HomeViestejäTeri Wade12.4.2019 - Mikä on ylösnousemusprosessi?

12.4.2019 - Mikä on ylösnousemusprosessi?

MIKÄ ON YLÖSNOUSEMUSPROSESSI?

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
12.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tässä universumissa kaikki on energiaa, ja se on fakta. Se merkitsee, että elämme ajattomassa ja avaruudettomassa energiassa, joka ilmentyy sinuna, minuna, puina, lintuina, kaikkina sieluina, tähtinä, planeettana ja kaikkena, mitä multiversumissa on. Kaikki on yhtä, ja kaikki on yhteydessä!
 
Kaikki on keskenään yhteydessä, koska mikään ei voi olla eristyneessä tilassa ilman tarkoitusta tai syytä olla siinä. Tarvitsemme ruokaa kasvaaksemme, mutta ruoka tarvitsee meitä kasvattamaan jne. Eläminen tässä kolmannen ulottuvuuden olemassaolossa on rankkaa. Jos planeettamme olisi liian lähellä aurinkoa, se olisi liian kuuma. Jos planeettamme olisi liian kaukana auringosta, se olisi liian kylmä. Kummassakaan tapauksessa elämä ei selviytyisi. Mutta voimme sanoa, että kaikki on niin, kuin sen pitäisi olla, ja kaikki on asetettu sinne, missä heidän on tarkoitus olla, missä he päättävät olla. Kaikki on jumalaisessa järjestyksessä, vaikka vaikuttaakin uskomattoman kaoottiselta.
 
Kaaoksessa on järjestystä synnyttämään tarpeellisia tapahtumia. Ajattele tähden kuolemaa supernovaksi. Jättimäinen räjähdys kaasua, molekyylejä ja ainetta kosmokseen ilman selvää järjestystä. Eli uusi tähtisukupolvi voidaan luoda ns. samoista tiilistä, jotka muodostivat alkuperäisen tähden, ja nuo tiilet tekevät kehomme atomit. Siis oliko tuo räjähdys kaaosta vai oliko siinä jumalainen järjestys? Yhdellä tasolla se oli kaaosta, mutta korkeimmalla tasolla se oli järjestystä.
 
Kaikki on suunniteltu matemaattisten sääntöjen mukaan, kaikki on täydellistä yksilöllisenä ilmaisunaan. Me annamme leimoja ja nimiä, koska koemme elämää 3D-todellisuuden kautta. Erotamme yksilön siitä ykseydestä, keskinäisestä yhteydestä, jota me kaikki olemme.
 
Tämä tapahtuu, koska inkarnoituessamme 3D-planeetalle, kuten Maa – eli sen tiheyteen ja kaksinaisuuteen – meidän täytyy alentaa taajuuttamme hyvin paljon voidaksemme olla niin fyysisessä ympäristössä. Olemme moniulotteisia olentoja, tiedämme sitä tai emme!
 
Olemme monissa ulottuvuuksissa samanaikaisesti, ja toimimme kussakin niistä tietyillä säännöillä. Korkeampi itsemme joka on puhdasta energiaa, hajottaisi ihmisastiamme, koska se ei kestäisi tuota äärimmäisen korkeaa taajuutta. Siis vihjaan tässä siihen, että ylösnousemusprosessi jota fyysinen kehomme käy läpi, tuntee näiden korkeampien energioiden aiheuttamia fyysisiä oireita.
 
Nostamme taajuuttamme korkeammalle ja korkeammalle, ja sen seurauksena teemme mahdottomasta mahdollista, koska tämän ylösnousemusprosessin myötä fyysinen kehomme pystyy sisältämään näitä korkeampia taajuuksia, jotka tuovat uskomattomia kykyjä, tietoisuutta ja näkemystä. Pystymme nyt toimimaan laajemmalla todellisuusasteikolla.
 
Kun nostat värähtelyäsi, voit päästä käsiksi uusiin todellisuusosiin. Tästä syystä kolmatta silmää on korostettu koko maailmassamme ja henkisessä yhteisössä. Kaksi silmää symboloi kaksinaisuutta, oikeaa ja vasenta aivopuoliskoa, miestä ja naista, ja kolmas silmä on yhdistyminen, havainto kaksinaisuuden yli, korkeampi tietoisuus ja jumalainen viisaus.
 
DNA:mme muuttuu näistä korkeammista energioista, joita saamme Keskusauringostamme. Täysillä toimivalla ihmisellä, millaiseksi hänet alun perin suunniteltiin ja luotiin, oli 12 täysin toimivaa DNA-säiettä. Olimme muinaisaikoinamme olento, joka oli yhtä Jumalan tai valon kanssa.
 
DNA-manipuloinnilla meidät tehtiin tiedostamattomaksi roduksi, jota oli helppo kontrolloida pimeyden hyvin pahaenteisellä ja itseä palvelevalla agendalla. Tämä olento jota organisoidut uskonnot kutsuvat Jumalaksi, on jumalaista puhdasta valoa ja korkeinta taajuutta, joka on rakkaus. Ihminen on tunnerotu, ja kun ylösnousemusprosessi etenee, meitä ei voi rotuna kontrolloida enää. Jumala tai valo ei ole ainoastaan kaikki, mitä on, vaan myös kaikki, mitä ei ole.
 
Uskonto saarnaa erillisyyttä, eli olet erillään Jumalasta tai valosta, ja tämä kaikki on harhaa. Näin ne kontrolloivat ihmisrotua. Ne saavat katsomaan ulkopuolelle, kun kaikki on aina ollut sisällä. Sitten kun vastaanotat tätä korkeampaa valoa, tiedostamaton tulee tietoiseksi, nukkunut herää.
 
Muista, että pimeys on vain valon poissaoloa. Sitten kun nämä energiat alkavat virrata ja tietoisuutemme alkaa kohota, pimeys muistaa itsensä valoksi – näin heräämme. Siitä tulee – meistä tulee – lopulta yhtä valon kanssa.
 
Evoluution loppuunsaattaminen!
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >