HomeViestejäShaumbra-lehtiHeinäkuu 2023 - Alaya Holman - Maljani vuosi yli

Heinäkuu 2023 - Alaya Holman - Maljani vuosi yli

MALJANI VUOSI YLI

Kirjoittanut Alaya Holman (www.crimsoncircle.com)
Heinäkuun 2023 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Adamuksen johdantokysymys yleisölle ALT-sarjan yhdeksännessä shoudissa oli: "Taivaan rististä on tovi aikaa. Millaista elämänne on ollut armollisuusmielessä, asteikolla yhdestä kymmeneen?"

Mieleni alkoi tarkastella neljää merkittävää tapahtumaa: Taivaan risti ja sielun maljan esitteleminen; oivallus, että olen ollut ulottuvuustyöntekijä kuluneet 40+ vuotta ja säteillyt valoani massatietoisuuden uumenissa; oleminen yksi Beyond-the-Beyond (= tuonpuoleisen tuolla puolen) -shaumbra-osallistujista ensimmäisessä nelipäiväisessä Masters Circle -tapahtumassa Villa Ahmyossa, Konassa, Havaijilla; ja esi-isiltä perittyjen karmaenergioiden hämmentäminen esiin, oltuani pitkään Hilossa, Havaijin isolla saarella, tutkimassa äitini äidin sukuhistoriaa 1900-luvun alusta saakka.

Asteikolla yhdestä kymmeneen keksin: kymmenen ensin, kuusi keskimäärin, ja "maanolla" toukokuussa (suom. huom. "maanolla" on sananmukainen suomennos ja voi tarkoittaa monta asiaa, mm. lähtöpiste, tapahtumien keskipiste, ydinräjähdyksen tapahtumapaikka; ei vastinetta suomen kielessä). "Maanolla?" kysyt ehkä. Yllä olevien kokemusten keräämisen myötä, salli minun selittää ...

Äitini ja minä palasimme Coloradoon vierailultamme Hiloon, Isolle saarelle, huhtikuun lopulla. Toukokuun ensimmäisellä viikolla aloin olla vakavasti sairas, ja tyttäreni vei minut ensiapuun. Minulla diagnosoitiin virtsatietulehdus, ja minulle määrättiin antibiootteja suun kautta. Muutaman päivän päästä oireeni yltyivät, kulminoituen ambulanssikyytinä sairaalaan, jossa minulla diagnosoitiin jotain paljon pahaenteisempää: verenmyrkytys, hengenvaararallinen tila, jonka aiheutti voimakas immuunireaktio tulehdukseen. Tarkemmin sanottuna, minulla oli e. coli -bakteerin aiheuttama verenmyrkytys.

Kun kehoni makasi sairaalassa, tunsin, että minulla oli Kuthumi-tyyppinen miniromahdus. Lääkärit ja hoitajat taistelivat valppaasti pelastaakseen henkeni, ja heidän ponnistelujaan opasti tieto ja kokemus modernista lääketieteestä. Rakkaani vahtivat jatkuvasti, tietämättä syvällisestä matkasta, joka tapahtui sisälläni. Aloittaen poikkeuksellisen kulkemisen laajojen tietoisuudenaavojen poikki, fyysisen olemukseni rajojen ulkopuolella, löysin itseni pohtimasta, jäänkö vai lähdenkö.

Tämän matkan aikana aloin ymmärtää herkän tasapainon elämän fyysisten ja henkisten aspektien välillä. Keho on pelkästään astia sielulle tämän maatodellisuuden kokemiseen. Ja todellinen parantuminen ja kasvu tulee kommunikoinnin kehittämisestä sielun kanssa. Tulin syvän tietoiseksi omistautumisestani olemaan ulottuvuustyöntekijä ja miten "otin näiden kokemusten kulminoitumisen omakseni". Vaikka en tietoisesti tiennyt sen ulottuvuustyön ja esi-isiltä perityn karman yksityiskohdista, johon olin ryhtynyt, oivalsin, että tapahtumat eivät kuuluneet minulle ja laitoin ne kaikki sieluni maljaan. Kun valtava määrä kokemuksia heitettiin maljaani, se tukkeutui ja vuosi yli kehooni myrkyllisenä infektiona.

Monia ulottuvuuksia oli paljastettu Taivaan ristin seremonian aikana 22.3., ja nyt pystyin ymmärtämään olemassaolon todellisen luonteen ja kaikkien asioiden keskinäisen yhteyden. Löysin sieluni jostain eetterivaloulottuvuudesta, jossa tieto ja viisaus levisivät joka atomiin. Ihmetyksen ja uteliaisuuden kera, tutkin syvemmältä universumin mysteerejä ja lukemattomia tietoisuusulottuvuuksia. Todistin tuota monimutkaista energiatanssia, ajatusten ja tunteiden sinfoniaa, joka yhdisti kaikki elävät asiat. Opin, että jokaisen olemassaolon ytimessä oli jumaluuden, universaalin tietoisuuden, kipinä, ja gravitaatio sitoo fyysiset kohteet muuttuvaisiksi ilmentymiksi.

Kun nesteitä ja vahvoja antibiootteja pumpattiin kehooni, infektio alkoi hitaasti laantua. Aloin tulla taas tietoiseksi, ja elonmerkkini vakiintuivat, kun kehoni reagoi hoitoihin. Tunsin uudenlaista rauhaa ja selkeyttä. Viisaus jota olin saanut korkeammissa tietoisuusulottuvuuksissa, täytti olemukseni, jossa infektio oli ollut, ja tämä antoi minulle vahvuutta ja selkeämmän tarkoituksentunteen.

Kun lääketieteelliset kokeet kertoivat, että infektiota ei näkynyt enää kehossani, minut kotiutettiin nelipäiväiseltä sairaalakäynniltäni. Seuraavat kaksi viikkoa olin avohoitopotilas, joka sai päivittäin voimakasta antibiootti-infuusiohoitoa varmistamaan, ettei infektio palaisi. Tuona aikana ja viikkoja sen jälkeen olin uupunut, tyhjä, innoton, päämäärätön ja tyhjössä. Ja ... sallin uuden valon tulla esiin minussa.

Kokemukseni muistuttaa minulle, että elämässä on enemmän kuin, mitä voin pohdiskella. Ja että fyysisen olemassaolomme alla ja ulkopuolella on valtava tietoisuusulottuvuus, joka odottaa tutkimista. Ja että joskus pimeimpien hetkiemme syvyyksistä löydämme kirkkaimman valon, joka opastaa meidät uusiin korkeuksiin ymmärryksessä ja myötätunnossa itseä ja muita kohtaan.

***

Alaya
                Holman

Alayan herääminen alkoi 1970-luvun lopulla. Hän ammentaa elämänkokemuksistaan, ja palanneena ulottuvuustyöntekijänä inspiroi muita, kun he tutkivat henkilökohtaisia tietoisuusulottuvuuksiaan. Hän löysi Crimson Circlen 2009 ja toimii nykyään vapaaehtoisena livetapahtumissa Crimson Circlen yhteyskeskuksessa Louisvillessä, Coloradossa.

--------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >