HomeViestejäAdeana M. Slater1.11.2019 - Uskomattomia muutoksia sisälläsi

1.11.2019 - Uskomattomia muutoksia sisälläsi

USKOMATTOMIA MUUTOKSIA SISÄLLÄSI

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
1.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tunnemme jatkuvasti intensiivisiä energioita, ja tunnemme niitä sisällämme ja ulkopuolellamme. Tämä merkitsee, että korkeampi energia vaikuttaa olemuksemme kaikkiin osiin. Kun olet vastaanottavainen ja avoin vanhan energian puhdistamiselle, sinulla saattaa olla vastoinkäymisiä. On itse asiassa normaalia, että sielupuhdistumiseen ja sen myötä tuleviin oppitunteihin liittyy tuskaa ja vastoinkäymisiä. Se ei ole koskaan rangaistus kenellekään, vaan sielun valinta. Tiedä, että mikään vastoinkäyminen, jota näytät selvittävän, ei ole tullut tuhoamaan sinua tai tekemään sinusta heikkoa. Täysin päinvastoin. Se on muistutus, että kaikki sieluhaasteet joita kestät ja jotka päätät voittaa, tekevät sinusta vain vahvemman ja valmiimman kukistamaan samanlaisia haasteita, joita kohtaat ehkä huomenna.
 
Oletko jo huomannut tämän vahvuuden sisälläsi? Että saatat kohdata samanlaisia haasteita kuin aiemmin. Se kuka olet nyt ja miten reagoit näihin vaikeisiin elämäntilanteisiin, on parantunut merkittävästi positiiviseen suuntaan, toisin kuin "vanhalla sinulla". Saatat raapia päätä hämmästellessäsi, kuka olit ennen ja kuka olet tänä päivänä. Kyllä, olet se sama sielu tässä samassa kehopuvussa, tässä samassa energiatilassa, tässä paikassa nimeltään Maa. Pystytkö rentoutumaan nähdäksesi ja tunteaksesi nämä uskomattomat muutokset itsessäsi ja/tai arvostaaksesi niitä?
 
Kenties huomaat, ettet suutu enää yhtä paljon. Kenties huomaat, että on helpompaa mennä virran mukana, kulkea helpommin ja pelottomammin sen myötä, mitä tulee eteesi. Kenties olet avannut ja parantanut sydämesi voidaksesi arvostaa niitä suhteita, joita on tullut elämääsi, ja sitä miten ne ovat auttaneet sinua oppimaan ja kasvamaan sieluna. Vaikka sinusta voi toisinaan tuntua yksinäiseltä ja irralliselta evoluutioprosessissasi, on ehdottomasti normaalia tuntea niin. Et ole yksin, ja valtaosalla kollektiivista on toisinaan samoja tyytymättömyyden tunteita.
 
Kun puhdistut, päästät irti ja kehityt eteenpäin entisistä sielukivuista ja -peloista, sinusta saattaa ajan kuluessa tuntua aina vain tyhjemmältä tai innostumattomalta. Elämäsi ei ole tarkoitus tuntua tältä ikuisesti, ja kyllä, elämässä on muutakin kuin sitä jokapäiväistä samanlaisuutta, johon olet tällä hetkellä tyytymätön, mutta jota puhdistat nyt energiajärjestelmästäsi. Tuntuu siltä, että olet astunut tyhjiöön, jossa et ehkä ole tyytyväinen riippumatta siitä, mitä teet tai mihin suuntaan menet. Mikään ei tunnu parantavan tilannetta. Taas kerran, tämä on myös kollektiivin energiaa.
 
Jos tunnet tätä energiaa, muttet ymmärrä syytä, koska sinusta tuntuu ehjältä ja kokonaiselta siinä, kuka olet ja miksi olet täällä, saatat tuntea lähimpiesi energioita, kun he kokevat tätä samaa sielumuutosta, jonka sinulla on ollut. Vain sinä tunnet erityisolosuhteesi, ja voit aina pyytää sielutiimiltäsi opastusta ja selkeyttä, jos olet epävarma. Varmista, että avaat sydämesi ja tunnet vastauksen/intuition syvällä sisälläsi.
 
"Miten sen tietää?" kysyt. Sen vain tietää. Alat luottaa, että se mitä tunnet sydämessäsi, on totta. Se ei ole erilaista kuin tietää, että aurinko nousee ja laskee joka päivä ja yöllä taivaalla on tähtiä riippumatta siitä, näetkö niitä sijaintipaikastasi vai et. Oletetaan, että asut suuressa, kirkkaasti valaistussa kaupungissa. Eikö pimeydessä taivaallasi ole tähtiä, vaikka kaupungissa olisi kuinka kirkasta? Ajat pois sieltä. Näyttävätkö tähdet vain ilmestyvän taianomaisesti? Mutta ne ovat aina siellä …!? Valitsetko/päätätkö tietää, että tämä on totta, vai tarvitsetko todisteita uskoaksesi?
 
Kyky seurata sydäntä ja sieluintuitiota kaikin tavoin on hyvin samanlaista, kuin luottaminen siihen, minkä tietää olevan totta. On syntymäoikeutesi ja luontainen kykysi tehdä niin.
 
Jos olet kaatunut pyörällä ja loukkaantunut, saatat pelätä nousta takaisin pyörän selkään. Nämä pelot ovat vanhoja ja pyytävät antamaan anteeksi itsellesi ja muille kaikki ne esteet, joita polullasi oli aiheuttamassa pyörän kaatumisen. Päätä tehdä se. Ja kaunis sielumuistosi voi nostaa tuon vahingoittuneen pyörän ylös, ja rukaten vähän sieltä täältä nouset ylös ja ajat taas, kuten kerran ajoit. Teet sen uudestaan!!
 
Rakkautta ja siunauksia teille kaikille.
-Adeana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >