HomeViestejäDiane Canfield10.6.2018 - Ylösnousemuspäivitys

10.6.2018 - Ylösnousemuspäivitys

YLÖSNOUSEMUSPÄIVITYS

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
10.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakkaat.

Sillä on usein lähde, mitä monet saattavat pitää energia-aaltona ilman lähdettä. Tästä syystä on tärkeää olla täysin koulutettu energiasta ja sen tavasta toimia. Mitä ovat aallot, mitä ovat energiapäivitykset, mitä ovat energialataukset, mitä on energia, jota tulee auringonpurkauksista, aurinkotuulesta ja aurinkomyrskyistä, ja miten kaikki nämä asiat ovat erilaisia, koska ne ovat. Energia-asiantuntijana tiedän kaikki nämä asiat ja tiedän eron välittömästi, ja niinpä teen kovasti työtä välittääkseni informaatiota, joka kohottaa ja informoi kaikkia. Johtajana ylösnousemusyhteisössä tämä on tavoitteeni – välittää tietoa ja korkeampaa tietoisuutta kohottamaan ylösnousemusyhteisöä totuudella ja valolla.

ÄSKETTÄINEN LISÄÄNTYNYT ENERGIA-AALTO/ENERGIA-AALTOJEN LISÄÄNTYMINEN

Kesäkuun 1. päivästä alkaen meille alkoi tulla valtava energia-aalto kovan aurinkotuulen ja voimakkaiden geomagneettimyrskyjen myötä. Tämä energia kesti 6.6. saakka, vaikka myrskyt alkoivat laantua 4.6. Tätä tapahtuu, kun aurinkotuuli on edelleen kovaa, vaikka geomagneettimyrskyjä ei ole. Tästä on alkanut tulla yleisempää.

Tämä energia-aalto oli yksi voimakkaimmista, mitä meillä on koskaan ollut. Tämä osoittaa, että energia-aalloista on tulossa voimakkaampia. Kuten sanoin kahdessa artikkelissani, jotka kirjoitin tuona aikajaksona, pystyin tuskin liikkumaan noina päivinä, kun tätä jatkui. Raajani tuntuivat hyvin raskailta, erilaiselta kuin aiemmin aurinkotuulen tai geomagneettimyrskyn aikana. Olen käynyt läpi useampia energia-aaltoja, kuin pystyisin koskaan laskemaan, eivätkä alkuajat olleet yhtään samanlaisia kuin ne, joita käsittelemme nyt.

Alkuajat olivat intensiivisiä, mutta eri tavalla. Kun meille tuli energia-aalto silloin, monta kertaa se ei tullut aurinkomyrskystä tai lisääntyneestä aurinkotuulesta, vaan aivan itsekseen. Meillä on edelleen niitä, muttei yhtä usein. Se ei merkitse mitään – universumin täytyy käydä läpi syklejä, jotka antavat meille monia erilaisia energioita transformoimaan valokehomme. Meidän täytyy hyväksyä, mitä universumi antaa meille, ja olla vastustamatta sitä, kun kaikki vastarinta tekee asioista pahempia. Meidän täytyy oivaltaa, että olemme syvällä ylösnousemusprosessissa ja käymme läpi intensiivisiä muutoksia eteenpäin mentäessä. Halusimme tätä, ja nyt se on täällä!

Tämä voimakkaan aurinkotuulen ja voimakkaiden geomyrskyjen aiheuttama energia-aalto oli suurin tähän mennessä, mitä tulee oireisiin, joita meillä on koskaan ollut, ja niiden jatkumisaika oli epätodellinen. Vasta muutaman viime päivän olen ollut taas oma itseni!
Tämä kaikki on hyvin tärkeää, koska meidän täytyy olla ekstatietoinen energian intensiivisyydestä, kun saamme näitä tuulia ja myrskyjä.

Kova aurinkotuuli on suhteellisen uutta kehitystä siinä mielessä, että se voi vaikuttaa meihin hyvin voimakkaasti ilman geomyrskyjä. Noin vuosi sitten se lisättiin energialistalleni, kun huomasin, että oireet lisääntyivät voimakkaasti pelkästään lisääntyneestä aurinkotuulesta. Tätä ei ollut koskaan ennen tapahtunut.

Monilla olennoilla oli hyvin rankkaa tämän energia-aallon aina, ja monet olivat masentuneita ja hyvin ahdistuneita ennenkuulumattomasti. Meidän täytyy tiedostaa tämä ja valmistautua siihen, ennen kun näitä aaltoja tulee taas. Vaikka meillä oli tällaisia oireita aiemmin, ne eivät koskaan olleet näin voimakkaita. Kuulin monilla ihmisillä – asiakkailla ja ystävillä – olleen hyvin rankkaa tämän vuoksi. Jokainen joka on herkkä energialle, olisi tuntenut sen, ja hänellä olisi ollut vaikeaa.

Valtavia oivalluksia tuli myös läpi ja vastauksia kysymyksiin, joita ei ole koskaan esitetty. Tämä energia pysyy kanssamme eteenpäin mentäessä, ja korkeamman tason oivalluksia lisätään tietoisuuteemme. Luovuutta oli tämän loppupäässä, ja monet teistä ovat tunteneet tämän. Tarvetta uppoutua johonkin luomisprojektiin. Kuten aina näiden tuulien ja myrskyjen aikana, myös psyykkiset tapahtumat lisääntyivät.

Tarvitsemme itsehoito-ohjelman, jottei tämä heitä ihmisiä pois kontrollista elämässään. Paras tapa tämän tekemiseen on oivaltaa, että näitä voimakkaita oireita tulee uudestaan. Kun niitä tulee, raportoin niistä, kuten olen aina raportoinut, ja nyt tiedämme, mitä voimme odottaa tapahtuvan nyt, kun energia on lisääntynyt. Energia voi olla hyvin voimakasta, ja jotkut meistä uupuvat siitä.

Itsehoitoa on laatia suunnitelma etukäteen. Tämä olisi levätä mahdollisimman paljon näinä aikoina, ottaa suihkuja ja kylpyjä, maadoittua ja juoda paljon veden ja tuoremehuja. Syö kevyesti ja keskity omaan onnellisuuteesi. Yritä seurata onnellisuuspolkusi, erityisesti näinä aikoina – tätä olen aina tehnyt ja opettanut asiakkailleni, ja se toimii aina. Älä puske itseäsi, jos voit. Jos olet töissä, yritä lyhentää päiviä tai ottaa vapaata. Tämä on varmaan erityisen vaikeaa niille, joilla on säännöllinen työ.

JULKISET HENKILÖT

Monet järkyttyivät Anthony Bourdainin ja Kate Spaden siirtymästä viime viikolla. Kuten selitettiin, kulunut viikko on ollut hyvin intensiivinen.

Virityin Anthony Bourdainiin hänen siirtymänsä jälkeen ja löysin valtavan määrän surua. Tämä tulee sellaiselta, jolla näytti olevan kaikki. Suru tulee tunteesta, ettei koskaan tunne olevansa rakastettu. Hänellä se alkoi lapsuudesta. Tästä syystä hän eli niin, kun eli. Hänessä oli myös hyvin villi puoli ja hän halusi elää reunalla koko ajan. Hän kertoo minulle, että hän haluaa edelleen elää reunalla, muttei voi siellä, missä hän on. Sisällään hän on hyvin herkkä, vaikkei hän näyttäytynyt sellaisena täällä ja oli hyvin pidättyväinen siinä puolessa. Tämä tulee torjumisen pelosta ja aidosta loukkaantumisesta. Hän on kuitenkin nyt ok ja onnellinen, koska hän kertoo elämän olevan paljon helpompaa siellä. Anthony meni suoraan parannuskammioihin ja on edelleen siellä käyden läpi elämäänsä.

Kate Spaden luo oli vähän vaikeampaa päästä, koska hänellä on monia tukoksia ympärillään. Vaikka hän yritti työstää itseään ennen lähtemistään täältä, hän ei päässyt kovin pitkälle, koska hän eteni valtavirta-avun turvin, mikä voi viedä ihmisen vain tiettyyn pisteeseen. Vaikka hän hyvin tunnettu ja hänelläkin näyttää olevan kaikki, hänellä on hyvin vähän itsetuntoa ja itserakkautta. Tämä oli aina hänen ongelmiensa ydin. Hänkin on parannuskammioissa ja käy läpi ongelmiaan.

Voisin puhua enemmän kummastakin, mutten tee sitä yksityisyyssyistä. He käsittelivät kumpikin valtavan määrän tunteita ja epävakaata elämää (vaikka ehkä näytti muulta). (Älkää kysykö minulta muuta tästä.)

Minusta on outoa energiamielessä, että nämä siirtymät olivat niin lähellä toisiaan ja siirtymätapa oli samanlainen, mille en löydä mitään merkitystä. Toisaalta tätä kannattaa tarkkailla huolellisesti eteenpäin mentäessä. Voin sanoa vain tietyn määrän tällaisista asioista, joten kiinnitä vain huomioita ja palapelinpalat paljastuvat tulevaisuudessa, kun lisää informaatiota tulee siitä agendasta, jota parhaillaan puretaan.

Kun hyvin paljon tapahtuu ja valo kutsuu monia paljastaen pimeyden, joka on jatkunut hyvin pitkään ja joka on juossut kaikkien heikompiensa yli, suuria muutoksia tapahtuu. Kaikkien paras intressi on katsella tämän kaiken tapahtumista, kun pimeyden vanhat johtajat vedetään alas ja yhteiskunta riisutaan nyt pimeästä agendasta. Tämä on nyt jatkuvaa eikä sitä voi pysäyttää. Tämä vain lisääntyy jatkuvasti, kun lisää avainpelaajia poistetaan pimeyden agendasta.

Meillä on paljon kaikkea odotettavana innolla nyt, kun valoagenda voittaa ja kaikki voivat nähdä sen hyvin monissa asioissa, joita tapahtuu nyt ja tulee valoon. Tämä jatkuu.

AVAINPÄIVÄMÄÄRIÄ

Nämä avainpäivät tuovat voimakasta energiaa:
* uusi kuu 13.6.
* kesäpäivänseisaus 21.6.
* täysikuu 28.6.

Kirjoitan lisää päivityksiä, jos energia muuttuu tai lisääntyy!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >