HomeViestejäKim Semetis15.6.2019 - Suojautumista ei tarvita nostaessamme taajuutta

15.6.2019 - Suojautumista ei tarvita nostaessamme taajuutta

SUOJAUTUMISTA EI TARVITA NOSTAESSAMME TAAJUUTTA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
15.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun saavutamme viidennen ulottuvuuden ja sen yli, emme käänny enää minkään vuoksi kenenkään ja minkään puoleen itsemme ulkopuolella, koska tiedämme, että olemme universumi.
 
Kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa saatamme lähettää rukouksia Jumalalle ja pyytää suojelua ja vastauksia mestareilta, opettajilta, enkeleiltä ja oppailta. Arkkienkeli Mikaelilta pyydettiin suojelua, ja minä laitoin aina valkoisen valosuojauksen itseni ja perheeni ympärille. Tämä on tärkeä osa heräämistämme, kun uskomme niihin vahvistuu ja vahvistuu tietäen, että tämä vaikuttaa elämäämme. Tunnemme olevamme turvassa, lämpimässä ja rakastettu tietäen, että meillä on "toisella puolella" valtava tiimi auttamassa kaikin tavoin. Tiedän, että uskoni ja luottamukseni oppaisiin auttoi minua pääsemään läpi vaikeimmista päivistäni. Olen aina luottanut enkeleihini ja oppaisiini 100-prosenttisesti, koska en luottanut itseeni, enkä ollut koskaan luottanut.
 
Tehtyämme vuosia työtä värähtelymme nostamiseksi, oivallamme lopulta, että olemme neljännessä ulottuvuudessa ja olemme olleet vuosia, kun hoipertelimme edestakaisin kolmannen (helvetti) ja neljännen (kiirastuli) välillä. Neljännessä ulottuvuudessa voimme kommunikoida oppaidemme kanssa ja kaikki "selväaistimme" tulevat käyttöön. Täällä voimme tuntea, nähdä ja kuulla hengen, hyvän ja ei-niin-hyvän. Täällä voimme tuntea enkelimme ympärillä ja tuntea myös pimeät ja raskaat energiat. Kun meistä tulee energiamestareita, opimme, miten puhdistetaan jonkin tilan energia tai tämän tiheän energian sielu.
 
En koskaan pelännyt pimeyttä, kun ensin luotin, että enkelini ja oppaani suojelevat minua kaikkina aikoina. Kun meistä tulee vahvempia, oivallamme, että pystymme puhdistamaan tämän pimeän energian hyvin helposti. Tehdessäni olentojen poistamista, en koskaan puhdistanut niitä vain jostain ihmisestä tai tilasta, vaan vein ne myös valoon, henkitiimini avustuksella, korkeista korkeimpien. Tunsin, että oli näiden sielujen ja ihmiskunnan epäpalvelua jättää ne ns. jumiin tänne maatasolle. Oli kaunis kokemus nähdä, kun nämä "kadotetut sielut" tunsivat rakkautta ja lopulta rauhaa, mutta ennen kaikkea valoon menemisen arvoisuutta. Useimmat eivät tunteneet ansaitsevansa mennä valoon. He kiittivät minua hyväntahtoisesti lähtiessään rakkaidensa kanssa valoon. Jos teet tätä työtä, niin kiitämme sinua tästä kauniista palvelusta ihmiskunnalle.
 
Kun vuosia kuluu ja tehdään lisää työtä taajuutemme nostamiseksi, alamme oivaltaa, että nyt emme enää hoipertele kolmannen ja neljännen ulottuvuuden välillä. Viidennessä ulottuvuudessa ei ole enää tarvetta suojautumiselle, koska värähtelemme noiden alemman maailman olentojen yläpuolella. Viides ulottuvuus on taivas maan päällä. Vaatii vähän aikaa, että se menee perille, ettemme todellisuudessa ole enää alemmissa maailmoissa (enimmäkseen).. Kun olemme täysin 5D:ssä, ei ole mitään, miltä suojautua. Ei ole enää pelkoa, ellemme vapauta lisää tiheyttä. Täällä ruumiillistamme korkeammat aspektimme, kun mestarimme, opettajamme, enkelimme ja oppaamme yhdistyvät sisälle. Galaktiset aspektimme yhdistyvät myös sisälle, emmekä ole enää tähtisiemeniä – olemme tähtiä. Oivallamme, että osallistumme korkea-arvoisiin galaktisiin neuvostoihin. Kaikki on nyt sisällämme. Olemme ainoa, joka estää meitä uskomasta tämä todeksi.
 
Kun hiilipohjainen kehomme täytyy fotonivalosta, joka on sielumme valoa, meistä tulee tuo valo ja sulaudumme yhteen kaikkien korkeampien aspektiemme kanssa. Ylösnousemme korkeampiin maailmoihin, joissa pimeitä olentoja ei edes ole, ne eivät ole totta enää. Täällä nousemme kaiken pimeyden yläpuolelle ja on vain valoa. Täällä vallitsee rakkaus, kun meistä tulee korkein aspektimme rakkautena. Kaksinaisuudesta ja draamasta tulee menneisyyttä, kun nousemme kaiken tämän yläpuolelle nostaessamme taajuuttamme ja salliessamme tiheytemme vapautua. Sallimme kaiken tapahtua luonnollisesti ja orgaanisesti, ja meistä alkaa tuntua kevyemmältä jokaisen tietoisen vapautuksen myötä.
 
Tiedämme, että ylösnousemme. Voimme tuntea sen, kun meistä tulee energiamestareita. Emme etsi enää koskaan mitään itsemme ulkopuolelta, kun meistä tulee todella täysivaltaisia olentoja ja hyväksymme itsemme siksi jumalaiseksi olennoksi, joka olemme.
 
Olemme mittaamattoman voimakkaita, kuitenkin samaan aikaan myös hyvin pehmeitä. Olemme puhdasta lähderakkautta kaikessa suurenmoisuudessamme.
 
Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >