HomeViestejäAdeana M. Slater20.10.2018 - Eniten sielukehitystä tulee suurimmista haasteista

20.10.2018 - Eniten sielukehitystä tulee suurimmista haasteista

ENITEN SIELUKEHITYSTÄ TULEE SUURIMMISTA HAASTEISTA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
20.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suurin osa sieluheräämisartikkeleista joita luet, saattaa kuulostaa tarpeettomalta. Miksi näin on? Ehkä oivallat, että enemmistö valotyöntekijöistä toistaa usein itseään artikkeleissa saadakseen asian todella perille (suom. huom. sananmukainen suomennos "ajaa pisteet kotiin"). Tämä "koti" on syntymäoikeustodellisuutesi. Kyse on tavallaan viemisestäsi takaisin sinne, missä olit ja mikä oli tietoisuusvärähtely kollektiivisesti. Löydät jälleen tämän paikan, joka on ollut horroksessa aioneita. Tällä kertaa olet vain valmis tekemään siitä paremman ja varmistat, että nämä pisteet todella lisääntyvät ajan kuluessa (suom. huom. viitataan noihin edellisen sanonnan pisteisiin). Meillä on vastaheränneitä sieluja, jotka etsivät artikkeleita ja informaatiota monilta muilta valotyöntekijöiltä ympäri maailmaa saadakseen apua, tukea ja yleistä selkeyttä.

Muutos tapahtuu – oivallat sitä tai et. Olet ehkä niitä, jotka huutavat: "Riittää jo!" Olet ehkä kokenut ylösnousemusvuoristorataa enemmän, kuin halusit. Se tuntui jatkuvan kuin rikkinäinen levy. Asia toisensa jälkeen on tapahtunut sinulle. Huippuhetket tulivat ja menivät. Olet kokenut kamalan paljon "trikkeritapahtumia". Kaikki mitä olet kestänyt, on tehnyt sinusta viisaamman, vahvemman ja varustautuneemman suoriutumaan seuraavista huonoista vuorovaikutustilanteista. Tätä ei ole koskaan tarkoitettu lannistamaan sinua tai tuottamaan sinulle pettymystä, koska olet sielusoturi, joka voi tehdä ehdottomasti kaikkea, mitä sydämesi haluaa. Käsitä, että eniten sielukehitystä ja parantumista tulee suurimmista haasteista. Tunnereaktiosi johonkin tapahtumaan, joka pahenee elämässäsi, on sitä varten, että käytät sen parhaalla mahdollisella tavalla.

Kukaan muu ei ole hillitsijäsi. Kukaan muu ei voi kertoa sinulle, miten käyttäydytään, reagoidaan, eletään elämää ja toimitaan tai mitä tehdään. Tämä ei merkitse, että haluamme kollektiivina täyden kaaoksen täyttävän katumme rikoksilla ja vallattomilla vihateoilla. Ajatuksena tässä on, että lisäämme tietoisuuttamme. Tämä tuo luonnostaan meidät kaikki pois näistä tiheistä, matalista energioista, jotka kannustavat meitä tappelemaan toisiamme vastaan, yhteen tuomisen sijasta. Tavoitteemme kollektiivitietoisuutena on löytää sisältämme ykseys, joka sitoo meidät ja tukee ponnistelujamme yhtenä. Tämä ponnistus laajenee kovasti, ja siitä kaikkien pitäisi olla ylpeitä! Kysyt, miten erityisesti sinä vaikututat, ikään kuin et tekisi sitä. Sinä vaikutat! Liikumme nopeammin ja pidemmälle, kuin ennustettiin.

Sitä oli vaikea alkuunkaan mitata sielun suunnitelmalla, kasvulla ja laajentumisella. Ei ollut mitään tapaa rehellisesti ja täsmällisesti mitata kollektiivitietoisuuden kehittymistä tai kasvua. Miksi? Koska dominoilmiötä ei voi arvata. Se on prosessi, jonka täytyy vain tapahtua.

Energiavaikutus vaihtelee. Energia on jatkuvaa virtaa tietyssä aikakehyksessä. Reaktio tähän energiaan on ns. bensaa tuleen, ja se reagoi vastaavasti. Tiedä, että ajoitus on kaikki, äläkä lannistu tai pety, jos jotain tapahtuu ilman erityistä kiintymistäsi siihen. Tiedämme, että liikumme nopeammin ja pidemmälle sen tietoisuuden perusteella, joka on saavutettu tähän mennessä.

On parasta, jos pystyt päästämään irti kaikista kiintymyksistä, kun liikut mukana. Tiedän, että se on vaikeaa silloin, kun kohtaat muutosvaihtoehtoja. Mitä vähemmän kiinnityt lopputuloksiin tai odotuksiin, sitä paremmin minimoit pettymykset tai sydämen lisäsärkymisen. Kaikki tapahtuu syystä. Ehdottomasti kaikki. Et ole uhri. Itsesääli ei odota sinua missään todellisuusulottuvuudessa, jonka päätät luoda itsellesi.

Nimittäin … tämä taianomainen uusi Maa jota kaikki luomme tietoisesti ja kollektiivisesti, on rakkautta, ykseyttä, rauhaa, iloa ja anteeksiantoa. Kaikki muu on astinkiviämme, jotta pääsemme näihin perimmäisiin tavoitteisiin. Olemme hyvin matkassa! Onnittelut etukäteen! Heijastevaikutus on täydessä vauhdissa. Se on pysäyttämätön.

Rakkautta ja siunauksia teille kaikille.
–Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >