HomeViestejäShaumbra-lehtiMarraskuu 2023 - 21 shaumbra-oivallusta

Marraskuu 2023 - 21 shaumbra-oivallusta

21 SHAUMBRA-OIVALLUSTA

Kirjoittanut Crimson Circle (www.crimsoncircle.com)
Marraskuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nämä oivallukset, tiivistettynä innoitetuista viesteistä lähes 25 vuoden ajalta, antavat kattavat puitteet matkasi ymmärtämiseen heräämisestä valaistumiseen. Käsitellen elämän metafysiikkaa – ulottuen puhtaasta tietoisuudesta fyysiseen luomiseen, alkuperästäsi ylösnousemukseesi, uhriudesta parantumiseen, kärsimyksestä mestaruuteen, merkityksen etsimisestä perimmäiseen vapauteen – nämä 21 totuutta sisältävät fyysisen ja ei-fyysisen todellisuuden perustan.

Crimson Circle perustettiin elokuussa 1999. Vaatimattoman alun jälkeen – ensimmäinen kokoontuminen tiipiissä – se kasvoi nopeasti ja sai kansainvälisen yleisön, kymmeniätuhansia herääviä ihmisiä. Kymmenen ensimmäistä vuotta Tobiaksen opastuksella ja sen jälkeen Adamuksen, rakastetun St. Germainin osan, jolle kapula siirrettiin, nämä ja muut ylösnousseet mestarit ovat välittäneet valtavan määrän myötätuntoa ja elämää muuttavaa viisautta. Vaikka on ylivoimaista omaksua yhdellä silmäyksellä näiden viestien laaja ulottuvuus, kohokohdat tästä ajattomasta viisaudesta on nyt tiivistetty 21 shaumbra-oivallukseksi.

21 shaumbra-oivallusta

Tiivistettyä viisautta kotimatkallesi

Numero 1 – Olen olemassa. Minä olen mitä olen. Kaikki kuvastuu tästä.

Tämä on tietoisuutesi intohimo: ”Olen olemassa. Minä olen mitä olen. Olen ollut aina olemassa. Minulla ei ole alkua. Minulla ei ole loppua. Olen ikuinen. Voin olla olemassa eri muodoissa. Olen ehkä olemassa tässä elämässä ihmisidentiteettinäni, mutta silloinkin kun tämä osa minua menee tuolle puolen, olen edelleen olemassa.” Kaikki virtaa tästä, puhtaasta tietoisuustilastasi.

Numero 2 – Tietoisuuden täytyy olla läsnä, jotta mitään voi tapahtua.

Jotta mikään luomus tai kokemus voi olla olemassa, tietoisuuden täytyy ensin olla siinä havaitsemassa ja kutsumassa se ilmaisumuotoon. Ilman että tietoisuus on läsnä tarkkailemassa ja kokemassa luomuksensa, tuota luomusta ei ole olemassa, paitsi mahdollisuutena. Tietoisuus ei synny aineesta, tietoisuus on alkuperä/lähde. Tietoisuus on avain kaikkeen – mitään ei tapahdu, ennen kuin jokin havaitaan.

Numero 3 – Kaikki on tietoisuuden näytös.

Kaikki on tietoisuuden näytös. Kasvoista jotka näet peilissä, vaimeimpaan impulssiin; korkeimmasta valaistumisesta synkimpään julmuuteen; syvimmästä rakkaudesta kylmimpään välinpitämättömyyteen; uhrista pahantekijään, syntymästä kuolemaan – kaikki mitä teet, on pelkästään rooli, jota tietoisuutesi esittää tarkoituksenaan kokea. Voit muuttaa tuon näytöksen, milloin tahansa valitset siirtyä eteenpäin nykyisestä näytöksestä tai haluat saada uuden kokemuksen. Se on vapaa tahtosi.

Numero 4 – Ihmismatkassa on kyse tietoisuutesi ja energiasi kokemisesta.

Maa luotiin enkeleille erityisesti paikaksi ruumiillistua hidastettuun todellisuuteen, jotta voisimme löytää ja ymmärtää tietoisuuden ja energian välisen suhteen. Tietoisuutesi on puhdas ja energiasi on neutraalia, kunnes havaintosi ja kokemushalusi kutsuu sen ilmaisumuotoon. Tietoisuuden ja energian välisen suhteen ymmärtäminen on elämän tarkoitus maan päällä.

Numero 5 – Energia on kommunikointia. Ei enempää, ei vähempää.

Energia on kommunikointia, ei hiukkasia tai voimaa. Tietoisuutesi loi sen halussaan tuntea itsensä. Energia on neutraalissa tilassa, kunnes sen sytyttää tietoisuuden halu saada jokin kokemus. Tämä laittaa energian liikkeelle, ja sen dynamiikka ja design on aina täsmälleen sen mukainen, miten tietoisuus havaitsee itsensä. Energia on jatkuvaa kommunikointia, jota tietoisuudella on omasta luonteestaan ja tilastaan.

Numero 6 – Kaikki todellisuudessasi on sinun energiaasi.

Kaikki energia on sinun, oman sielusi laulua. Tietoisuus havaitsee kaiken vain oman energiansa kautta, samalla tavalla kuin sinä voit nähdä vain omien fyysisten silmiesi kautta, et koskaan kenenkään muun. Siksi kaikki todellisuudessasi on omaa energiasi, jonka oman itsesi havainto on kutsunut nykymuotoonsa. Silloinkin kun on jokin energiadesign ”ulkopuolellasi”, kuten luonto tai muut ihmiset, täytät kuitenkin tuon designin omalla energiallasi, jotta voit havaita sen. Et havaitse muita suoraan sellaisina, kuin he ovat, vaan ainoastaan oman energiasi kautta. Energiaa ei voi antaa tai ottaa, vaikka voitkin luoda illuusion sellaisesta tapahtumasta. On täysin oma asiasi, miten havaitset ja vastaanotat energiasi.

Numero 7 – Mestari sallii energian palvella itseään.

Kun kaikki todellisuudessasi on sinun energiaasi, ei ole enää tarpeellista valikoida, suojella tai torjua mitään elämässäsi. Mestarina ymmärrät, että elämän jokainen hetki on sinun luomuksesi, lahja vapaalta itseltäsi ihmisitsellesi. Voit siksi vastaanottaa täysin energiasi ehdottomassa luottamuksessa ja virrassa, tietäen, että se palvelee sinua täydellisesti. Muut eivät voi varastaa energiaasi, etkä sinä voi saada energiaa mistään itsesi ulkopuolelta. Energian rajoittamisen, manipuloimisen ja vastustamisen sijasta, mestari sallii sen palvella itseään.

Numero 8 – Kaikki energia pyrkii ratkaisuun.

Energiasi on neutraalia, kunnes se ottaa itseensä polariteetin muodostaakseen ja ilmaistakseen jonkin todellisuuden. Sen on tarkoitus virrata vapaasti kokemuksen läpi, mutta usein se jumiutuu trauman, syyllisyyden, häpeän ja muiden ongelmien vuoksi. Tämä jumiutunut energia voi sitten ilmentyä kehossa kipuina, särkyinä ja sairautena, ja elämässä toistuvina kaavoina, ongelmina ja haasteina. Kun päästät irti näistä ongelmista ja sallit viisauden, energiasi palaa neutraaliin virtaansa, mikä tuo parannusta, ratkaisun ja uudistumista.

Numero 9 – Olet oma ykseytesi.

Sielu on luonut lukemattomia ilmaisumuotoja itsestään, olemassaolonsa ajattoman spiraalin myötä. Ja koska energia löytää aina ratkaisun, kaikki elämät, aspektit ja kokemukset palaavat vääjäämättä tähän syvään sisäiseen ykseyteen. Kaikki – mennyt, nykyinen ja tuleva, kaikki mahdollisuudet – ovat jo sisällä. Ykseytesi on täysivaltainen, riippumaton mistään muista olennoista tai voimista, sulautumatta edes mihinkään itsensä ulkopuolella. Olet matkalla, joka huipentuu omaan ykseyteesi palaamiseen.

Numero 10 – Oivaltaminen on luonnollinen tapahtuma.

Valaistuminen on kaikkien osiesi täydellinen integroituminen. Energia liikkuu aina ratkaisua kohti, mikä merkitsee, että Oivaltamisesi on itsestäänselvä lopputulos. Riippumatta siitä, miten syvälle sukellat kokemukseen, sielun laulu laulaa sinut aina takaisin kotiin. Ihminen ei voi mitenkään suunnitella ja tuottaa Oivaltamistaan. Itse asiassa olet jo Oivaltanut, ja nyt käyt läpi sitä kokemusta, miten pääsit siihen, ikään kuin kulkien taaksepäin ajassa.

Numero 11 – Et ole vastuussa Oivaltamisestasi.

Oivaltaminen tapahtuu sielun ja sisäisen mestarin, joka on kaikkien elämiesi huipentuma, halusta ja aloitteesta. Sielusi ihmisilmaisumuotona, sinun ainoa vastuusi on kokea aistillisesti tuo matka. Määränpää on varma – se miten pääset sinne, on sinun asiasi.

Numero 12 – Tulevaisuus on parannettu menneisyys.

Meillä on ihmisinä taipumus rakentaa tulevaisuus menneisyyden pohjalle. Huominen muistuttaa luultavasti eilistä; lapsuustraumat luovat ongelmallisia elämiä; keskeneräiset asiat johtavat karmallisiin jälleenyhdistymisiin. Kuitenkin silloin kun yksilö päästää irti ongelmista, kääntyy poispäin kärsimyksestä ja valitsee itserakkauden, tulevaisuudesta tulee hyvin erilainen. Oivallat, ettei mikään ollut koskaan väärin – kaikki oli pelkästään jokin kokemus, jonka voit nyt luovuttaa sielulle ja tuoda viisauteen.

Numero 13 – Kärsimys on hölmöjä ja pappeja varten.

Kärsimyksen ei ollut koskaan tarkoitus olla osa ihmiskokemusta. Kuitenkin – kenties sen alkuperäisen syyllisyyden vuoksi, että tuli Maahan ja unohti Itsen – se juurtui ihmistietoisuuteen. Ei ole ehdottomasti mitään syytä kärsiä – ei vahvistaakseen luonnettaan, ei maksaakseen synneistään tai tullakseen valaistuneeksi. Voit muuttaa kärsimystietoisuuden ilotietoisuudeksi, koska tahansa valitset.

Numero 14 – Et ole kenenkään tai minkään uhri.

Jokainen ihmisten esittämä rooli on tietoisuuden näytös, ja kaikki todellisuudessasi on omaa energiaasi. Siksi mikään olento tai organisaatio ei voi vahingoittaa sinua tai varastaa energiaasi, ellet valitse esittää tuota roolia. Jos uskot olevasi uhri, luot tuon mallin elämääsi. Ja jokainen uhri on aina hyväksikäyttäjä. Kun päästät irti tietoisuuden uhrinäytöksestä ja otat täyden vastuun kokemuksestasi, vapautat itsesi.

Numero 15 – Yltäkylläisyys ja terveys ovat luonnollisia olotiloja.

Sielusi on luonnostaan olemassa yltäkylläisyydessä, hyvinvoinnissa, rauhassa ja ilossa. On luonnotonta elää puutteessa, rajoittuneisuudessa ja tuskassa. Salli itsesi tuntea luonnollinen olotilasi, ja palautat luonnollisen helppous- ja tasapainotilasi.

Numero 16 – Jos sinulla on ongelmia elämässäsi, näin on, koska saat edelleen jotain niistä.

Mitä tahansa elämänkokemuksessasi on, se on siinä, koska saat edelleen jotain siitä. Myös ei-halutut asiat ovat siinä, koska ne palvelevat sinua edelleen jollain tavalla. Olet luoja. Kysy itseltäsi, mitä saat tuosta ongelmasta ja oletko valmis siirtymään eteenpäin, vapauttamaan sen elämästäsi ja sallimaan sen tiivistämisen viisaudeksi.

Numero 17 – Yli 90 % biologiastasi ja ajatuksistasi ei ole sinun.

Kehosi on enimmäkseen esi-isiesi tuote. Mielesi on ohjelmoitu noudattamaan kaavoja, poimimaan uskomuksia, havaintoja ja pelkoja perheeltä, opettajilta, ystäviltä, uutisista ja massatietoisuudesta – ilmaistaan se sitten jossain konkreettisessa muodossa tai ei-fyysisessä muodossa, kuten ajatukset – ja sitten sisäistämään ne. Ihmisillä on taipumus omistaa kaikki havainnot ja kokemukset, joita tulee sisältä, mutta voit käyttää tietoisuuttasi erottelemaan, mikä on oikeasti sinun. Se on sinun, minkä valitset. Pidä vain se, minkä haluat. Vedä sitten syvään henkeä ja anna kaiken muun mennä.

Numero 18 – Vain sielusi voi parantaa haavasi ja vasta sitten, kun olet valmis.

Koko elämäsi ajan saatat juosta karkuun haavojasi, reagoida niihin, olla pakkomielteinen niistä, terapoida niitä, prosessoida niitä ja yrittää parantaa ne lukemattomilla tavoilla. Todellisen parantumisen voi löytää vain vapauttamalla haavat sielulle ja vastaanottamalla sen anteeksiannon. Sielulla on ääretön kärsivällisyys ja tahto odottaa, kunnes olet valmis noiden ongelmien osalta ja valmis päästämään niistä irti. Sitten se toivottaa tervetulleeksi, parantaa ja transformoi kaiken puhtaaksi viisaudeksi.

Numero 19 – Et ole velkaa gravitaatiolle, on se fyysistä, tunnepuolen tai yhteiskunnallista.

Fyysisessä maailmassa gravitaatio on voima, joka pitää asiat kasassa, ja sillä on sama funktio ajatuksien, tunteiden, uskomusten, massatietoisuuden jne. ulottuvuuksissa. Kvanttifysiikassa on laajentumisgravitaatio, johon viitataan joskus pimeänä aineena. Se sallii kaiken laajentua – fyysisestä universumista lähtien ajatusten, uskomusten ja tunteiden avautumiseen. Ihmisen rajoittuneesta perspektiivistä näemme ja koemme vain gravitaation ”sisäänpäin”, mutta itse asiassa meillä on myös pääsy ”laajentumisgravitaatioon”, voidaksemme mennä aineen ja mielen rajoitusten yli.

Numero 20 – Ei ole suurempia olentoja kuin ihminen.

Samaan aikaan kun muita olentoja ja sivilisaatioita voi olla olemassa ja ne voivat olla myös teknologisesti ja älyllisesti kehittyneitä, enkeliolennot ihmismuodossa ovat sukeltaneet syvimmälle, unohtaneet raskaimmin, loukkaantuneet eniten ja silti jatkaneet oppimista, kasvamista ja lopulta muistamista. Enkeleinä jotka etsivät Kotia, löysimme rakkauden täällä maan päällä. Pimeimpinä öinä jahtaamme valoa. Syvimmässä tuskassa valitsemme myötätunnon. Ja nyt viisautemme säteilee ympäri luomakuntaa, vaikuttaen koko kosmokseen. Mitkään muut olennot eivät ole kestäneet ja oppineet yhtä paljon kuin ihmiset, ja luoneet yhtä syviä ja aistillisia asioita, kuin taide, runous ja musiikki. Tämä tekee ihmisistä kaikkein pyhimpiä ja kehittyneimpiä olentoja.

Numero 21 – Kaikki on hyvin koko luomakunnassa.

Otit itsellesi ihmistilan kokeaksesi syvimmillä tavoilla ja oppiaksesi tietoisuudesta, energiasta ja itserakkaudesta. Ihmisenä oleminen ei ole koskaan ollut rangaistus tai kirous – se oli rohkea valinta tutkia ja luoda. Sitten kun olet täysin oivaltanut ja ylösnoussut tältä planeetalta, tarinasi inspiroivat ja valistavat lukemattomia muita olentoja, koska olet elävä todiste siitä, että kaikki järjestyy. Tämän tiedon myötä voit rentoutua Oivaltamiseen ja kokea nämä viimeiset vuodet tällä planeetalla, millä tahansa valitsemallasi tavalla. Kukaan sieluolento ei ole oikeasti hukassa, eikä mikään ongelma jää koskaan ratkaisematta.

Shaumbrasta

Ylösnousseiden mestareiden, Tobiaksen ja St. Germainin, opastuksella ryhmä ihmisiä ympäri maailmaa on sallinut Oivaltamisensa, samalla jääden tälle planeetalle ruumiillistuneina mestareina. Se minkä he ovat oppineet matkojensa aikana, on tiivistetty 21 viisauskohdaksi ja tarjotaan niille, jotka valitsevat yhdistyä jälleen jumalaiseen alkuperäänsä. Termi ”shaumbra” on peräisin essealaisten ryhmästä, jotka tulivat yhteen yli 2000 vuotta sitten kylvämään Kristus-tietoisuuden siemeniä Maahan, ja nyt niiden satoa voidaan korjata tässä Apokalypsin ja uuden ihmislajin ajassa. Tämä viisaus on ajatonta – seurauksena on todellinen vapaus.

Oivalluksiin liitetyt kuvat ja englanninkielinen teksti täällä.

Klikkaa tästä ja lataa ilmainen pdf-tiedosto ja video (englanniksi).

Klikkaa tästä ja tilaa kirjanen Amazonista.

Klikkaa tästä ja katso YouTube-video.

© Copyright 2023, Crimson Circle IP, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikkea tämän nettisivuston materiaalia suojaavat kansalliset ja kansainväliset tekijänoikeuslait.

Crimson Circle®, Adamus®, and Shaumbra® ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja Crimson Circle IP, Incin omaisuutta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >