HomeViestejäAdeana M. Slater21.8.2020 - Energiapäivitys - ihmiset heräävät

21.8.2020 - Energiapäivitys - ihmiset heräävät

ENERGIAPÄIVITYS – IHMISET HERÄÄVÄT

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
21.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tunnistamme jatkuvasti "mediasotia". Suurin osa siitä, mitä kuulet, tulee valtavirtamediasta. Niiden tarinat ovat kaikki samaa, ja on vähän tai ei mitään todisteita tukemassa noita uutisia. Valtavirtamedian omistavat ne, jotka eivät tue valoenergian saavutuksia ja jotka vastustavat itsenäisiä mediaryhmiä, joita tulee pintaan ja jotka saavat tällä hetkellä useimmiten äänensä kuuluville.
 
Kaikkialla kiertää väärää informaatiota. Alemman värähtelytaajuuden olennot organisoivat tätä aiheuttamaan sekasortoa ja hämmennystä. Tämän on tarkoitus saada valppautesi herpaantumaan ja vaikuttaa olevan psyykkisesti niin uuvuttavaa, että sinulla on taipumus olla käyttämättä intuitiotasi ja erottelukykyäsi. Heidän yrityksistään huolimatta, tämä ei toimi ja itse asiassa se auttaa valotyöntekijöitä monin tavoin.
 
Tämä on ollut viime aikoina selvää totuuden hiljentämiseen ja uutisten sensurointiin liittyen valtavirtamedian alustoilla. Monet valosielut ovat nopeasti erottaneet tämän energian ja tuoneet sen ihmisten tietoon. Heidän yrityksensä ovat onnistuneet ja onnistuvat jatkossakin. Tämä johtuu siitä, että useammat ihmiset heräävät ja siirtyvät "ihmiskunnan palvelemismalliin". Olemme kaikki tässä yhdessä. Ihmis- ja sieluyhtenäisyytemme on mahtavaa, kun jatkamme seisomista yhdessä.
 
Ehdoton totuus on, että enemmän kauniita sieluja herää nyt. He alkavat kyseenalaistaa omat elämänvalintansa ja sen, keitä he ovat tai mitä he haluavat olla sieluna. Se on innostava uutinen. He tunnistavat egonsa hallinneen aiemmin tietyissä tilanteissa ja olosuhteissa. On paljon ihmisiä, jotka oppivat parhaillaan rakastamaan itseään. Tämä on suuri saavutus! Hyvä, te kaikki, jotka asetatte itserakkausrajoja ja tunnistatte toksisia suhteita ja kaavoja itsessänne ja/tai niissä, joihin olette eniten yhdistynyt.
 
Näiden toksisten käyttäytymistapojen tunnistaminen tässä henkilökohtaisessa ylösnousemusprosessissa on vähintäänkin "julmaa". Edistymistä varten tarvitaan hyvin paljon tämän toksisen energian parantamista. Myönnän myös sen tosiasian, että näiden alempien energioiden täytyy tapahtua uupuakseen täysin ja sitten hävitäkseen. Sinnitelkää mukana, soturisielut! Olemme melkein loppusuoralla henkilökohtaiseen juhlaamme.
 
Muistutuksena, pidä ajatuksesi ja energia-aikomuksesi selkeinä. Ilmennät todellisuutesi nopeammin nyt. Muista myös olla anteeksiantava. Kun ydinsieluhaavasi tulevat pintaan parantamista varten, anteeksianto on avain eteenpäin. Aina! Anna anteeksi itsellesi ja muille tarpeen mukaan Tämä on avain parantumiseen ja sielun etenemiseen ylösnousemuksessa.
 
Ole tietoinen, mitä otat fyysiseen kehoosi. Jos ruokasi tai juomasi on myrkyllistä, kehosi reagoi siihen. Olemme nyt korkeammilla aikajanoilla, joten kuuntele kehoasi. Se kertoo sinulle. Kun päätät sivuuttaa nämä varoitukset, satutat vain itseäsi ja ne saattavat voimistua.
 
Rakkautta ja yltäkylläisiä siunauksia teille kaikille!
 
–Adeana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >