HomeViestejäAdeana M. Slater22.1.2021 - Kollektiivinen parantuminen käsillä

22.1.2021 - Kollektiivinen parantuminen käsillä

KOLLEKTIIVINEN PARANTUMINEN KÄSILLÄ

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
22.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kollektiivinen parantuminen on käsillä. Kun nämä "tapahtumat" kehittyvät, ovat ne sitten lavastettuja tai totta, ne saavat aikaan tunnereaktion sisälläsi. Voi aina valita, miten reagoi itse haluamallaan tavalla. Tunnereaktiosta voi tulla havaintotapa. Ja koska olette kaikki jumalan kanssaluojia, tästä havaintotavasta voi tulla perimmäinen todellisuutenne. Tämä ei ole mitään uutta, mitä ei olisi sanottu aiemmin.

Sanotaanpa, että nämä tunnereaktiot voivat laukaista haavoja sisällänne, jotka ovat menneisyydestä tai nykytilanteista tai elämistä, joihin useimmat teistä usein viittaavat. Tunteenne eivät ole vääriä. Ne ovat itsen osia, jotka haluavat tulla ilmaistuksi monien tuhansien vuosien tukahduttamisen jälkeen.

Näiden tunteiden on tarkoitus tulla pintaan parannettavaksi. Aivan kuten pimeä puoli ei voi enää toimia tuntemattomana niin kuin ennen. Valonne säteilee kirkkaasti tuomaan kaikki nämä varjoaspektit pintaan, sisällä ja ulkona, koko kollektiivin nähtäväksi, todistettavaksi ja transformoitavaksi.

Valotyöntekijät, sallikaa noiden heräämättömien ihmisten saada jatkuvasti lempeää rakkauttanne ja tukeanne. He tarvitsevat opastustanne nyt enemmän kuin koskaan. Muistakaa, miksi olette täällä ja miksi tulitte.

Emme ole täällä tukahduttamassa enää mitään tunnetta. Olemme täällä rakastavan vahvoina, ymmärtääksemme tämän vaikean siirtymän ja transformaation korkeammille aikajanoille ja korkeampiin ulottuvuuksiin.

Heräämisprosessi ei ole helppo! Pitäkää köyttä tai tikapuita nyt herääville, jotta he saavat tukenne ja luottamuksenne. Kääntykää ympäri ja muistakaa sieluveljenne ja -sisarenne, jotka saattavat tarvita opastustanne ja rakkauttanne näinä vaikeina aikoina, nyt ja erityisesti paljastusten jatkuessa.

Suurenmoiset sielut, älkää menettäkö uskoanne. Muistakaa, että jumalainen ajoitus on juuri sitä. Se on jumalaista, eikä se tunne mitään rajoja tai rajoituksia. Se tapahtuu, kun sitä vähiten osaa odottaa. Jumala ei ole koskaan myöhässä!!

Yltäkylläisyyttä ja siunauksia teille kaikille!! Niin olkoon. Ja niin on.

–Adeana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >