HomeViestejäTiffany Stiles21.11.2017 - Energiapäivitys - aikajanamuutoksia, -jakautumisia ja -yhtymisiä

21.11.2017 - Energiapäivitys - aikajanamuutoksia, -jakautumisia ja -yhtymisiä

ENERGIAPÄIVITYS – AIKAJANAMUUTOKSIA, -JAKAUTUMISIA JA -YHTYMISIÄ

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
21.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat, kauniit sielut! Olen pannut merkille noin viimeisen viikon ajan, että ihmisten todellisuuksissa kulkee kaksi eri aikajanaa. Toissa on psyykkisiä hyökkäyksiä, negatiivisia energiamalleja, vihaa, levottomuutta, ylitunteellisuutta ja ajatussiirtoa. Monet ihmiset ovat kertoneet, että itsemurha-ajatuksia on laitettu heidän mieleensä, mutta he pystyivät helposti erottamaan, "ettei kyse ollut heidän ajatuksistaan". Myös uusikuu Skorpionissa on tuonut monia varjoaspekteja valoon, mm. riippuvuuskäyttäytymisen parantaminen ja selvittäminen.

Kääntöpuolella monet ihmiset ovat autuuden, rauhallisuuden, energisyyden ja onnellisuuden tilassa sekä nollapisteessään. Itse olen ollut autuuden tilassa ja jokainen kohtaamiseni on ollut korkealla värähtelevä, rakastava ja positiivinen!

Todellisuutemme ilmentämiskyky on ollut nopea 11-11-portaalista saakka. Se mitä sinulla on vielä puhdistettavaa, irtipäästettävää tai parannettavaa, tulee pintaan loppuvuoden kuluessa, valmisteluna uuteen energiasykkeeseen ja -muutokseen 1.1. Suurin pelkosi tuodaan todellisuuteesi kohdattavaksi ja puhdistettavaksi. Sinun on tärkeää ottaa aikaa tunnustaa tämä, jos se tapahtuu tai sen kiihtyminen jatkuu.

AITOUDELTA RIISUTAAN NAAMIO

Totuutta ja yksilön aitoutta ei voi enää naamioida. Tämä energia vaatii äärimmäistä läpinäkyvyyttä. Kuten olet huomannut, kykysi erottaa valhe, jonka joku kertoo, tai informaatio, jossa hän ei ole suora, on selvempi kuin koskaan. Etkä voi muuta, kun kyseenalaistaa sen, totuuden ja läpinäkyvyyden tuomiseksi käsillä olevaan asiaan. Telepatiakykysi ovat tarkka ja osuva.

Tätä energiaa on kaikissa paikoissa, mm. politiikassa, ja ne naiset joita vaikutusvaltaisissa asemissa olevat miehet ovat ahdistelleet seksuaalisesti, astuvat esiin, ja jumalainen feminiinisyys juurtuu tämän totuuden huutamisen vuoksi, mikä saa seisomaan omassa totuudessaan aidosti ja tinkimättä. Koskaan ennen emme ole nähneet tämän tapahtuvan todellisuuksissamme, ja se jatkuu, kunnes kaikki tuodaan valoon. Ja heitä pidetään vastuullisina teoistaan, kun karmanlaki on nyt nopea. Kun aika on nopeutunut, universaalit lait vaikuttavat paljon nopeammin kuin koskaan ennen. Syy ja seuraus ovat välitön.

MASSAPOISTUMISET

Noin joka kolmas kuukausi näemme sielujen massapoistumista viihdeteollisuudessa. Monet ovat päättäneet siirtyä rajan taa kuluneella viikolla. Tämä indikoi, että on myös monien muiden sielujen massapoistumisia, kun he eivät pysty integroimaan korkeammalla värähteleviä taajuuksia. Siksi he päättävät lähteä ja jatkaa sielukasvuaan hengessä toisissa olemassaolomaailmoissa.

MATRIISIPÄÄLLYSTEET JA -OHJELMOINTI

Olen myös huomannut, että matalan värähtelytaajuuden päällysteitä on laitettu Maan korkean värähtelyn pyörteiden päälle, kuten Mt. Shasta ja Sedona, vain pari mainitakseni. Kaikki jotka ovat käyneet näissä paikoissa 11-11-portaalin jälkeen, ovat huomanneet, että heistä tuntuu vierailun jälkeen huonommalta, ei paremmalta. Tämä on tekokerros, jonka vallanpitäjät ovat laittaneet huijatakseen yksilön korkealla värähtelevän taajuuden alemmaksi, avatakseen heidät psyykkisille hyökkäyksille tai implanteille. "Energiaskannerit" ja -parantajat pystyvät puhdistamaan nämä, jos sinuun on vaikutettu.

Periaatteessa millä tahansa värähtelytaajuudella värähtelet, se on todellisuus, jonka havaitset tässä ja nyt. Kuten olen maininnut kolmessa viime energiaraportissani, on välttämätöntä pitää värähtelytaajuutensa korkeana, kun siirrymme vuoden 2017 energioista vuoden 2018 energioihin. Nollaus tapahtuu kohta monilla, mikä sinkoaa jokaisen täysin uuteen ja optimistiseen suuntaan, joka liittyy hänen sielutarkoitukseensa.

Kuluneiden parin viikon aikana on tapahtunut melkoisesti. Tarkkailijana omassa nollapisteessäni minuun ei ole vaikuttanut vaihtoehtoinen negatiivinen aikajana, mutta olen nähnyt sen vaikuttavan moneen muuhun. Jos olet kokenut tätä, ota tarvittava aika nähdäksesi, mitä tuodaan tietoisuuteesi, ja käytä erottelukykyäsi siihen, mikä on sinun ja mikä ei. Todellisuuden välittömässä ilmentämisessä voit helposti vaihtaa ajatusaikomuksella korkeamman värähtelyn aikajanoille. Tämä romahduttaa negatiivisen aikajanan matriisissa, jossa on päällysteitä tai epäaitoja ohjelmia. Nyt on tärkeää olla mielesi mestari – ei toisinpäin – sen tunnistamisessa, mitä puhut itsellesi, sillä se ilmentyy välittömästi sinulle. Keskity vain siihen, mitä haluat – ei siihen, mitä et halua.

Paljon rakkautta, Tiffany Stiles

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >