HomeViestejäDiane Canfield4.8.2017 - Geomagneettimyrskyjä elokuun ensimmäisen pimennyksen myötä

4.8.2017 - Geomagneettimyrskyjä elokuun ensimmäisen pimennyksen myötä

GEOMAGNEETTIMYRSKYJÄ ELOKUUN ENSIMMÄISEN PIMENNYKSEN MYÖTÄ

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
4.8.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat,

Nyt meillä on geomagneettimyrskyjä, joita on saapunut lisääntyneen aurinkotuulen rinnalla. Aurinkotuuli on nyt yli 700 ja nousee. Nämä myrskyt voivat vaikuttaa ja vaikuttavat unirytmiimme. Saatat huomata nukkuvasi muutaman tunnin ja sitten täytyy nousta ylös, ja muutaman tunnin päästä menet taas nukkumaan. Voimakkaita unia on usein näiden myrskyjen myötä. Meillä oli hyvin korkean energian päiviä ennen näiden myrskyjen iskemistä ja tänään oli erittäin matalan energian päivä. Tänään kun myrskyt tulivat, oli täysin vastakkaista ja tuntui olevan mahdotonta saada mitään tehtyä. Saatat huomata toisten mielialan vaihtelevan, kun näitä myrskyjä on, kun monilla saattaa olla kamalaa ja lyhyt pinna. Kun tätä tapahtuu, vetäydy pyhään tilaasi ja tasapainota energiasi, ennen kuin palaat takaisin "ulos". Muista juoda paljon vettä näiden geomyrskyjen, energialisäysten ja heilahtelujen aikana ja maadoitu päivittäin.

alt


Ensimmäinen pimennys tulee 7.8. ja tämä luo portin suurelle täydelliselle pimennykselle 21.8. Teen seuraavan haastatteluni Charlotte View'lle 7.8. ja puhun tästä pimennysportista, johon olemme juuri astumassa. Linkki siihen on tässä. Ensimmäinen on osittainen kuunpimennys 7.8. ja silloin astutaan porttiin. Toinen on täydellinen auringonpimennys 21.8., mikä päättää tämän portin ja muuta. Puhumme tästä yksityiskohtaisemmin tulevassa haastattelussani.

Olemme olleet Leijonaporttienergian keskellä ja astumme nyt geomyrskyihin, mikä tuo meille uuden taajuustason navigoitavaksi. Näinä aikoina saatat saada enemmän oivalluksia arkielämääsi ja pystyt nyt selvittämään ongelmia, mihin et pystynyt aiemmin. Saatat nyt nähdä asioita itsestäsi ja toisista, joita et ole ennen nähnyt. Ole avoin informaatiolle, jota virtaa sisään, äläkä anna egon kontrolloida sinua. Meidän täytyy kyetä selvittämään nämä ongelmat kehittyäksemme tämän ulottuvuuden, ajan ja paikan yli. Meidän täytyy päästää irti tästä painolastista, jota olemme kantanneet hyvin pitkään. Tapa tämän tekemiseen on pysyä yhdistyneenä universumiin, ja universumi näyttää sinulle nyt tietä. Se tapahtuu monta kertaa toisten kautta. Näin on, koska olemme tehneet pyhiä sopimuksia toisten sielujen kanssa ennen tänne tulemistamme, että he laukaisevat meidät korkeampaan tietoisuuteen. Nämä voivat olla ystäviä, perhettä, kaksoisliekkejä, sielukumppaneita tai myös vieraita ihmisiä. Pidä silmällä näitä kokemuksia ja ota niistä paras irti, kun niitä ilmestyy.

Kirjoitan hyvin pian enemmän energiasta, jota koemme näinä muutamana viikkona, mm. Leijonaportti ja kumpikin pimennys.

Rakastan teitä kaikkia!

Palvelussa ja rakkaudessa
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >