HomeViestejäAdeana M. Slater24.10.2018 - Vinkkejä ylösnousemusvuoristorataan

24.10.2018 - Vinkkejä ylösnousemusvuoristorataan

VINKKEJÄ YLÖSNOUSEMUSVUORISTORATAAN

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
24.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemusvuoristoratakokemuksesi ovat olleet todella intensiivisiä, eikä tämä merkitse sitä vihreää valoa sinulle, että tämä elämäsi kyyti loppuu ja saat viestin, että kaikki on valmista, hyvin ja saatu loppuun. KAIKKI ON HYVIN. Mutta tämä ei merkitse, että saavutat tietyn kohdan sielukasvussa ja -laajentumisessa ja evoluutiosi pysähtyy täysin. Tarkoitus ei ole lannistaa sinua, vaan olet päässyt todella pitkälle. Ehdottomasti pidemmälle, kuin arvioitiin millä tahansa aikavälillä, joka pyydettiin antamaan teille ja jota odotettiin. Toisin sanoen, hyvin monet ovat pyytäneet ylösnousemuksen loppuunsaattamisen aikarajaa tai ajanjaksoa. Taas kerran, sielun kasvu, kehittyminen ja oppiminen ei koskaan lopu.

Kerron teille, että arvioitu lopputulos on ONNISTUNUT ja OLEMME pidemmällä, mitä odotettiin.

Siis oikeasti haluatte tietää muutoksista. Tapahtuuko niitä ja missä määrin? Voin kertoa teille ehdottomana totuutena ja varmuutena, että suuria muutoksia on tehty suurina harppauksina. Siinä määrin, että alatte tunnistaa tämän totuuden pian. Kollektiivisesti on saavutettu ykseystaso. Oivaltakaa, ettemme ole koskaan erillään toisistamme. Olemme AINA yhdistyneenä ykseyteen riippumatta siitä, mitä ajattelemme, luulemme tai havaitsemme totuudeksi. Voin opastaa sinua. Voin ohjata sinua. Mutta sinun täytyy ymmärtää, että sinulla on perimmäinen valta uskoa siihen, mikä tahansa tekee sinut onnelliseksi. Sinä päätät liittyä siihen kaikkeuteen, mikä me olemme. Olemme yksi tietoisuus, yksi sydämenlyönti, yhdessä AINA riippumatta siitä, mitkä pelotteet yrittävät seistä tiellämme tai varjostaa meitä valheellisilla harhakuvilla.

Missioni – muiden valotyöntekijöiden rinnalla – ei ole kertoa sinulle, miten ajatella tai tuntea tietyllä tavalla. Tehtävämme tai missiomme on ensisijaisesti antaa toivoa ja päättäväisyyttä edistyä parhaiten itsellesi sopivalla tavalla. Löytääksesi sen itserakkauden, sieluvoimaantumisen ja korkeamman tietoisuuden, joka parhaiten puhuu SINULLE! Tiedostaaksesi, että "tuolla" on muita, jotka eivät tue sinua tai kasvuasi! Ja nämä yhteiskunnan odotukset ja normit ovat tilanteita, jotka sinun täytyy hajottaa ja joiden yläpuolelle nousta kaikista haasteista huolimatta, joita on edessäsi. Ja pystyt siihen! JA teet sen.

Jokainen haastava tai haitallinen kokemus elämässäsi on viemässä sinua takaisin näihin kolmeen pääkohtaan, joita toistan jatkuvasti:

1. Itserakkaus
Mitä opit itsestäsi? Mitä rajoja asetit? Jos olet ankara itsellesi, miksi niin on? Sabotoitko tai ivaatko itseäsi? Kenties et ota kohteliaisuuksia hyvin vastaan tai ajattelet, ettet ole tarpeeksi hyvä, vaikka mikä olisi. Katso peiliin ja kerro itsellesi muuta.

2. Sieluvoimaantuminen
Tyydytkö myrkyllisiin käyttäytymistapoihin, toimiin, reaktioihin tai läheisriippuvuusmalleihin? Riippuvuuksiin? Päätätkö tehdä tai reagoida xyz-tavalla, koska jokin organisaatio tai yhteiskunnan odotus kehotti sinua tekemään niin? Reagoimaan niin? OLEMAAN niin? Etkö tunne, että tämä muutos tai odotus on oikein sinulle? Koska se ei ole. Tai muuten et olisi täällä. Tee siirto ja muutos parempaan. Pystyt siihen ja teet sen.

3. Korkeampi tietoisuus
Olet AINA tiennyt ja tuntenut, ettet kuulu tänne. Sinulla oli uskomuksia, jotka poikkesivat muiden uskomuksista. Kyseenalaistit ja haastoit vallitsevan tilan. Se oli liian ehdollistunut, eikä siinä ollut mitään tolkkua sinusta. Kyseenalaistat usein säännöt ja määräykset ja lait. Muutat kaikkea vain omien reaktioidesi ja ajatustesi perusteella. Jos et ole onnellinen tai tyytyväinen, kokeile muuttaa ensin havaintotapaasi. Kaikki muu loksahtaa paikoilleen sen jälkeen, jos niin on tarkoitus olla.

Jatka itsesi liikuttamista eteenpäin. Tämä energia ei salli mitään muuta. Tiedä vain, että yhtenä et ole ehdottomasti yksin ja merkityksetön. Etsi tukea ja lohtua samankaltaisuuksista ympärilläsi.

–Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >