HomeViestejäShaumbra-lehtiElokuu 2023 - Iiro Riihimäki - Tietoisuutta inspiroiden

Elokuu 2023 - Iiro Riihimäki - Tietoisuutta inspiroiden

TIETOISUUTTA INSPIROIDEN

Iiro Riihimäen haastattelu (www.crimsoncircle.com)
Elokuun 2023 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Iiro Riihimäen haastattelu – "Inspire Consciousness" -palkinnon (= inspiroi tietoisuutta) saaja 2023.

Inspire Consciousness -palkinto on annettu joka vuosi vuodesta 2007 saakka sellaiselle, jolla on ollut suuri vaikutus tietoisuuteen ympäri maailmaa. Tänä vuonna Iiro oli hyvin yllättynyt saadessaan 16. vuosittaisen Inspire Consciousness -palkinnon kesäkuun 2023 nettilähetyksen aikana tuestaan shaumbroille, erityisesti "Rude Awakening" -elokuvan osalta. Saimme hänet hiljattain kiinni pieneen rupatteluun.

SHAUMBRA-LEHTI: Kuka olet?

IIRO: (naureskellen) Kuka olen ... olen esittänyt tuota samaa kysymystä koko elämäni, eikä minulla ole vieläkään hyvää vastausta! Mieleni sanoisi luultavasti, että olen keski-ikäinen ex-fyysikko. Se on hassua, koska lopetin työnteon 11 vuotta sitten, mutta en kai ole luonut uutta tiukkaa identiteettiä sen jälkeen. Siis, sanotaanpa, että olen "hyvin ikääntynyt" ... jokin. :)

SM: Kenties olet uudenlainen fyysikko, nimittäin Adamus-fysiikassa?

IIRO: Joo. Minulle on ainoastaan yksi todellinen tiede, ja se on tietoisuustiede. Valitettavasti – tai kenties onneksi – sitä ei oikeasti ole vielä, koska vasta nyt löydämme/luomme sen. Sanoisin, että Adamus-fysiikka on upea siemen tulevalle tietoisuusfysiikalle, ja shaumbrat ovat yksinäisiä susia, jotka auttavat tuota siementä itämään ja kasvamaan. Voitaisiin sanoa, että olemme kaikki tutkijoita Adamus-fysiikan saralla, ja ainoa tapa "tutkia/opiskella" sitä on elää se.

SM: Miten ja milloin löysit Crimson Circlen?

IIRO: Se oli ehkä 2004 tai vähän myöhemmin, jolloin tein viimeisen todellinen kysymykseni: mikä on tietoisuus? Silloin luulin, että se oli vain mikä tahansa muu kysymys. Enpä tiennyt, että se oli vain uusi versio ensimmäisestä kysymyksestäni, joka aloitti koko matkan. Alkuperäinen kysymys on tietysti tuo kuuluisa "Kuka minä olen?"

Kuitenkin tietoisuuden salojen etsintä sai minut tutkimaan yötä päivää kaikkea. Etsintäni aikana eksyin moniin paikkoihin, kuten salaliitot, parannus/terveysjutut ja monia muita vanhan new age -liikkeen haaroja.

Sitten luultavasti joskus vuoden 2013 paikkeilla katselin jälleen jotain new age -juttua YouTubesta ja näin "vahingossa" shoudin – monilla ihmisillä oli päällään hulluja asuja ja joku tyyppi hyppi ympäriinsä ja lähetti ihmisiä vessaan. Koko hommassa ei näyttänyt olevan kovin paljon tolkkua, mutta tunsin välittömästi, että siinä oli jotain, mistä minun täytyi tietää enemmän. Seuraavien kolmen viikon aikana kuuntelin kaikki shoudit, jotain 16 tuntia päivässä.

SM: Vau!

IIRO: Jep. Sitten minun täytyi lähteä katsomaan näitä ihmisiä – ja tässä ollaan edelleen. Ensimmäisen vuoden tai parin aikana Crimson Circlessä tapasin 50–100 ihmistä, jotka tiesin varmasti tunteneeni aiemmin. Olin ollut jokseenkin yksin "tutkimuksissani", ja niin monien sukulaissielujen tapaaminen yhtäkkiä muutti kaiken.

SM: Se on hyvin upea tunne.

IIRO: Joo, niin on. Eikä tarvitse edes puhua kovin paljon, koska tuntee vain tuon yhteyden. Toinen upea asia on, että nämä ovat hyvin "vähän ylläpitoa vaativia" yhteyksiä. Tavallisesti vain muutama viesti vuodessa, ja jos tapaa fyysisesti, pari tuntia tai päivää riittää. Sitten vain siirryt eteenpäin tietäen, että aina kun on tarvetta päivittää tilanne, se tapahtuu ilman mitään ponnisteluja ja täydellisellä ajoituksella.

SM: Esitit isoa osaa Rude Awakening -filmissä. Mikä inspiroi sinua osallistumaan siihen?

  

IIRO: Vuosia ja vuosia ennen tätä projektia, aina kun tulin ulos elokuvateatterista, erityisesti jos se oli joku supersankarielokuva, minusta tuntui, että voisin lentää, voisin tehdä mitä tahansa. Ja ymmärsin, että niin oli, koska elokuva ei puhu ainoastaan mielelle – se kytkeytyy myös tunteisiin, ohittaen mielen ja tuoden viestin suoraan alitajuntaan. Se saa sinut tuntemaan jotain, ja niin muistat/omaksut tuon informaation. Aivan kuten menneisyyden osalta, muistat hyvän ja huonon, et haaleaa, perusjuttuja.

Ajattelin usein: "Miksei meillä ole enempää elokuvia, joissa on hyvä ja kaunis tietoisuutta laajentava viesti, jota ei tuoda ainoastaan dialogina, vaan täytenä kehokokemuksena – emootiot, tunteet, ajatukset, kaikki?"

Olen luonteeltani saarnaaja, aina selittämässä asioita ihmisille, mutta kuka pystyy antautumaan 90 minuutin monologille siitä, miten todellisuus toimii tai miten voi tutustua itseensä? Mutta jos se on elokuva, se toimisi. Minulla ei ole mitään taitoja elokuvantekemisessä, mutta silloin kun kuulin, että shaumbra-kaverini olivat tekemässä elokuvaa heräämismatkasta, meistä, tiesin, että minun täytyi osallistua siihen.

Ja kyllä, se on ollut hullu matka, mutta nyt viimeistelemme paljon lyhyempää, ei-shaumbra-versiota. Se on itse asiassa melkein kuin uusi elokuva. Siis kuka tietää? Loppujen lopuksi, kaikkien niiden hullujen juttujen jälkeen saattaa olla onnellinen loppu. Ja eipä unohdeta, miten epälineaarinen tuo todellinen matka heräämisestä Oivaltamiseen itse asiassa on. Siis kenties meidän täytyi käydä läpi kaikki tuo hämmennys ja kaikki hankaluudet tekemään elokuvasta todella aidon.

SM: Monet uudet ihmiset löytävät nyt Crimson Circlen. Mitä kertoisit jollekin, joka on vasta pääsemässä alkuun?

IIRO: Hymyilisin vain sanomatta mitään. Tunnen, että tutustuminen Crimson Circlen materiaaleihin on melko itseohjautuva prosessi. Jos tunnet vetoa CC:hen, luultavasti sinulla on jo tarpeeksi maakokemuksia ja on aika tuoda se kaikki yhteen. Saatat aloittaa innostuneena, ja sinulla on kiire tietää enemmän. Arvaukseni kuitenkin on, että useimmat uusista joita tulee CC:n pariin, menevät pikakaistaa (toisin kuin me vanhat :) ). He "opiskelevat" kovasti jonkin aikaa, ennen kuin näkevät, että he voivat vain rentoutua, luottaa ja sallia luonnollisen prosessin tapahtua vapaammin. Ja tämä on tietysti mahdollista VAIN, koska ME olemme jo tehneet kaiken tuon kovan työn. No, vitsi, vitsi. Ajat muuttuvat, ja siitä mikä oli hyvin vaikeaa vasta muutama vuosi sitten, tulee nyt melko lailla luonnollista ja jopa vääjäämätöntä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >