HomeViestejäTeri Wade13.4.2019 - Herääminen viidenteen ulottuvuuteen

13.4.2019 - Herääminen viidenteen ulottuvuuteen

HERÄÄMINEN VIIDENTEEN ULOTTUVUUTEEN

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
13.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monet eivät tiedä sitä, mutta Maa ja kaikki sen asukkaat kokevat tietoisuusmuutosta täysin uuteen todellisuuteen. Olemme siirtymässä viidenteen ulottuvuuteen, mikä lisäsi kierroksia 2012. Siitä lähtien se on nopeutunut lisääntyvässä määrin ja on uskomattoman selvää monille.
 
Viides ulottuvuus on tavallaan kuin satua … ihmiset elävät harmoniassa ja rauhassa, kunnioittavat kaikkia ihmisiä ja Maata ja elävät ykseydessä kaiken ympärillään olevan kanssa. Ei enää nälkää, köyhyyttä tai rikollisuutta. Kaikki elävät ilman pelkoa ja galaktisten kansojemme hyväksymänä. Se kuulostaa uskomattoman vaikealta saavuttaa, mutta meillä ei ole vaihtoehtoa – se tapahtuu, ja niillä jotka vastustavat näitä muutoksia, on vaikeinta sen kanssa. Kyse on universaalista syklistä.
 
Olemme kaikki ajatelleet elämistä tuollaisessa maailmassa. Meillä kaikilla on ollut unia/unelmia tällaisesta maailmasta ja olemassaolosta … Nämä ovat muistoja, joita vedät entisistä elämistäsi tuhansia ja tuhansia vuosia sitten.
 
Mutta kun putosimme tähän kamppailun ja Lähteestä irrallisuuden 3D-todellisuuteen, unohdimme sen kaiken. Monilla meistä on näitä intuitiivisia tunteita, selkeitä näkyjä, ja monet saavat sisäisesti oivalluksia ihmisrodun ja planeettamme tulevaisuudesta. Olemme kuin odottaneet tuhansia vuosia juuri tätä aikaa historiassamme, johon olemme siirtymässä. Siis periaatteessa kaikki nämä tunteet ja oivallukset, joita meillä on, ovat kaukaisia muistoja maailmoista, joihin olemme aiemmin olleet.
 
Hyvin monet ihmettelevät, miten voimme muuttaa tämän maailmamme, jossa on kärsimystä, sairautta, pelkoa ja sotaa, rauhan ja myötätunnon utopistiseksi maailmaksi. Jossain kohtaa sadannen apinan ilmiö alkaa vaikuttaa ja tapahtuu ihmisrodun herääminen, jota ei voi pysäyttää. Mutta kaikki eivät tällä planeetalla tee tietoisesti tai tiedostamatta tuota valintaa siirtyä 5D:hen.
 
Kaikilla sieluilla on vaihtoehtona päästä 5D:hen, olettaen, että he ovat sisäistäneet riittävän määrän valoa ylläpitääkseen nuo energiatasot, joita on tuossa korkeammassa värähtelyssä. Uskon, että monet päättävät lähteä Maasta seuraavan vuosikymmenen aikana, siirtyäkseen muihin kolmannen ulottuvuuden kokemuksiin universumin muilla planeetoilla. Eli, he eivät ole oppineet, mitä 3D-todellisuuden oli tarkoitus opettaa heille. Eli, kaikki on yksilöllistä – se riippuu aina meistä kustakin, eikä kukaan saa vapaalippua.
 
Ne jotka ovat täällä tehdäkseen siirtymän tähän korkeampaan todellisuuteen, kokevat intensiivisiä muutoksia, kun heidän mielensä ja kehonsa yrittää sopeutua tähän radikaaliin transformaatioon, jota vaaditaan tätä muutosta varten. Mutta muista, ettei homma lopu 5D:hen, koska jokainen ulottuvuus värähtelee korkeammalla kuin edellinen.
 
Muista, että ulottuvuudet eivät ole paikkoja – ne ovat tietoisuustasoja, ja jokaisessa korkeammassa ulottuvuudessa on laajempi todellisuus-, tiedostamis-, tieto- ja tietämisskaala. Meillä on enemmän vapautta, suurempi voima ja suurempi mahdollisuus luoda todellisuus.
 
Jotta korkeampi ulottuvuus voi olla ulottuvillamme, värähtelymme täytyy resonoida sen kanssa. Siinä on tolkkua …
 
Ensinnäkään kolmas ulottuvuus ei ole ne asiat, joita näet … pöytä, puu, Maa. Nämä asiat ovat kaikki muotoja, ja kaikki asiat muodossa ovat edelleen 4D:ssä ja jokseenkin myös 5D:ssä – ne sisältävät vain enemmän valoa, ne eivät ole yhtä tiiviitä.
 
Kolmas ulottuvuus on tietoisuustila, joka on erittäin rajoittunut ja rajallinen. Koska hyvin monet meistä ovat eläneet tässä kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa hyvin monta elämää, oletamme, ettei ole muuta. Elämme hyvin rajoittuneessa ja rajallisessa todellisuuskokemuksessa. 3D-todellisuus pyörii tiukoilla säännöillä ja rajoittuneilla uskomuksilla. 3D:ssä uskomme, että kehot ovat kiinteitä eivätkä ne voi sulautua toisiinsa tai kulkea seinien läpi. Kaikki on gravitaation kohteena. Fyysiset esineet eivät voi hävitä, emmekä pysty lukemaan toisen ihmisen mieltä. On vakaa usko kaksinaisuuteen, ja tuomitseminen ja pelko on hillitöntä.
 
Neljäs ulottuvuus
 
Tämä on silta, jolla monet ovat tällä hetkellä ja suhteellisen vähän aikaa. Neljännen ulottuvuuden läpi kulkeminen valmistelee meitä 5D:hen. 4D-tunteet ovat heräämishetkiä, kaikki meissä ja ympärillämme tuntuu kevyemmältä, asiat ovat vähemmän tiukkoja ja pelot häviävät. Aika ei ole enää lineaarista 4D:ssä, ja oman kokemukseni mukaan se aiheuttaa jotain ongelmia. Heh … Häviääkö aikaa? Lisäksi ilmentäminen on nopeampaa. Silloin kun koet rakkautta, iloa ja kiitollisuutta, koet 4D-tietoisuutta.
 
Voidakseen elää viidennen ulottuvuuden tietoisuustilassa, kaikki mentaali- ja tunnetaakka täytyy jättää ulkopuolelle. Siellä ei ole pelkoa, vihamielisyyttä tai syyllisyyttä. Hallitset ajatuksesi, ja ilmentäminen on välitöntä. Ihmiset kommunikoivat telepatialla, mikä merkitsee, että kykenemme tulkitsemaan toistemme ajatuksia ja tunteita. Kokemus ajasta on radikaalin erilainan. Jotkut kuvaavat sitä kaiken tapahtumiseksi kerralla. Menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden välillä ei ole eroa.
 
Olemme siirtymäajassa, eli koemme kolmannen ulottuvuuden kuolemaa. Näemme tätä nykytodellisuudessamme vanhan 3D-rakenteen hajoamisena. Tätä tiukkaa ja pelkopohjaista kontrollointirakennetta ei voi enää olla korkeamman värähtelyn todellisuudessa, ja näemme sitä esitettävän suoraan silmiemme edessä maailmannäyttämöllä. Siis periaatteessa näemme yhden kokonaisen todellisuusrakenteen romahtavan ja tekevän tilaa uudelle korkeammalle todellisuudelle, jonka saavat aikaan nämä korkeammat taajuudet, jotka transformoivat maailmaamme. Nämä ovat radikaaleja aikoja, koska kaikki mikä ei palvele meitä tässä korkeammassa todellisuudessa, putoaa pois.
 
Onneksi saamme intervention tähän siirtymään korkeamman ulottuvuuden kehittyneiltä olennoilta, jotka auttavat meitä tässä ja ovat enemmän ja enemmän läsnä meille. Pyydä niiden apua. Olen sanonut monta kertaa, että tämä on ensimmäinen kerta, kun tällainen fyysinen, tiivis keho käy läpi ylösnousemusprosessin. Siis sanon sitä, että sielut jotka ovat inkarnoituneet näihin fyysisiin kehoihin, pystyvät ottamaan ihmisunivormunsa mukaan korkeampiin ulottuvuuksiin, jos valitsemme sen. Tämän tekeminen nähdään seuraavana askeleena ihmisen evoluutiossa. Siis pidä huolta fyysisestä kehostasi. Voit vastustaa näitä muutoksia tai osallistua aktiivisesti niihin. Ei ole mitään oikeaa tapaa tehdä tämä matka – se on täysin henkilökohtainen kokemus ja riippuu sinusta, miten nopeasti teet sen.
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >