HomeViestejäTeri Wade9.4.2019 - Antautuminen sielun pimeälle yölle

9.4.2019 - Antautuminen sielun pimeälle yölle

ANTAUTUMINEN SIELUN PIMEÄLLE YÖLLE

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
9.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sielun pimeä yö on prosessi, jonka jotkut totuudenetsijät käyvät läpi jossain kohtaa elämässään. Tästä ei puhuta paljon henkisissä opetuksissa, koska meidän halutaan keskittyvän vain rakkauteen ja valoon.
 
Meitä kehotetaan aina nostamaan värähtelyämme, katsomaan valoon, mutta mikään tästä ei kestä, jos ei ole rakastanut pimeyttä. Sielun pimeä yö on kaiken kaikkiaan kaunis kokemus. Silloin ihmisen ego, valheellinen itse kuolee ja tekee tilaa todelliselle, aidolle itselle, joka on rakkautta.
 
Tämä prosessi voi tapahtua koska tahansa elämän aikana, mutta tavallisesti se tapahtuu silloin, kun etsii henkisiä opetuksia ja on saanut selville, että ego on valehtelija. Ego voi olla hyvä, ja ego voi olla uskomattoman tuhoava. Olet kuullut minun sanovan: "… jos minulla ei olisi jonkinlaista egoa puhumassa tästä aiheesta niin, kuin puhun, minut syötäisiin elävältä."
 
Joillakin on merkittäviä ongelmia tällä alueella, koska herätessään maailmallemme sellaisena, kuin se oikeasti on, ihmiset haluavat juosta pimeydestä ja sen uskomattomasta rumuudesta kohti valoa, oivaltamatta, että sivuuttamalla pimeys kasvaa vain suuremmaksi. Uskon, että tällä tavalla pimeys ja sen kätketyt agendat ovat tulleet hyvin voimakkaiksi. Se täytyy paljastaa, ja sitä monet meistä tekevät tällä hetkellä tämän ihmisten heräämisaikana. Jos emme paljasta sitä ja sen agendaa, se pysyy piilossa ja jatkuu.
 
Kun käyt läpi tämän sielun pimeän yön – ja useimmat käyvät heräämisprosessinsa aikana – katso sitä henkisenä siirtymäriittinä. Pelko häviää. Ihmiset eivät oivalla sitä raskasta taakkaa, jota kantavat elämästä elämään, ja kun heräät, kaikki tämä tuska ja hämmennys tulee pintaan, muttei ole vapaampaa tunnetta kuin parantuminen. 
 
Jotkut ihmiset tuntevat, että he ovat masentuneinta ja heillä on avuttomuuden, turhautumisen, pelon, hämmennyksen, yksinäisyyden, häpeän, syyllisyyden jne. tunteita. Nämä tunteet jotka yrittävät tulla pintaan, yrittävät saada huomiosi, jotta käsittelet ne … koska oikeasti ne kaikki ovat kehossa tunteita, joihin on sidottu jokin tarina, ja tätä tuskaa tunnetaan ympäri maailmaa.
 
Henkinen masennus on erilaista kuin kliininen masennus, koska oireet eivät tule jostain ulkoisesta tilanteesta – kaikki on sisäistä. Mitä enemmän yrität päästä pois tuosta pimeästä yöstä, sitä itsepintaisempi se on, koska se täytyy parantaa. 
 
Tämän prosessin aikana tunnet olevasi yksin etkä tunne monia, jotka ymmärtävät, mitä tunnet. Pelkäät heidän ajattelevan, että olet hullu, ja pelkäät aiheuttavasi uskomatonta pelkoa ja hämmennystä myös heille. Mutta vastustaessasi tätä teet asiat huonommiksi itsellesi suojelemalla egoa, valheellista itseä. Olet ikään kuin jumissa kolmannen ulottuvuuden todellisuuden ja viidennen ulottuvuuden todellisuuden välissä, ja jollekin tämä muutos synnyttää paljon pelkoa. Egoitsesi on kuolettavan peloissaan, että se lakkaa olemasta, koska on muutos, joka on tuntematon. Egoitsesi kuin pudotetaan, ja tuntematon on erittäin pelottavaa joillekin. Tunnet uin olevasi poissa kontrollista, vaikka et ole koko aikana ollut kontrollissa tässä 3D-todellisuuudessa – se oli vain egon nerokasta petosta.
 
Sinun täytyy antautua tälle, ja egoitse luopuu taistelusta. Vastustaminen tekee tästä hyvin vaikeaa monille. Vaikeinta tämä on uskonnollisille ihmisille, jotka jumittavat vielä täysin uskomusjärjestelmässään ja ovat sen hallitsema. Minulla on eniten ongelmia tämän ryhmän kanssa, ja se on täysin ymmärrettävää. Monien on erittäin vaikea ylittää uskonnollista ohjelmointia. He eivät oivalla, että heidän egonsa, valheellinen itsensä valehtelee heille ja estää heiltä totuuden, vaikka kaiken aikaa he tietävät sen syvällä sisällä …
 
Se miten nopeasti pääset tästä läpi, kun on sinun aikasi, riippuu täysin sinusta – miten tiukka ote egolla on sinuun. Egosi ei halua luopua sinun kontrolloinnistasi ja se aloittaa kunnon tappelun. Hyvin monet ihmiset ovat kiinni kärsimyksessä ja tuskassa, koska rakastamme taistella itsemme kanssa – se antaa meille identiteetin, valheellisen identiteetin. 
 
Hyvin monet pelkäävät tätä muutosta tuntemattomuuden vuoksi. Mutta tämä tuntematon alue on rakkautta. Ihmiset ovat luontaisesti etsijöitä, ja se on tavallaan pattitilanne, koska pelkäämme sitä asiaa, jota etsimme.
 
Se on tavallaan kuin henkinen katkaisuhoito, joka jokaisen täytyy käydä läpi jossain kohtaa elämässään – siitä ei ole epäilystäkään. Siis jos antaisin jonkin neuvon, niin olisi parempi käydä se läpi tässä elämässä. Kyse on vain siitä, miten tuskalliseksi teet sen itsellesi vastustamalla. 
 
Kun hyväksyt tämän prosessin vääjäämättömäksi ja luovut vastarinnasta, seuraava askel on olla tekemättä mitään. Olet paljon suurempi ja vapautuneempi tässä tietoisuudessa, kuin koskaan oivallat. Egon pelokas ote on vahva, koska se haluaa pysyä hengissä, mutta muista aina: sielun pimeä yö on pelkkä illuusio. 
 
Olemme olleet aina kotona, ja olemme olleet valoa koko ajan. Koska – ajattele sitä – jos emme olisi valoa, miten tulimme tietoiseksi ihmisen pimeydestä? Eli, jos olisimme pimeyttä, emme pystyisi havaitsemaan pimeyttä. Transformaatio on vaikea asia, mutta oikeasti se on uudestisyntymä. Siitä tässä heräämisessä on kyse – älä vain vastusta sitä. 
 
Teri Wade
 
----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >