HomeViestejäTiffany Stiles28.11.2017 - Energiapäivitys

28.11.2017 - Energiapäivitys

ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
28.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat kauniit sielut!

Timanttikoodattuja taajuuksia virtaa kosmisissa energia-aalloissa nyt. Timanttitaajuudet halkaisevat vanhoja ohjelmia ja synnyttävät uusia perspektiivejä.

Timanttitaajuudet käynnistävät myös DNA/RNA-päivityksiä aktivoimalla magnetiitin aivoissa. Nämä ovat pikkuruisia, hyvin magneettisia kristalleja, jotka ovat vuorovaikutuksessa kosmisen energian ja Maan sähkömagneettikentän kanssa. On tiettyjä timanttikooditaajuuksia, jotka olet valinnut ja jotka resonoivat vain sinun erityisliittymäsi kanssa, kun näitä ladataan sinuun. Tiettyjä koodeja tulee eri aikoina aktivoimaan erityisasioita päivitetyssä DNA:ssa. Joskus nämä voivat olla numerokoodeja, geometrisia muotoja tai ääni taajuuksia.

Kun tämä energia kulkee läpi, se keskeyttää nukkumisrytmin ja käynnistää aktiivisen unitilan joko REM:n tai meditoinnin aikana. Monet ovat kertoneet hyvin kummallisista ja elävistä unista/näyistä viime aikoina, minä myös. Jos muistat harvoin uniasi, muistat nämä!

Myös astraalitasolla tehdään paljon työtä … koko ajan, riippumatta siitä, tiedostaako tämän työn vai ei. Monia aikajanoja ilmestyy esiin, limittyy, romahtaa ja yhtyy … lopulta täysin uudeksi aikajanaksi. Kun tämä tapahtuu, se aiheuttaa paljon hämmennystä monille. Seurauksena on kiistoja siitä, mitä on tapahtunut tai ei ole. Mikä oli totta menneisyydessä ja mikä ei. Keskustelut Mandela-ilmiöstä jatkuvat tuntikausia. Täytyy oivaltaa, että jokaisella on oma todellisuutensa, joka perustuu hänen omaan hallitsevaan värähtelyoutputiinsa. Harmonisoidut siihen todellisuuteen, millä värähtelytaajuudella värähtelet … piste.

Kun jotkut keskittyvät värähtelytaajuutensa pitämiseen korkeana, he harmonisoituvat uusiin korkeampiin aikajanoihin, joita ilmestyy esiin 5D:ssä ja ylempänä – kun taas jotkut saattavat jäädä negatiiviseen palautesilmukkaan eivätkä kykene murtautumaan vapaaksi siitä väärästä ohjelmoinnista, joka harmonisoi vanhaan 3D-aikajanaan. Ja he ovat hyvin tyytyväisiä siellä, haluttomana hyväksymään muutosta tai astuvat mukavuusalueensa ulkopuolelle kasvaakseen ja kehittyäkseen. Tiedä, että tämä on ok, ja tämän polun tietyt ihmiset ovat valinneet. Kaikki on niin, kuin pitäisi. Tehtävä työ fokusoituu enemmän itseen, ei toisiin. Itse asiassa kun saavutat tietyn kasvutason, on kaukana mielestäsi, mitä toiset tekevät. Sinä vain OLET ja hyväksyt heidät sellaisena, kuin he ovat.

Monet ovat myös kertoneet, että he tuntevat itsensä näkymättömäksi toisille. Toiset törmäilevät heihin, kuin heitä ei nähtäisi. Minullekin on tapahtunut tällaista tuntemattomien ihmisten kanssa, jotka istuivat pöytääni ravintolassa. He eivät nähneet minua, ennen kuin ystäväni puhui minulle ja toi minut heidän todellisuuteensa. Tämä on värähtelytaajuusulottuvuuksien ero. Monet kertovat myös riippuvuuksien selättämisestä. Mielihalut ovat lähteneet … tuosta vaan, kun viime päivitys tapahtui 11-11-portaalissa. Monet saavat nyt selkeyttä, jota heiltä on puuttunut aiemmin. Heidän polkunsa on selvä, ja he tietävät täsmälleen, mitä heidän täytyy tehdä. Kun siirrymme korkeammalle värähtelytaajuusasteikolla, meidän täytyy luottaa enemmän intuitiiviseen opastukseen korkeammalta itseltämme. Energian erottelukyky on avain, kun ulottuvuuksia avautuu sinulle. Etsiminen sisältä, ei korkeamman itsesi ulkopuolelta, antaa sinulla aina selkeyttä ja parasta opastusta. Enkelisi ja oppaasi ovat aina täällä auttamassa sinua polullasi. Arkkienkelit harmonisoituvat kanssasi auttaakseen sielutehtävässäsi ja matkallasi.

Edelläkävijät jakavat kylvämään siemeniä, herättämään koodeja ja tuomaan vilauksia aitoudestasi etualalle. Opastamaan sinua matkan varrella ja kertomaan toisille, etteivät he ole yksin. Nyt toisen aallon edustajat astuvat esiin, kylvävät siemeniä, jakavat, tukevat ja opastavat, mikä on minulle ilo nähdä! Toisen aallon on nyt aika alkaa säteillä valoaan omassa aitoudessaan ja opastaa seuraavia aaltoja heräämään.

Kun jatkamme tämän illan läpi (kello on nyt 17.19), fotonienergia sekoittuu timanttitaajuuksien kanssa. Tämä aiheuttaa nukkumista, rentoutumista, laiskuutta ja haluttomuutta olla vuorovaikutuksessa kenenkään kanssa, kun näitä päivityksiä tapahtuu. Mukava, lämmin kylpy jossa on Himalajan suolaa, eteeristä lempiöljyä ja kirkas kvartsikristalli, auttaa energiaa liikkumaan läpi ja samalla elvyttää energiaasi ja puhdistaa sitä. Nauti ja vain ole ja hengitä. Kaikki on niin, kuin pitäisi. Jos juuri heräät maailman toisella puolella, hyvä maadoittumissessio on paikallaan tänään. Tämä aloittaa päiväsi tasapainoisessa ja rentoutuneessa olotilassa.

Paljon rakkautta,
Tiffany

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >