se ei oikeasti halua olla. Mutta sitten muistutan itselleni, mitä Ryhmä sanoi kerran Steve Rotherin kautta: kun jonotimme tullaksemme maan päälle juuri tänä aikana, monet enkelit astuivat sivuun ja pääsivät jotkut meistä jonon eteen, koska heistä tuntui, että meillä voisi olla paljon suurempi vaikutus kuin heillä. Se on aina pysynyt mielessäni. Uskoakseni se merkitsee, että jos olet täällä juuri nyt, olet erityislaatuinen ja tuot jonkun ainutlaatuisen palapelinpalan, jota tarvitaan nyt!

Tämä on paljon suurempaa kuin pieni ihmisminä

Tobiaksen viestit saivat minut myös oivaltamaan, että se mitä kävin läpi, on osa jotain paljon, paljon suurempaa, kuin olisin pystynyt koskaan kuvittelemaan. Kyse ei ollut vain henkilökohtaisesta matkastani löytää jokin syvempi merkitys elämääni – kyse oli siitä, että koko ihmiskunta käy läpi historian suurinta muutosta ihmistietoisuudessa. Eikä se alkanut tässä elämässä. Se alkoi jo, ennen kuin koskaan tulimme Maahan, jatkui Lemurian ja Atlantiksen aikoina, raamatun aikoina – jolloin kylvimme Kristustietoisuuden siemeniä – ja vanhoissa mysteerikouluissa. Ja olen osallistunut siihen koko ajan! Tobias laittoi asioita historialliseen perspektiiviin, myös Maan historian yli, ja antoi suuremman kuvan, josta olin tuohon saakka ollut täysin tietämätön. 3) Se tosiaankin sai minusta tuntumaan, että olin osa jotain ISOA. Ja eturintamassa oleminen tuntui todella siistiltä!

En ole koskaan yksin

Silloin kun löysin Crimson Circlen, heillä oli netissä sivu, jossa oli luettelo paikallisista kontakteista. Siinä lueteltiin shaumbroja ympäri maailmaa, joihin voisi olla yhteydessä. Omalta alueeltani ei ollut listalla ketään, joten minun nimeni lisättiin. Ensin minuun ottivat yhteyttä vain ihmiset, jotka asuivat muissa osissa maata, mutta sitten vuoden tai kahden päästä, aivan yhtäkkiä, minuun otti yhteyttä noin 10 paikallista ihmistä, tietämättä toisistaan. Aloimme kokoontua kerran kuukaudessa, jutella ja jakaa kokemuksia. Emme edes puhuneet kovin paljon näistä materiaaleista – pelkkä oleminen muiden kanssa, jotka olivat samalla matkalla, oli suuri siunaus.

Sekä Tobias että Adamus ovat kertoneet, miten erityistä on, että käymme tämän läpi ryhmänä. Kaikki ylösnousseet mestarit jotka tulivat ennen meitä, olivat yksin. Mutta me voimme olla yhteydessä muihin kaltaisiimme, jakaa kokemuksia, nauraa ja itkeä tai purnata, jos siltä tuntuu.

Minä olen ”nimetty ylösnousija”

Tämä ei ole tyypillinen elämä. Se ei ole entisten elämieni jatkumoa, ja tämä on ehdottomasti viimeinen elämäni ihmisenä maan päällä. Se oli yksi ajatus, joka oli melko tajunnan räjäyttävä, kun Adamus esitteli sen DreamWalker Ascension Schoolissa 2007. Mitä tarkoitat – minun viimeinen elämäni? Lasket varmaan leikkiä! Minulla on vielä paljon karmaa, joka täytyy selvittää. Tarvitsen vielä ainakin muutamia kymmeniä elämiä tehdäkseni sen.

Tähänkin ajatukseen totuttelu vei aikaa. ”Nimettynä ylösnousijana” 4) olen se, joka kerää kaikkien elämieni palaset ja ojentaa ne mestari-itselleni, joka tiivistää kaikki nuo kokemukset viisaudeksi. Sillä et voi ottaa kaikkia noita juttuja mukaasi, kun menet täyteen Oivaltamiseen. Vuosien saatossa olen kuitenkin alkanut hyväksyä sen. En puhu siitä paljon - tuosta viimekertalaisuudesta. Se on vain tietäminen, jota kannan sydämessäni.

Se on yksi asia, jonka oivalsin kirjoittaessani näitä muistiin: suuresta osasta noita käsityksiä on tullut niin paljon osa minua, etten edes ajattele niitä enää. Enkä tunne tarvetta puhua niistä paljon. Toinen syy niiden kirjoittamiseen on, etten unohda, miten ne olivat kerran suuria paljastuksia ja läpimurtoja, joiden integrointi vei aikaa.

Ja mitä tulee noihin kymmeniin elämiin, jotta saan asiat päätökseen? Se tuntuu edelleen oikealta – ahdan vain ne kaikki tähän yhteen elämään, monielämään!

Integrointi on avain

Toinen asia jonka DreamWalker Ascension School toi fokukseen, oli, että ”integrointi” oli ”ylösnousemisen” edellytys – integroinnin merkitessä kaikkien osien tuomista kotiin, itsesi ytimeen, ja lopulta ihmisen ja jumalan yhteensulautumista. Aspectology School (ASP) joka nauhoitettiin vuotta myöhemmin, toi sen vielä enemmän etualalle.

Aspectolgy Schoolin järkyttävin silmienavaaja oli, että meillä kaikilla on periaatteessa ”monia sivupersoonia”. Siinä missä ennen ASP:tä näin itseni kokonaisena, integroituna olentona, Tobias teki täysin selväksi, että itse asiassa olin melko pirstoutunut ja täysin tietämätön siitä. Jotkut osa – ”aspektit” kuten Tobias kutsuu niitä – palvelevat minua hyvällä tavalla (”selkeät/kirkkaat” aspektit), toiset ovat täysin häiriintyneitä ja sabotoivat minua kaikenlaisilla tavoilla (”harmaat” aspektit), ja sitten on vakavasti haavoittuneita ja täysin irrottautuneita aspekteja, jotka jahtaavat sieluani (”pimeät” aspektit).

Aspectology Schoolin käyminen aloitti matkan, joka on jatkunut tähän päivään saakka, oppien tunnistamaan nuo eri aspektit jokapäiväisessä elämässäni ja tuomaan ne takaisin ”kotiin”.

Kyse ei ole minusta

Aspectology Schoolin yksi haastava osa oli, että se näytti minulle, miten paljon siitä, mitä ajattelin, tunsin ja myös tein, ei ollut minun. Ne olivat ”aspektien” ajatuksia, tunteita ja toimia, vaikka minulle ne olivat olleet aina omia ajatuksiani ja tunteitani. Esimerkiksi, pidin itseäni aina ujona, introverttina ja arkana kaverina. Aspektologia teki minut tietoiseksi hyvin pelokkaasta pikkupoika-aspektistani, joka oli läpivuoto entisestä elämästä, ja se etsi minua jatkuvasti todella avautumasta muille. Ja sitten oli haavoittunut soturiaspektini – toisen entisen elämän perintöä – joka esti minua hyväksymästä täysin maskuliinisuuttani. Loin hänet kerran estämään itseäni sekoamasta jälleen, satuttamasta muita – tai jotain pahempaa – minkä hän teki uskollisesti, kunnes päätin, ettei hän palvele minua enää.

Sexual Energies School (SES) lisäsi myös uuden kerroksen tähän ”kyse ei ole minusta” -teemaan. Se teki minut tietoiseksi ”seksuaalienergiaviruksesta”, joka myös syöttää minulle ajatuksia, tunteita ja tarpeita, jotta se voi jatkaa itsensä ruokkimista minulla ja muilla, joiden kanssa olen tekemisissä.

Ja sitten on tietysti massatietoisuus, johon olen myös vääjäämättä kytkettynä ja joka syöttää minulle uskomuksia, ideoita, ajatuksia ja muuta sellaista.

Sen oivaltaminen, että hyvin paljon siitä, mitä olin aina luullut omakseni, mutta mikä ei todellisuudessa ollut, sai ehdottomasti tuntumaan, ettei minulla ole kontrollia. Miten ihmeessä voisin erottaa ne toisistaan: mitä minulle syötetään ja mikä on todellisuudessa minun? Minulle siinä oli kyse enimmäkseen valppauden kehittämisestä, monien yrityksen ja erehdyksen vuosien saatossa: malttia (läsnäoloa) tunnistaa mielen kelat ja käyttäytymismallit, jotka eivät palvele minua enää, ja sitten valita siirtyä niiden yli – uudestaan ja uudestaan. Ei ole helppoa, mutta hiljattain minulle valkeni, että mieleni on tullut paljon hiljaisemmaksi, kuin se oli ennen, ja että koen myös paljon vähemmän tunnemyllerrystä, erityisesti verrattuna heräämistäni edeltäviin aikoihin. Se tekee todellakin paljon helpommaksi erottaa äänet, jotka eivät ole minun. 5)

Se on keskeneräinen työ

Adamus mainitsi kerran, että shaumbroilta vie keskimäärin 5.2 vuotta integroida täysin mikä tahansa uusi ajatus, jonka hän esittelee. Osallistuin Sexual Energies Schooliin 2006, ja sitten opetin tuota kurssia ainakin kymmenkunta kertaa aikana, jolloin Crimson Circle antoi virallisten opettajien näyttää joitain ydinmateriaaleja ihmisille paikallisissa ryhmissä. Mutta vielä tänäkin päivänä – 17 vuotta myöhemmin – pelaan edelleen uhripeliä aina silloin tällöin. Nykyään saan itseni tavallisesti kiinni melko nopeasti ja voin valita: suoda sen itselleni jonkin aikaa tai rauhoittua siinä, mutta silti …

Integroimme kaikki asioita omaan tahtiimme (ja olen ehdottomasti kuhnailija), mutta sanon jatkuvasti itselleni, ettei ole mitään väärää palata aina silloin tällöin johonkin vanhaan kaavaan, jonka tunnen, että minun olisi pitänyt jättää jo taakse. Se on olemista ystävällinen itselleni ja kaikkien asioiden hyväksymistä sellaisina, kuin ne ovat. 6)

Erottelukyvyn taito

En aina ole samaa mieltä siitä, mitä eteemme laitetaan, ja sekin on ok. Kuten Adamuksen jatkuvasti sanoessa meille: ”Vain mestari sallii energian palvella itseään.” Siinä ei ole koskaan ollut tolkkua minulle. Energia ei voi EI-PALVELLA meitä. Se palvelee meitä aina, silloinkin kun toimimme kuin hölmöt tai papit, sillä energiani pelkästään reagoi siihen tietoisuustasoon, jolla olen. Itseni palveleminen annoksella typeryyttä ei ole vähemmän palvelua, kun itseni palveleminen annoksella mestaruutta. En kai tajua vain vielä, mitä Adamus yrittää kertoa meille sillä.

Pointtini on, että voin kohdata jonkin totuuden vain sillä tietoisuustasolla, jolla olen. Ja joskus en ole vain valmis ymmärtämään sitä, puhumattakaan sen hyväksymisestä. Kuten sanoin alussa: suurin osa 21 shaumbra-oivalluksesta olisi mennyt täysin yli hilseen, jos olisin kuullut ne 20 vuotta sitten. Todellinen mestaruuden mittari on käyttää erottelukykyä: jos jokin ei resonoi, niin ilmeisesti se ei ole minua varten – ainakaan vielä – ja voin päästää siitä vain irti.

Minun ei tarvitse jäädä

Melko monta shaumbraa on siirtynyt rajan taakse kuluneina 24 vuotena, kuten voit nähdä In Memoriam -sivulta, jossa luetellaan muutamia, jotka ovat valinneet lähteä. Matkallani on ollut ehdottomasti hetkiä, jolloin tunsin olevani valmis lähtemään, vaikka vain siksi, että olin niin väsynyt kaikkeen ja kyllästynyt elämään, puhumattakaan innokkaasta odotuksestani löytää Theosilta jokin kiva, hiljainen nurkka, johon voin vetäytyä. Mutta tähän mennessä sitä ei ole tapahtunut. Kuitenkin se ajatus on makea, että voin lähteä koska tahansa, kun tunnen olevani oikeasti valmis. En pelkää kuolla – se on varmaa – koska tiedän, että on enimmäkseen helpotus lopultakin kyetä jättämään ihmiselämäni taakse. 7) Mutta ilmeisesti en ole vielä valmis täällä, joten mennään eteenpäin, ”shaumbit”!

Mitä on seuraavaksi?

Olen melko varma, että nuo 21 shaumbra-oivallusta ovat vain pysäkki matkan varrella. Kymmenen vuoden päästä epäilemättä nekään eivät enää kiinnosta, aivan kuten 12 heräämismerkkiä nyt. Tällä erää ne ovat upea muistutus siitä, mitä parhaillaan integroimme todellisuusmaisemaamme. Elämme jännittäviä aikoja!

Loppuviitteet

1) Jos haluat tietää lisää alkuperästämme enkeleinä, lue tai katso Journey of the Angels (kirja tai pilvikurssi). Ja jos haluat saada maistiaisen moniulotteisuudestasi, käy tsekkaamassa monet DreamWalkit, joita on tarjolla nettikaupassa. Tai syväsukellukseen suosittelen Interdimensional Living ja DreamWalker Death -kursseja.

2) Katso esimerkiksi The Lost Children of Christ tai Merlin minä olen -sarjan shoud 4 (alaotsikko ”Miksi olette täällä?”)

3) Jälleen Journey of the Angels ja katso myös Ylösnousemus-sarjan oppitunti 1 (”Kyse ei ole enää teistä”, elokuu 2001)

4) Katso Adamuksen versio ”nimetystä ylösnousijasta” e2012-sarjan shoud 4 (”Elämänsuunnittelijat”, joulukuu 2011), tai Penkkeilyn taito -sarjan shoud 1 olemisesta kaikkien elämisesi nollapisteessä.

5) PALUU-sarjan shoud 10 (”Käyttäjä hyväksyy täyden vastuun”, toukokuu 2009)

6) Tuo 5.2 vuotta mainittiin ensimmäisen kerran Intohimo 2020 -sarjan shoudissa 2 (alaotsikko ”Henkinen kypsyys”, lokakuu 2019). Katso myös Siivet-sarjan shoud 10 (alaotsikko ”Todellinen salliminen”, kesäkuu 2018)

7) Kaikkeen mitä halusit aina tietää kuolemasta ja kuolemisesta, muttet edes oivaltanut, että halusit kysyä sitä, käy katsomassa DreamWalker Death -pilvikurssi. Ja virtuaaliseen vierailuun Theosilla on Theos DreamWalk.

***

Joep Claessens

Joep Claessens oli yllättynyt havaittuaan olevansa nimetty ylösnousija niille 1000+ elämälle, joita hänen sielullaan on ollut maaplaneetalla. Yrittäen saada jotain tolkkua siitä kaikesta, hän on ollut mukana Crimson Circlessä alkuajoista saakka ja pitää itseään perustaja-shaumbrana. Joep asuu Louisvillessä, Coloradossa, USA:ssa ja häneen voi ottaa yhteyttä sähköpostilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >