HomeViestejäTom Kenyon26.6.2016 - Aetherium

26.6.2016 - Aetherium

AETHERIUM
 
Hathoreita kanavoinut Tom Kenyon (tomkenyon.com)
26.6.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Taustaa
 
Omasta perspektiivistämme katsottuna maailman epävakaus kiihtyy jatkuvasti nopeammin, kuten mainitsimme viime planeettaviestissämme. Tämä aiheuttaa valtavaa stressiä biologiselle, mentaali- ja tunnetodellisuudelle.
 
Haluamme antaa tässä viestissä käytännöllisen työkalun saattamaan keho-mielikokonaisuutenne yhtenäisempään tilaan jatkuvasti lisääntyvän kaaoksen keskellä.
 
Niitä muutoksen shokkiaaltoja joita monet teistä kokevat, voidaan verrata sellaisen kasvin uudelleenistuttamiseen, jonka juuret ovat kietoutuneet liian pieneen purkkiin. Monilla teistä psyykkiset ja biologiset juuret ovat kietoutuneet havaitsemaanne nykytodellisuuteen. Muutamin poikkeuksin, useimmat ihmiset pitävät ajankohtaista siirtymää, jonka läpi maailma kulkee, vaikeimpana kamppailuna.
 
Paljon siitä jonka olette uskoneet todeksi, paljastuu valheeksi. Monet instituutit joiden olette luottaneet suojelevan teitä, paljastuvat lisääntyvässä määrin salakavaliksi. Ihmisten väliset suhteet rasittuvat sen vuoksi, että monia teitä stressaavat monimutkaiset muutokset ympärillänne – muutokset joihin teillä ei näytä olevan kontrollia. Tämä tuottaa tuhoisia reagointimalleja biologiassanne, eli siinä miten kehonne reagoi stressitekijöihin ympärillänne, mukaan luettuna henkiset ja tunnepuolen kykynne.
 
Palataksemme vertauskuvaan liian pieneen purkkiin kietoutuneesta kasvista, kaikilla tuntevilla olennoilla on psyykkiset juuret, jotka yhdistävät ne havaittuun todellisuuteen. Kun kasvi on liian kietoutunut, se on kyvytön kukoistamaan. Kuitenkin paradoksina tässä on, että kun laitatte tällaisen kasvin suurempaan astiaan, jossa sillä on enemmän tilaa kasvaa, se käy läpi jakson, jossa se on järkyttynyt ja tolaltaan. Kasvilta menee jonkin aikaa tunnistaa, että sillä on enemmän tilaa juurtensa levittämiseen. Vaikka kommenttimme saattaa tuntua epäuskottavalta joillekin teistä, teillä on suurempia tilaisuuksia kasvuun sen vuoksi, että moniulotteinen tilanne laajenee, eli ruukkunne suurenee. Ja kuitenkin tunnetason kokemuksenne saattaa olla, että olette rajoitetumpi kuin koskaan ennen.
 
Näkemyksemme tästä kummallisesta paradoksista on, että ihmiset – muutamin poikkeuksin – ovat usein hitaita tunnistamaan uuden kasvutilan. He tottuvat olemaan juuret kietoutuneena ja havaitsemansa todellisuuden rajoittamana. Ihmisluonteessa on luontaista laiskuutta astua uuteen todellisuuteen, joka on aiemmin havaittua suurempi. Jos olet yksi niistä harvoista ihmisistä, joka on rohkea kohtaamaan uudet todellisuudet, ihailemme sinua. Mutta useimmilla ihmisillä on suurta pidättyvyyttä antaa omien psyykkisten juuriensa laajentua havaitun todellisuuden yli uusiin näkymiin.
 
Yksi suuri haaste tässä maailmanlaajuisessa siirtymässä on, että vaikeutenne eivät ole ainoastaan henkisiä ja tunteellisia, vaan ne ovat myös fyysisiä. Tällä tarkoitamme, että nopeat muutokset havaitsemassanne todellisuudessa haastavat syvällisesti fysiologianne ja hermostonne.
 
Aetherium
 
Aetherium on äänityökalu tarttua näihin ongelmiin suoraan. Äänikoodit jotka muodostavat tähän äänimeditaation, tulevat suoraan korkeammista valomaailmoista. Ne tulevat 10., 11. ja 12. todellisuusulottuvuuden maailmassa, jota kutsumme nimellä "aethos". Tämä valon värähtelykenttä on tietoinen itsestään, hyvin älykäs ja tietoisuustilassa, jota kutsuisitte kaksinaisuudettomuudeksi. Omaa tarkoitustamme varten teemme vain käytännöllisiä ehdotuksia siitä, miten käytätte tätä ainutlaatuista äänikuviota.
 
Kuunnellessanne aetheriumia kuulette taustalla jatkuvaa hurinaa. Tämä on aethos-äänimeditaatio, jonka esittelimme 2012. Tästä äänikentästä tulee monimutkaisia laskevia äänikoodeja, jotka tuovat aethosin lohduttavia, hoivaavia ja parantavia energioita fyysisen kehon soluihin. Tämä on valon lataamista äänen avulla fyysiseen kehoonne auttamaan teitä tässä valtavassa siirtymässä, jonka läpi maailma nyt kulkee.
 
Tätä äänimeditaatiota voi kuunnella kahdella tavalla.
 
Passiivinen kuuntelu
 
Saattaa olla päiviä, jolloin olette niin stressaantunut, uupunut ja loppuun kuulunut, että olette kyvytön keskittymään henkisesti. Kuunnelkaa näinä aikoina vain ääniä. Kun mielenne vaeltelee, tuokaa vain rentoutunut fokuksenne takaisin musiikkiin. Tällaisessa kuuntelussa ei ole muuta tehtävää.
 
Keskittynyt kuunteleminen
 
Tässä menetelmässä fokuksenne on fyysisessä kehossa silloin, kun kuuntelette ääniä. Tällainen kuunteleminen saa aikaan suurempia vaikutuksia – siinä hienojakoiset energiat seuraavat tietoisuutta. Tarkoitamme tällä sitä, että hienojakoisilla energioilla on taipumus mennä sinne, mihin keskitytte. Jos tietoisuus lepää fyysisessä kehossa kuunnellessanne aetheriumia, hienovaraiset rauhalliset, hoivaavat ja parantavat energiat menevät syvemmälle fysiologiaanne ja kehonne soluihin.
 
Te jotka tiedostatte sisäiset todellisuutenne, saatatte huomata monimutkaisia muotoja pyörivän kehossanne. Sallikaa niiden liikkua oman tahtonsa mukaisesti. Niillä on tietoisuus ja älykkyys. Jotkut näistä liikkuvista energiamalleista pyörivät vastakkain, ja monia pyöriviä energiakuvioita liikkuu kehonne läpi, kun kuuntelette. Tämä ilmiö on merkki syvällisestä transformaatiosta. Sallikaa näiden pyörivien energiakuvioiden tulla esiin ja liikkua oman tahtonsa mukaisesti puuttumatta asiaan. On mahdollista pidentää kuunteluaikaa toistamalla äänimeditaatio. Teille jotka olette valmiita siirtymään syvempään transformaatiotilaan, tämä on erittäin tehokas tapa työskennellä aetheriumin kanssa.
 
Jos tunnette epämukavuutta, epäharmoniaa tai ahdistusta jossain kehonne osassa, keskittäkää huomionne sinne, ja kun mielenne ns. vaeltelee, tuokaa se takaisin tuolle kehonne alueelle.
 
Aetheriumin voi kuvitella myös eräänlaisena vertauskuvallisena lauttana, jolla voitte kulkea myrskyisiä muutosvesiä. Jos tunnette yhteyttä tähän äänimeditaatioon ja resonoitte sen kanssa, kannustamme teitä käyttämään sitä säännöllisesti. Se on erittäin tehokas ääniapu keholle ja mielelle.
 
Hathorit
 
Kuuntele tai lataa aetherium tästä (suom. huom. ensin pyydetään hyväksymään kuuntelemisen ehdot).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >