HomeViestejäKim Semetis6.6.2019 - Sydämen megalaajentuminen käynnissä

6.6.2019 - Sydämen megalaajentuminen käynnissä

SYDÄMEN MEGALAAJENTUMINEN KÄYNNISSÄ

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
6.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Päästettyämme monta päivää irti tiheydestä, tunteista ja haavoista kaikilla olemassaolon tasoilla, olemme nyt siirtyneet sydämen megalaajentumisvaiheeseen. Kaikki tuntuu taas kevyemmältä tuollaisen valtavan vapautuksen jälkeen. Viime viikolla mikään ei tuntunut mahdolliselta, kaikki tuntui raskaalta ja yksinäiseltä ja syvää surua kesti koko viikon. Oli suurta ahdistusta, jota ei voinut lohduttaa. Syvään juurtuneita pelko-ohjelmia nousi pintaan. Tämä tuntui sitä, että syöksyimme helvetin syvyyksiin, ja sitä se oli. Ne olivat 3D-todellisuuden alempia värähtelyjä, joita asui edelleen sisällämme. Kolmas ulottuvuus on maapäällinen helvetti. Tämä on vain energiaa, joka tulee esiin irtipäästettäväksi. Ei ole hauskaa tai kaunista, kun tämä energia tulee esiin. Kuitenkin se palvelee erittäin tärkeää tarkoitusta tässä. Kun olemme hyvin valmiita ylösnousemaan vielä korkeammalle, emme voi ohittaa näitä tärkeitä vapautuksia. Tämä voi olla aikaa todella nähdä se, minkä päätimme olla huomaamatta aiemmin.
 
Kun muistinmenetysverhot nostetaan, näkökyvystämme tulee selkeä käpylisäkkeen kautta. Ihmissilmämme ovat olleet epäselvät, ja tähän on tärkeänä syynä, että silmiemme kristallit on aktivoitu taas kerran. Kun tämä tapahtuu, se auttaa meitä vahvistamaan kolmatta silmäämme (käpylisäke) näkemään selvemmin ja ymmärtämään syvemmin. Lopulta käytämme käpylisäkettä nähdäksemme ehdottomasti kaiken korkeammalta olemassaolotasolta. Todellisuudessamme ei enää pelata kaksinaisuuspeliä, kun näemme suoraan sen läpi, ja kunnioitamme nyt itseämme emmekä enää salli sitä todellisuudessamme. Sydän täysin avoimena emme enää suvaitse, mitä ennen suvaitsimme. Kaikki vanhat tavat häviävät, kun ne näyttävät meistä nyt hyvin vääristyneiltä. Opimme tässä kunnioittamaan itseämme ja vaatimaan kaikkia todellisuudessamme tekemään samoin. Tämä on astumistamme todella omaan voimaamme suurenmoisena valo-olentona, joka olemme. Näemme tuon valon myös kaikissa muissa emmekä tuomitse heitä, missä tahansa he ovatkin ylösnousemusmatkallaan. Ylläpidämme vain rakkauttamme sydän täysin avoimena ja jatkamme valomme säteilemistä, minne ikinä menemme.
 
Ajankohtaiset energiat tukevat meitä kaikessa, mikä on korkeinta harmoniaa meille tällä hetkellä, kun puhdas fotonivalo kutoo lävitsemme alkemiamestarina, joka se on. Se toimii aina. Silloinkin kun meistä tuntuu, että olemme helvetin syvyyksissä, se säteilee valoa noille tiheille alueille sisällämme ja auttaa meitä kaikin tavoin. Tämä on uskomatonta aikaa astua ulos mukavuusalueeltaan ja tehdä juuri niitä asioita, joita on ennen pelännyt tehdä. Tämä valo tukee meitä tässä luonnollisessa kehittymisessä, kun ruumiillistamme Kristus-tietoisuuden valoa. Kaikki se on hyödyllistä matkallesi, ja palvelurooliasi tuetaan kaikkina aikoina.
 
Kutsumme kaikkia verkonvartijoita ja portinvartijoita jatkamaan nousemista ylöspäin kaikilla uusilla tavoilla, jäämättä enää koskaan paikoilleen. Meitä johdatetaan ja kutsutaan jatkuvasti muuttamaan palveluroolejamme ylöspäin, kun ei ole vain yhtä tapaa palvella – on erittäin paljon tapoja, ja se muuttuu jatkuvasti. Kun avaamme sydämemme, voimme nähdä hyvin monia tapoja, joilla meidän on tarkoitus palvella. Kuitenkin on monia, jotka eivät ole löytäneet sitä vielä. Opimme, miten muututaan, kun meistä tulee energiamestareita. Avaudumme kaikille uusille mahdollisuuksille, joita emme nähneet aiemmin. Kun tunnistamme itsemme moniulotteisiksi valo-olennoiksi, näemme, että mikä tahansa on mahdollista. Olemme rajattomia! Löydä kätketyt taitosi, jotka ovat rajattomia, kun astut omaan voimaasi enemmän kuin koskaan.
 
Nettisivuillani on sessioita auttamaan tässä siirtymässä, kun navigoimme ylösnousemusta ja astumme omaan voimaamme. Tarjoamme kesäkuussa kaiken nettisivuillamme 20 prosentin alennuksella, jotta voimme auttaa enemmän näiden voimakkaiden energioiden aikana.
 
Rakkaudessa ja palvelussa,
Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >