HomeViestejäTom Kenyon7.2.2016 - Horjuttaminen

7.2.2016 - Horjuttaminen

HORJUTTAMINEN
 
Hathoreita kanavoinut Tom Kenyon (tomkenyon.com)
7.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Maailmanne on astumassa valtavaan horjuttamisjaksoon.
 
Aiemmissa viesteissä olemme viitanneet kaaossolmuihin odottamattomina katalyyttisinä ja kaoottisina muutoksina. Olemme todenneet aiemmissa kommunikoinneissa myös, että monia kaaossolmuja tulee esiin, ja viittamme tässä viestissä niiden vuorovaikutukseen "horjuttamisena".
 
(Katso Hathorien aiempi viesti "Kaaossolmujen yltyminen ja 3D-todellisuuden purkaminen" 14.10.2014.)
 
Tätä maailmanne horjuttamista tapahtuu ekologisella, yhteiskunnallisella ja yksilötasolla.
 
Aloitetaanpa ekologisista ongelmista.
 
Planeettaympäristöänne periaatteessa myrkytetään. Merien happamoituminen sekä tuholaismyrkkyjen, kemiallisten aineiden ja fossiilisten polttoaineiden ylikäyttö vaikuttavat valtavan ekologisen kaaossolmun luomiseen. Kasvava määrä tiedemiehiänne sanoo, että Maa on siirtymässä kuudennen massasukupuuttoonkuolemisen alkuvaiheisiin.
 
Kiinnitämme huomiomme näiden ongelmien seuraamuksiin hetken kuluttua, mutta puhutaanpa ensin kahdesta muusta tasosta.
 
Yhteiskunnallisella tasolla maailmanne siirtyy hyvin epävakaaseen ja horjuttavaan vaiheeseen. Tämä on monimutkainen tilanne, mutta puhuttaessa ihan perustasolla sanoisimme, että näette kulttuuriarvojen yhteentörmäystä sekä ilmastomuutoksen ja sodan vaikutuksia ihmisten muuttamiseen, josta osan aiheuttavat olosuhteet ja osaa manipuloivat "valtameklarit" kulissien takana.
 
Kolmas taso on yksilötaso – sinä joka luet tätä viestiä.
 
Tämä on myös monimutkainen tilanne ja mukana on useita tasoja. Yksi näistä tasoista liittyy planeettanne ympäristön myrkyttämiseen, jonka mainitsimme aiemmin. Ja ilmastomuutoksen ja metsien hävittämisen tuloksena uusia bakteeri- ja virusmuotoja levitetään maailmanlaajuisesti.
 
Nämä elämän mikromuodot eivät ole muuttumattomia. Ne ovat eläviä älykkyyksiä, jotka kehittyvät, ja ne kehittyvät hyvin nopeasti tavoilla, jotka tekevät tehottomaksi niiden käsittelemisen nykyisillä lääketieteellisillä menetelmillä.
 
Toinen haaste yksilötason vakaudellenne liittyy planeetalla tapahtuviin magneetti- ja ulottuvuusmuutoksiin. Koska hermostonne toimii bio-sähkömagnetismin periaatteiden mukaan, nämä muutokset haastavat hermostonne. Jotkut teistä, erityisesti ne jotka ovat energeettisesti herkkiä, ovat alttiimpia tälle kuin toiset. Mutta lisääntyvässä määrin kukaan ei ole vapaa tästä.
 
Kommunikoinnista ihmisten välillä tulee haastavampaa – olkaa armollinen sen osalta.
 
Teille on ehkä yllätys, että osa näistä haasteista syntyy läheisissä ystävyyssuhteissa ja intiimeissä suhteissa. Saatatte huomata, että merkityksettömältä näyttävät ulkoiset tapahtumat voivat käynnistää tunnereaktiotsunamin.
 
Tähän ilmiöön on kaksi pääsyytä.
 
Ensimmäinen liittyy hermostonne horjuttamiseen, mikä tekee sen alttiimmaksi kadottamaan keskuksensa. Ja toinen taso liittyy siihen katalyyttiseen evoluutioprosessiin, jota käytte tässä kohtaa läpi ihmisenä. Tarkoitamme tällä, että se paljastuu, mikä on ollut piilossa. Alitajuntanne syvimmät katakombit käännetään, kuin aura kyntäisi peltoa. Tämä on periaatteessa hyvin häiritsevä tila, erityisesti teille jotka pidätte itseänne henkiolentoina.
 
Jos mielipiteenne on, että henkisenä olentona teidän täytyy olla aina autuas ja onnellinen, niin teistä tämä puhdistamisprosessi on hyvin häiritsevä, mutta suoraan sanottuna sitä vaaditaan henkilökohtaiseen evoluutioon ja vapautumiseen niistä rajoista, joita uskontonne ja rajoittunut historianne tyrkyttävät. Ihmiskunnan on myös kokonaisuutena välttämätöntä kohdata omat varjonsa (eli selvittämättömät tunneongelmat ja tuhoisat uskomusmallit) ja muuntaa ne, jos ihmiskunnan on tarkoitus selviytyä.
 
Aiemmissa viesteissä olemme sanoneet, että toimintatapaa voidaan muuttaa 11. hetkellä. Tällä viittaamme vertauskuvaan, joka merkitsee, että lopputulosta on mahdollista muuttaa viime hetkellä ennen peruuttamatonta muutosta.
 
Olemme edelleen tätä mieltä, mutta olette kovasti yli 11. hetken (suom. huom. sananmukaisesti tunnin). On minuuttia vaille keskiyö, tietysti vertauskuvallisesti puhuttaessa.
 
Tämä merkitsee, että massiivisia muutoksia täytyy tapahtua hyvin lyhyellä aikajaksolla, jos aiotte kollektiivisesti välttää kuudennen massasukupuuttoonkuolemisen.
 
Kun tämän horjuttamisprosessin ekologiset ja yhteiskunnalliset aspektit ovat hyvin monimutkaisia, haluamme rajata kommenttimme käytännöllisiin ehdotuksiin teille.
 
Yksi merkki, puhuttaessa ihmisolennon kehitysvaiheista ulottuvuuksien välisessä siirtymässä, on kasvava havainto, että elämä on unta. Jos tätä tapahtuu teille, koette elämänne ja sen tapahtumat unimaisen epätodellisena. Teidän täytyy käsitellä fyysisen elämänne realiteetit, mutta on lisääntyvä tunne, että fyysinen elämänne on epätodellista.
 
Käsitämme toki, että olemme monissa viesteissämme kuulostaneet kuin rikkinäiseltä levyltä toistaessamme itseämme uudestaan ja uudestaan, erityisesti yhtenäisistä tunnetiloista, kuten onnellisuus, ilo ja/tai kiitollisuus. Tämä liittyy fysiikkaan ja neurofysiologiaan. Yhtenäiset tunnetilat ovat vastalääke sille hermostonne horjumiselle, jota aiheuttavat aiemmin mainitsemamme tekijät.
 
On monta tapaa tuoda tätä yhtenäisyyttä hermostoonne. Yksi ehdottamamme tapa on, että työskentelette "Maailmojen välinen silta" –äänimeditaation kanssa esitelläksenne tällaisen yhtenäisen tunteen hermostollenne.
 
Toinen tapa luoda lisää yhtenäisyyttä on tuoda enemmän iloa elämäänne, mikä on todella paradoksaalista monille teistä. Hyvin harvat kulttuurit allekirjoittavat ilon tarpeellisena arvona. Uhrautumista, marttyyriutta ja itsensä unohtamista näytetään arvostavan eniten monissa yhteiskunnissa, mutta meidän perspektiivistämme katsottuna ne ovat suurimpia virheitä, ainakin henkisen evoluution näkökulmasta.
 
Olemme hyvin herkkiä sille tosiasialle, että monet teistä jotka lukevat tätä viestiä, saattavat käsitellä tätä paradoksia (eli miten luodaan enemmän iloa elämäänne) hyvin suoralla ja haastavalla tavalla.
 
Meidän neuvojamme, kuten kaikkia neuvoja, ei pitäisi ottaa koko totuutena. Tämä on vain meidän perspektiivimme tähän haasteeseen. Sanottuamme tämän varoituksen ehdotamme, että poistatte elämästänne ajatusmuotona uhrautumisen ja marttyyriuden. Etsikää lisää tapoja löytää iloa pienimmistäkin asioista. Sillä ei ole merkitystä, miten pieniä ne ovat.
 
Ja lopuksi, löytäkää rohkeutta puhua totuuttanne lähellänne oleville. Tällainen totuuden puhuminen ja itsensä paljastaminen on mielestämme kriittistä onnistuneelle siirtymisellenne ajankohtaisen ja jatkuvan maailman horjuttamisjakson läpi.
 
Hathorit
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >