HomeViestejäAdeana M. Slater12.5.2019 - Aika riisua naamarit

12.5.2019 - Aika riisua naamarit

AIKA RIISUA NAAMARIT

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
12.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä intensiivinen energia tuntuu anteeksiantamattomalta ja saa useimmat meistä polvilleen. Tuntuu samanaikaisesti kärsimykseltä ja äärimmäiseltä kiitollisuudelta näistä muutoksista, joita tapahtuu sisällä ja ulkona. Kun olet kokenut sielun pimeän yön, se on ollut hyvin järkyttävä ja tuskallinen. Kun ego kuolee, myös identiteetti tuntuu kuolevan. Kaikki minkä uskoit todeksi, revitään yhtäkkiä otteestasi. Et voi enää pitää kiinni illuusioista. Ne osasi jotka ovat tyytyneet tähän tai tuohon, eivät voi enää tehdä sitä.
 
Matto on vedetty jalkojenne alta, koska useimmat teistä seisovat tosiasiassa epävakaalla maaperällä. Kutsumme sitä vialliseksi perustaksi. Kun ihmiset ovat panostaneet suurimman osan ajastaan ja energiastaan tämän vakausilluusioon, on aika riisua naamiot. Aika riisua aurinkolasit. Teidän on korkea aika nähdä kaikki, mitä on – tosi ja epätosi. Kun tämä verho ohenee jatkuvasti, näette kaiken sellaisena, kuin se on.
 
Mitä kaipaat ennen kaikkea tässä alemman värähtelyn energiassa, joka putoaa pois hyvin nopeasti? Pelkoa vai kontrollointia? Kumpikaan ei palvele korkeinta hyvääsi tai tee koko ihmiskuntaa paremmaksi. Siis olemme saavuttaneet tämän ratkaisevan kohdan itsessämme tunnistaaksemme tämän eron. Saat leikkiä kanssaluomiskyvyilläsi, jotta näet, miten voimakas todella olet. Nämä energiat tuovat sinulle nopeat ilmentämiskyvyt. Lähes välittömät. Ole kuitenkin tarkkana siinä, mitä ajattelet ja miten puhut. Ne jotka ovat alemmalla värähtelevissä energioissa, luovat lisää tuota pelkopohjaista draamaa, ja ne jotka etsivät korkeampia energioita, saattavat lentää korkealla ja kokea enemmän yliluonnollista.
 
Verho ohenee. On sinun valintasi kokea, mitä haluat. Ole rohkea! Astu tähän uuden Maan energiaan hyväksyvänä ja avoimena kaikille mahdollisuuksille ja näennäisen odottamattomalle. Tämä on syntymäoikeusenergiaasi, ja päätät ottaa voimasi takaisin, luovuttamatta sitä koskaan enää toisille. Valitset korkeamman rakkauden ja anteeksiannon. Sydämesi muuttuu. Näet toiset myötätuntoisesti ja empaattisesti. Oivallat lopultakin, että olemme kaikki yhtä … sieluyhteydessä.
 
Tuomitseminen ja itsemme vertaaminen toisiin on menneisyyttä. Hyväksyntä ja rakkaus ovat nykyenergiamme, ja se vahvistuu, kun aikaa kuluu. Ja päätämme kaikki siirtyä eteenpäin kollektiivisesti. Siis, tässä sitä mennään!! Urhea askel toisensa jälkeen. Jos olet tunnistanut onnettomuutesi ja muuttanut sen, hyvä sinua!! Jos olet edelleen epävarma, lähetämme sinulle jumalaista rakkautta, että se mikä pidättelee sinua, valaistaan sinulle. Hyvin monet meistä ovat tunteneet olevansa yksin näissä uusissa pyrkimyksissä. Te jotka edelleen tunnette olevanne yksin, te ette ole!! Ympärillänne on kauniita sieluja kaikkialla, minne käännytte. Avatkaa vain silmänne ja sydämenne, ja näette heitä. Sieluveljenne ja -sisarenne ovat kanssanne. Muistakaa, että olette kaikki yhtä.
 
Rakastan teitä, suurenmoiset sielut,
–Adeana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >