HomeViestejäAdeana M. Slater30.6.2020 - Energiapäivitys - ylösnousemusaaltoja

30.6.2020 - Energiapäivitys - ylösnousemusaaltoja

ENERGIAPÄIVITYS – YLÖSNOUSEMUSAALTOJA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
30.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siitä "synkkyydestä ja tuhosta" huolimatta jota näyttää ryöppyävän valtavirtamediassa, Maata ympäröivä energia on tullut merkittävän korkeaksi. Lisää valoaaltoja tulee, eikä mikään voi pysäyttää tätä liikevoimaa ja ylösnousemusaaltoja. Tämä löytää kaikki nurkat, joihin pimeydellä on tapana piiloutua. Tältä valolta EI voi piiloutua!! Se löytää tiensä joka tapauksessa. Valoa tihkuu sisään ja lopulta se tunkeutuu kaikkien esteiden läpi, jotka on laitettu estämään sitä. On turha yrittää. Kuitenkin ne jotka päättävät yrittää, uuvuttavat itsensä raivoon.
 
Ja yrittäväthän "he". Ja tyrmistyksekseen he ottavat kaksi askelta eteenpäin, palatakseen vain viisi askelta taaksepäin. Tämä määrittää alemman värähtelyn energian ja ne, joilla ei ole ihmiskunnan paras intressi sydämessään. Heidät pysäytetään. Näin on, koska korkeammat energiat eivät tue alempaa halua hävitykseen ja myllerrykseen. Niinpä se mitä näet – myös jatkossa – on "raivopuuskia", joita ilmaisevat energeettisesti ne, joilla on ollut valta aioneita ja jotka yrittävät saada jäljellä olevan valtansa pysymään. Kun he eivät saa tahtoaan läpi, heillä on tapana puhua kovempaa ja tehdä pahat aikeensa selvemmiksi.
 
Kiinnitä eniten huomiota valtavirtamedian ja sosiaalisen median alustoihin, jotka jatkavat äänesi hiljentämistä ja uutisten sensurointia. Tätä tapahtuu enemmän. Tästä syystä on tärkeintä, että KAIKKI tulevat yhteen vetämään huomion tähän. Ne joilla on silmät nähdä, NÄKEVÄT. Ne jotka ovat valmiita kuulemaan nämä sanat, KUULEVAT. Ne jotka päättävät seurata sydäntään ymmärtääkseen tätä energiaa, johdetaan totuuteen.
 
Sinnittele mukana tämän ylösnousemusvuoristoradan hurjassa kyydissä. Suojautuaksesi pidä kädet ja jalat sisällä vaunussa koko ajan. Ole valmistautunut siihen, että tämän "kyydin" aikana sinut saatetaan haastaa ja eteesi tulee, mitä et odottanut!!
 
Silti olet sielu, joka on varustautunut suoriutumaan kaikesta, mitä tulee eteen. Et olisi täällä, jos et pystyisi käsittelemään tätä oletettua sekasortoa. Olet täällä päästäksesi pois tästä hullusta vuoristoratakyydistä ja kysyäksesi universumilta: "Mitä on seuraavaksi? Olen tajunnut tämän." Sinut valittiin juuri tähän tehtävään. Tämä rakkausenergia ja positiivisuutesi vievät MEITÄ kaikkia jatkuvasti eteenpäin!
 
Niin olkoon. Ja niin se on.
 
–Adeana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >