HomeViestejäAdeana M. Slater11.9.2019 - Ylösnousemusprosessin oireet - korkeampia energioita tulee

11.9.2019 - Ylösnousemusprosessin oireet - korkeampia energioita tulee

YLÖSNOUSEMUSPROSESSIN OIREET – KORKEAMPIA ENERGIOITA TULEE

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
11.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monet teistä tuntevat lisääntyneen energian vaikutukset fyysisessä kehossaan. Vaikka tämä korkeampi energia puhdistaa olemuksesi kaikkia aspekteja, luultavimmin tunnet fyysisen puolen enemmän, kun ylösnousemussäädintä on käännetty muutaman pykälän suuremmalle viime aikoina. Useimmille tämä voi ehdottomasti tuntua epämukavalta ja huolestuttavalta.
 
Tämän ylösnousemusprosessin oireet voimistuvat, ja taas kerrataan, että ratsasta aallolla ja mene virran mukana salliaksesi energioiden jatkuvasti viedä sinua eteenpäin aiotusti.
 
Nämä korkeammat energiat eivät ainoastaan kohota sinua – tämä energia on myös parantavaa ja puhdistavaa. Siis tänä aikana erityisesti fyysinen keho voi tuntea tämän muutoksen enemmän. Aivan kuten Äiti Gaia ja ulkoinen maailmasi kokee muutosta, niin myös fyysistä astiaasi päivitetään. Kuvittele, että ensin kaiken vanhan täytyy kokea Tarot-korttien tornihetki ja hajota ja tasoittua. Sitten täytyy tapahtua parantuminen ja muuntuminen vapautumiseksi. Täydellinen irtipäästäminen vanhasta on antaa lupa, että uusi voi tulla sisään ja aloittaa uudelleenrakennusprosessin.
 
Aivan kuten aloitettaessa mikä tahansa muutos elämässä, vanhasta täytyy päästää irti, kun valmistautuu siirtymään tuohon uuteen tilanteeseen, työpaikkaan, asuinpaikkaan, suhteeseen tai kokemukseen, johon päättää ryhtyä. Tämän seurauksena keho saattaa ilmentää uusilta näyttäviä ja äkillisiä kipuja, sairauksia tai vaivoja. Tiedä, että tämä on osa päivitystä, jonka vastaanotat ja johon olet suostunut. Osittain se, minkä fyysinen keho muuntaa tällä kertaa, ei ole vain tästä elämästä, vaan vapaudut myös periytyvistä vaivoista, jotka edustavat vanhaa.  
 
Kuten on mainittu aiemmin, on välttämätöntä parantaa ja päästää irti kaikesta, mikä ei enää palvele sinua ja kollektiivia. Muista levätä, kun on tarvetta, ja kuuntele, mitä kehosi tarvitsee ravinnokseen. Jos kamppailet jonkinlaisten epäterveiden riippuvuuksien kanssa, tämä energia auttaa sinua nyt enemmän kuin koskaan! Saatat yllättäen huomata, ettet enää halua osallistua sellaiseen toimintaan, joka on haitallista hyvinvoinnillesi ja perimmiltään estää sinua tulemaan parhaimmaksi mahdolliseksi versioksi itsestäsi.
 
Voit katsoa kaikkialle ympärillesi ja tietää, että merkittävää kasvua ja evoluutiota on jo tapahtunut. Todiste tästä on, että huomaat työtovereiden, ystävien, perheenjäsenten ja naapurien tekevän suuria muutoksia elämässään. Jos muistat, niin vielä hiljattain muutosta paheksuttiin ja pelättiin.
 
Kaikki pyrkivät pysyvään elämäntyyliin. Tämä johti usein tyytymättömyyteen, koska useimmat ihmiset olivat onnettomia elämänsä monilla alueilla, mutta heillä ei ollut koskaan vahvuutta tai rohkeutta muuttaa sitä. Muut ovat aiemmin todenneet aivan oikein: "Muutosta ei tapahdu, ellei samana pysymisen tuska paina enemmän kuin muutospelko."
 
Niin on sinulla nyt. Tämä korkeampi rakkausenergia on alkanut muuttaa tuota pelkoa, jotta löydät vahvuutta ja rohkeutta päättää olla onnellinen ja tyytyväinen kaikessa, mitä olet ja mitä teet. Dominot kaatuvat aiotusti. Tai voit kuvitella, millaista on, kun heität kiven veteen. Katsele pienten laineiden kulkevan ulospäin kaikkiin suuntiin. Tätä liikettä ei voi pysäyttää!
 
Paljon rakkautta ja siunauksia teille kaikille,
Adeana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >