HomeViestejäKim Semetis19.6.2019 - Päivänseisausportti on täysin auki - transformaatioenergiat

19.6.2019 - Päivänseisausportti on täysin auki - transformaatioenergiat

PÄIVÄNSEISAUSPORTTI ON TÄYSIN AUKI - TRANSFORMAATIOENERGIAT

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
19.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Transformaatioenergioita on täällä nyt. Ne ovat rakentuneet kuukausia huipentuakseen tässä hyvin voimakkaassa portissa. Tämä portti on täysin auki niille, jotka ovat valmiita avautumaan ja näkemään todellisen jumaluutensa. Tämä on aikaa kaiken kovan työmme palkkioiden saamiseen, JOS olemme valmis siihen, ettemme anna enää egomme tai ohjelmiemme pyörittää show'ta ja elämäämme.
 
Olemme ehkä huomanneet, että uusia tilaisuuksia tulee lopultakin tiellemme. Meille tarjotaan mitä ihastuttavimpia todellisuuksia hopealautasella. Mitä teemme niillä? Otammeko ne vastaan armollisesti ja avosylin, vai sanomme "ei" arvottomuudesta, puutteesta tai pelko-ohjelmista, joita edelleen meillä on sisällä? Kun annamme vanhojen ohjelmiemme kumota esiteltävät tilaisuudet, estämme itseltämme ilomme, taikamme ja palkkiomme.
 
Näitä tilaisuuksia tulee meille monissa eri muodoissa. Niitä voivat olla kutsu osallistua yhtenäiseen valoperheryhmään tai luovat ideat, joiden mukaan meidän on tarkoitus toimia ja jakaa – lahja tai tarjota kollektiiville omalla, ainutlaatuisella erityistavallamme. Nämä ideat tai ns. ahaa-elämykset ovat korkeampi itsemme, joka antaa meille "kartan" täysin uuteen todellisuutemme, joka johtaa meidät taivaaseen maan päällä. Kun saamme noita oivalluksia, meidän täytyy siirtyä eteenpäin niiden vuoksi, koska ne ovat lahja. Kirjoita ne muistiin, koska kun olet enemmän ja enemmän yhdistynyt korkeamman itsesi ruumiillistamiseen, niitä tulee nopeasti ja raivokkaasti, kun meille näytetään niitä epälineaarisella tavalla. Joistain ideoista liikumme eteenpäin nopeasti, kun meitä johdatetaan tekemään se, ja joidenkin "päällä istumme" jonkin aikaa, kenties vuosia, kun kunnioitamme energiaa joka hetkessä.
 
Käärme-energiaan sulautuminen
 
Siitä saakka kun tulin Floridaan, minulla on tullut esiin hyvin kummallista pelkoa käärmeisiin liittyen. Olin tietämätön tämän perusteettoman pelon syystä. Pelkäsin niiden tulevan paikkaan, jossa asuin, ja sitten muutin uuteen paikkaan ja tämä pelko yltyi. Tiesin, että päästin irti pelkoenergiasta, mikä on erittäin tärkeää, kun nostamme taajuuttamme viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli. Kuitenkin tämä pelko kasvoi joka päivä. Sitten yhtenä päivänä kun avasin kaihtimet, näin käärmeen suoraan ikkunani ulkopuolella. Voi jukra, siinä se on suoraan taloni ulkopuolella. HERRANEN AIKA! Sallin pelkoni nousta, jotta se voisi tulla esiin irtipäästettäväksi – en kuitenkaan antanut sen ottaa minua valtaansa. Jatkoin luottamista siihen, etteivät ne vaivaisi minua, joten istuin edelleen ulkona ja jatkoin kristallivalokehoni lataamista, kuten minua opastettiin.
 
Muutama viikko myöhemmin istuin ulkona puhumassa puhelimeen ja katsoin sivulleni ja näin reilun metrin päässä erittäin suuren mustan käärmeen tulevan kohti minua pää pystyssä niin nopeasti, kuin pystyi. Automaattireaktioni oli huutaa ja juosta sisälle. Heti kun huusin, se kääntyi ympäri ja lähti toiseen suuntaan. Tämä tapahtuma toi pelkoni todella esiin. En tajunnut, miksi se tuli minua kohti eikä välttänyt minua, joten tein vähän tutkimusta käärmeistä ja tulin siihen johtopäätökseen, että ääneni värähtely veti sitä puoleensa. Tuo kokemus oli vähän liikaa mukavuudelleni, ja se todella ravisteli minua. Sallin tuo pelon nousta taas, jotta sen voisi päästää irti, ja sitten ihmisitseni oli rennompi.
 
Sitten viime viikolla minulla oli jälleen yksi tapahtuma käärmeen kanssa, kun ikkunani ulkopuolella oli taas käärme avatessani kaihtimet. Menin toiseen huoneeseen katsomaan tarkemmin, ja se oli edelleen siinä. Kuitenkin heti kun se näki minut toisessa paikassa, se luikerteli nopeasti taloni nurkalle ja hävisi. Se meni kotini ALLE. Voi jukra, energiaintuitioni oli oikeassa, ja niitä tosiaan asuu minun allani! YÄK, ihmismieleni ajatteli. Tätä minun täytyi istahtaa prosessoimaan. Ajattelin: "Ilmensinkö nämä käärmeet tulemaan todellisuuteeni?" Ihmisitsemme haluaa aina syyttää jotain, sisällä tai ulkona.
 
Seuraavana päivänä olin vuoteessa suurimman osan päivästä ja integroin tulevia energioita verkonvartijana, kunnioittaen tuota energiaa koko ajan. Ja yhtäkkiä tunsin käärme-energian nousevan sisältä. Saatoin tuntea sulautuvani yhteen käärme-energian kanssa. Tämä energia oli niiiin voimakasta, että se valtasi minut täysin – siinä määrin, että tunsin jopa, että olin kuin käärme ja käärmeenkieli tuli suustani tunnustelemaan hajuja ympäristössäni. Tiesin, että olin sulautunut yhteen käärme-energian kanssa, ja nyt minun täytyi yhdistää kaikki nämä palapelinpalat. Tutkin käärme-energiaa, ja aivan yhtäkkiä kaikessa siinä oli tolkkua, ja tiesin, ettei tämä ollut vain minulle, vaan myös koko kollektiiville – olin vain yksi monista, jotka auttavat tuomaan tätä energiaa läpi. Tuolloin myös oivalsin, että kun tuo käärme tuli minua kohti ulkona, minulla oli koko pöytä täynnä kirkkaita kristallikvartseja, joten vahvistin värähtelyäni vetämään käärmettä, kun puhuin koko ajan.
 
Tutkimusteni perusteella jaan käärme-energian voimasta tämän:
* Niin kuin käärme luo nahkansa, meihin voimme karistaa harhakuvamme ja rajoituksemme.
* Muistuttaa meitä yhteydestämme Maahan ja sen pyhyyteen.
* Muistuttaa meille, että olemme luoja (jumala- ja jumalatarenergiaa).
* Käärme on ollut monien jumalien ja jumalattarien pyhä eläin sadoissa kulttuureissa tuhansia vuosia.
* Opettaa voimaa ja viisautta käyttää tätä voimaa.
* Sisäinen jumaluus.
* Ympyrät ja spiraalit näyttävät meille polkumme (kokeile piirtää tai maalata yhdistyäksesi niihin).
* Muistutus pysyä nöyränä.
* Muistuttaa meille auringon parantavuudesta ja ravitsevuudesta.
* Juhli ja kunnioita aurinkoa.
* Käärme-energia auttaa luomaan taidetta, joka on korkeamman itsemme ilmaisua.
* Vaatii hyvin vähän ruokaa (kun kehomme täyttyy enemmästä valosta, mekin tarvitsemme vähemmän ruokaa), ja se on tavallisesti kylmä, pitäen enemmän lämpimämmästä ilmastosta.
* Luominen, hedelmällisyys ja transformaatio.
* Muistuttaa, että mekin ansaitsemme kunnioitusta, aivan kuten käärme.
* Kundaliini (käärmetuli). Kun kypsymme ja avaudumme, tuo energia nousee ja stimuloi kaikkia energiakeskuksia.
* Spiraali. Kreikkalaiset käyttivät käärmettä parantamisen ja viisauden symbolina. Israel: Äiti Maa (käärme) – hedelmällisyys. Egyptissä kobra tunnetaan kyvystään laajentaa yläniskansa kiekonmuotoiseksi levittämällä kylkiluitaan, mikä on kuolemattomuuden merkki.
* Edustaa sisäistä näkökykyä, elävyyttä ilmaistuna aistillisuudessa, eli tunteminen ja reagoiminen ärsytykseen, yleisemmin energiavirtaan, joka luo meidät ja tekee meistä elävän.
* Käärmeet luovat nahkansa, ne muuttavat muotoaan uudeksi olennoksi, mikä merkitsee kykyä karistaa uskomukset ja tavat, joista olemme kasvaneet yli, ja siirtyä korkeampaan henkienergiaan, ja kykyä tehdä tämä viisaudella.
* Nahan luominen liittyy myös astraalimatkustamiseen ja moniulotteisuuteen.
* Kuolema/uudestisyntymä.
* Käärme-energia opastaa sinut transformaationspiraalipolun läpi: viisaus, ymmärrys, eheys.
* Käärmelääke on kosmisen tietoisuuden energiaa ja kyky kokea mitä tahansa vastustamatta.
* Tieto, että kaikki asiat ovat tasavertaisia luomakunnassa, että kaikki on yhtä.
* Luomisvoimien herääminen.
* Intuitiosi vahvistuu ja tulee tarkemmaksi.
* Moniulotteinen – ei pidä ääntä liikkuessaan, näkymätön levätessään, makaa auringossa lämmetäkseen.
* Käärmeillä ei ole tärykalvoja. Sen sijaan ne kuulevat matalataajuisia ääniä ja tuntevat värähtelyjä, lipoen ne alimaailmaan, jossa salaisuuksia pidetään (sisäinen viisaus).
* Parannus solutasolla.
* Nopea ja ketterä.
* Nopeita muutoksia pyyhkäisee elämäsi läpi – merkiten vanhan kuolemaa ja syntymää käyttämättömään voimaan, luovuuteen ja viisauteen.
* Pyhien paikkojen suojelija ja kätketyn tiedon vartija.
 
Näin homma toimii. Kaikessa on tolkkua saatuamme nämä kokemukset. Tämän merkittävän kokemuksen jälkeen olen maalannut kuvan käärmeestä, ruumiillistaakseni lisää tämän tarunomaisen transformaatioenergian aktivointina – ei ainoastaan itselleni, vaan jaettavaksi kaikille. Tämä artikkeli on ollut kuukausia tekeillä ja jaettiin kaikkien kanssa päivänseisausportin aikana, kun siirrymme läpi näistä äärimmäisen voimakkaista energioista. Tämä on SUUREN TRANSFORMAATION aikaa kaikille, riippumatta siitä missä olet ylösnousemusmatkallasi.
 
Lähetän rakkauttani kaikille.
Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >