HomeViestejäTiffany Stiles16.11.2017 - Energiapäivitys

16.11.2017 - Energiapäivitys

ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
16.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koko eilisen päivän kimeitä koodattuja taajuuspäivityksiä ladattiin sisäkorvan kautta. Nämä kimeät taajuudet sytyttivät magnetiittikristallit aivoissa. Korkeamman itsen kautta näytettiin, että oikeassa ja vasemmassa aivopuoliskossa tapahtui uudelleenkirjoitusta luomaan tasapainon niiden välille. Tuntui kevyiltä poksahduksilta aivoissa, kun magnetiittikristallit alkoivat erittäin nopeasti ampua signaaleja – poks, poks, poks – kun uudelleenkirjoitusta tapahtui. Tämä saa kehon kuumenemaan erittäin nopeasti, ja kun plasmaa/fotonienergiaa tulee sisään, se saa aikaan viilentymistä. Se stimuloi myös melatoniinituotantoa käpylisäkkeessä ja tuo lepoa integrointia varten.

Plasmaenergia on fotonienergiaa, joka on nestemäistä ja sitä voidaan muotoilla ja muokata "oheislaitteessa". Tämän voi nähdä energiapyörteinä näköakselilla. Kun plasmaenergia vahvistui kuluneen vuorokauden, geomagneetti- ja aurinkoenergialla toteutettuna, valtavia päivityksiä tapahtui, mikä vapautti lisää syvemmälle juurtuneita tunteita luista, lihaksista, hampaista ja kallosta. Se leikkaa myös vanhan ja vanhentuneen ohjelmoinnin läpi, kun tätä uudelleenkirjoitusta tapahtuu uusien ja raikkaiden näkemysten ja perspektiivien synnyttämiseksi. Tänään tarvittiin valtava määrä lepoa ja vapaa-aikaa näiden uusien koodattujen taajuuksien integroimiseen.

Kun näiden magnetiittikristallien aktivointi aivoissa ja käpylisäkkeessä jatkuu, se päivittää lisää 12-säikeistä DNA-kierrettä. Kun kukin päivittyy ja uudelleenkalibroituu, hän tuo sisään uuden todellisuusulottuvuuden. Entisiin elämiin päästään helposti pudistamaan karmaa välittömästi. Rinnakkaisuniversumeja nähdään helposti, ja määrättyjä lopputuloksia annetaan. Matriisihologrammit nähdään helposti siksi, mitä ne ovat, ja ne voidaan poistaa helposti kanssaluodusta todellisuudestaan aikomuksen avulla.

Metafyysisiä lahjojasi ja kykyjäsi jotka ovat olleet horroksessa, tulee nyt takaisin käyttöön. Kun yhdistyt puhtaaseen ja jumalaiseen Kristus-itseesi merkaba-aktivointien myötä ja tulet rakkaus-, rauha- ja autuusenergiaksi, ilmennät todellisuutesi nopeasti, kun mennyt, nykyinen ja tuleva aika sulautuvat yhdeksi sulavasti. Tässä vapaudutaan riippuvuuksista helposti puhtaalla aikomuksella. Riippuvuuksien himo häviää täysin eikä ole enää osa todellisuuttasi. Tämä pätee kaikkiin riippuvuuksiin.

Kun lähestymme nopeasti uutta vuotta – 2018=11, mestariluku numerologiassa – on tärkeää säilyttää optimistinen asenne ja keskittyä tarkoituksellisesti värähtelytaajuutensa pitämiseen korkeana ja positiivisena. Tämä sallii sinun harmonisoitua helposti 11-energian äärettömään yltäkylläisyyteen. Kun siirrymme vuoden 2017 parin viime kuukauden läpi, on aika levätä, leikkiä ja nauttia kaikesta siitä kovasta työstä, jota olet tähän kohtaan, nollakohtaan, mennessä.

Kuten mainitsin edellisessä energiaraportissani, nyt on itsetutkiskelun aika, kun energiasyke muuttuu nopeasti 2018 niiden monien eduksi, jotka ovat tehneet kovasti työtä ja omistautuneet jatkamaan kehittymistä kristallivalokehoksi ankkuroidessamme näitä energioita fyysisyyteen. Kaikki oppivat 2018, miten navigoidaan moniulotteista todellisuutta. Kaikki muuttuu kohta paremmaksi, kun kello lyö puoltayötä uudenvuodenaattona!

Tällä erää lepää, leiki ja nauti kaikesta, mitä olet saavuttanut tähän mennessä. Käsitä ne massiiviset kvanttitietoisuushypyt ja -loikat, joita olet tehnyt kuluneiden vuosien aikana. Ja ole valmistautunut rajattomiin siunauksiin ja uusien ovien alkamiseen avautua, jotta sinut singotaan täysin uuteen suuntaan 2018!

Nämä ovat erittäin jännittäviä aikoja, joissa nyt olemme. Olen hyvin innostunut näkemään, mihin uusi energiasyke vie meidät kaikki 2018!

Paljon rakkautta, valoa ja siunauksia jatkuvalle matkallesi.
–Tiffany

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >