HomeViestejäAdeana M. Slater5.8.2018 - Ylösnousemusvuoristorata jatkuu

5.8.2018 - Ylösnousemusvuoristorata jatkuu

YLÖSNOUSEMUSVUORISTORATA JATKUU

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
5.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemuksen vuoristorata-ajelu jatkuu ja vie meitä eteenpäin täyttä vauhtia. Epäilemättä kohtaat tällä hetkellä tai olet kohdannut haasteita, vastoinkäymisiä ja syvää energiavapautusta. Tätä energiavapautusta tarvitaan puhdistaaksesi kaiken, mikä on alempaa ja tiheää ja mikä periaatteessa painaa sinua alaspäin ja estää sinua siirtymästä eteenpäin aiotulla polullasi. Samaan aikaan kun puhdistat vanhaa, uutta alkaa hiipiä sisään hitaasti. Tämän ei ole tarkoitus pakahduttaa sinua, vaan pelkästään näyttää, että on turvallista päästää irti kaikesta, mikä ei enää palvele korkeinta hyvääsi. Uusi taputtaa sinua lempeästi olkapäälle ja tulee pintaan alkaaksesi tunnistaa eron.

Sinun täytyy päästää irti vanhasta täysin, kuitenkin se vauhti jolla teet sen, riippuu täysin sinusta. Tämä täydellinen transformaatio on välttämätön. Uusia tilaisuuksia, yhteyksiä, tilanteita, paikkoja ja kokemuksia on tämän energian myötä, jotta saat vilauksen siitä, mihin olet menossa. Kun käytät sydäntä ja sielua gps-oppaanasi, tiedät ilman epäilyksen varjoa, että kaikki uusi mikä esitellään sinulle, on sinun ja myös kaikkien muiden osallisten korkeimmaksi parhaaksi. Suurin haasteesi on luottaa tähän ja päästä ohi kaikista peloista ja analyyttisen mielen "mitä-jossittelusta". Mielellä on selittämätön tapa esitellä monia tarinoita sinulle. Useimmissa tapauksissa sinä luot nämä tarinat tavalla, johon sinut on ohjelmoitu.

Tämä energia on täällä alkamassa pyyhkiä noita ohjelmia pois kovalevyltäsi. Nämä ohjelmat ovat samanlaisia kuin ohjelmistovirus. Voi jopa sanoa, että tämä energia toi mukanaan antiviruksen purkamaan näitä viruksia, jotta voit saada puhtaan pöydän ja uuden alun ehdottomaan ja aitoon vapauteen. Mitä enemmän ne on puhdistettu järjestelmästäsi, sitä optimaalisemmin alat toimia korkeammassa tietoisuudessa ja korkeammissa kyvyissä. Sielulahjasi alkavat avautua nopeasti. Kun tämä energia jatkaa sinun työntämistäsi eteenpäin, alat samanaikaisesti avata lahjaa toisensa perään. Nämä lahjat ovat siunaus, ja tämä on juhlistamaan edistymistäsi ja omistautumistasi siirtyä vastoinkäymisten läpi toiselle puolelle uutena, transformoituneena valo-olentona.

Paljastumista tapahtuu myös monilla tasoilla. Kuten aiemmin mainittiin. kaikki pimeys saa massiivisen valosuihkun. Sipulin kuorimisen tapaan jokainen harhakerros poistetaan yksi kerrallaan. Tätä tapahtuu nyt ja jatkossa, kunnes mitään ei enää piilottele tai väijy epätotuuden varjoissa. Tämä ei tarkoita, että kun tätä sipulia kuoritaan, vain totuus tulee pintaan. Tuolloin sinun täytyy eniten käyttää intuitiota ja erottelukykyä selvittääksesi, mikä on totta ja mikä on vain uusi "peitejuoni". Ole valppaana siinä, että tuollaisia valheellisia viestejä ja tarinoita tulvii mediaan, kun jokainen harhakerros poistetaan täysin.

Kuvittele, että äiti huomaa ensimmäistä kertaa, että juuri täytetty piparipurkki on tyhjä. Kun hän kysyy lapsiltaan, mitä tapahtui ja kuka sen on tehnyt, kaikki osoittelevat toisiaan. Tätä voidaan käyttää vertauskuvana siitä, että kun tilanteesta tulee epätoivoinen, kukaan osallisista ei halua ottaa vastuuta ja olla tilivelvollinen teoistaan. Tämä näyttää myös, että tuolla purkilla ovat käyneet monen kädet palvelemassa omaa agendaansa. Tämä energia on aina valmis läppäämään noita käsiä, jos ne vielä kurottavat purkkiin.

Pidä itsesi liikkeessä eteenpäin ja tiedä, että olet suurenmoinen ja urhea. Olemme KAIKKI tässä yhdessä, joten liitetään kädet yhteen ja voitetaan kaikki, mikä seisoo tiellämme.

Rakkautta ja siunausta teille,
Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >