HomeViestejäDiane Canfield27.6.2017 - Aitouden 12D-ytimen ruumiillistaminen ja aktivointi

27.6.2017 - Aitouden 12D-ytimen ruumiillistaminen ja aktivointi

AITOUDEN 12D-YTIMEN RUUMIILLISTAMINEN JA AKTIVOINTI

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
27.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat,

Meillä on fantastisia uutisia raportoitavana. Olemme edelleen päivänseisausportin energiassa. Muista, että päivänseisausenergia voi kestää jopa 10 päivää ennen varsinaista tapahtumaa ja 10 päivää sen jälkeen. Tässä tapauksessa, auringonpimennyksen ollessa elokuussa, se kestää paljon kauemmin. Tästä tulee itsessään portti, joka kestää täydellisen auringonpimennyksen läpi, joka on 21.8.

PORTAALI ylösnousemukseen on AINOASTAAN aidon tietoisuutemme portaalin läpi.

Tässä portissa joka jatkuu, on kyse palaamisesta aitoon, moniulotteiseen 12D-olemukseemme, joka oli olemassa ennen tulemista tälle maatasolle. Tämä tapahtuu NYT. Transformoidumme takaisin täksi VALO-OLENNOKSI. Saatatte kaikki muistaa aiemman postaukseni siitä, miten tämä tapahtuu saamalla takaisin kadotetut sielusirpaleet.

Kun astumme tälle korkeammalle olemassaolotasolle, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ruumiillistaa AITO itsemme. Jos et tiedä, kuka aito itsesi on, niin se on tuo lapsi ennen sitä, kun muiden painolasti tuli vaikuttamaan, ohjelmoimaan ja ehdollistamaan meidät pois niiden korkeampien maailmojen viattomuudesta, joista tulimme juuri. Olemme nyt nopeasti palaamassa tähän viattomaan olemistapaan. KYLLÄ, se on iso juttu. Yksi suurimmista muutoksista joka on VIELÄ tapahtumatta meille.

Kun matkasi alkaa aitoon itseesi, huomaat ilmestyvän vilauksia siitä lyhyinä pyrähdyksinä. Tämä matka alkoi minulla viime elokuussa, ja muistan, miten se tuli. Se tuli terän kera erään ENERGIA-aallon läpi, josta postasin artikkelin. Siinä oli terä, mutta se oli myös lempeä aalto. Tiesin, että tämä oli KOTIMATKAMME alku. Jokainen AALTO jonka olemme kokeneet sen jälkeen, on tuonut meidän lähemmäs aitoa olemustamme ja 12D-kristalliydintietoisuuttamme.

Päivänseisausportti ei ole ollut lempeä tässä mielessä. Meitä työnnetään ja tönitään vaihtamaan aitoon 12D-ruumiillistumaamme. Korkeamman ulottuvuuden ruumiillistuma on lapsenomaista viattomuutta – eli puhdas astia jossa tulimme tähän todellisuuteen sekä kyky matkustaa korkeampiin 12D-maailmoihin ja sen yli.

Kun ruumiillistat tämän uuden olemuksen itseesi, sinusta tuntuu kevyemmältä, kuin VALTAVA paino olisi nostettu harteiltasi. Sinusta tuntuu lapsenomaiselta, kuin kaikki ja mikä tahansa olisi NYT mahdollista. Tunnet iloa, autuutta, rakkautta, onnellisuutta ja tyytyväisyyttä.

Pidä silmällä tämän tulemista lyhyinä pyrähdyksinä, koska taas kerran kehomme ja tietoisuutemme EI VOI ottaa liikaa kerralla. Meidän ihmisten joista tulee galaktisia, täytyy lähestyä transformaatiota vaiheina, ja mitä lempeämpinä sen parempi. Galaktiset jotka auttavat meitä tässä transformaatiossa, tietävät tämän. He tuntevat ihmisrodun lempeän puolen.

Plejadilaiset jotka työskentelevät Luojan kanssa, ovat ohjaksissa tässä avun antamisessa meille näiden aaltojen kautta, jotka tunnemme niiden tullessa tietoisuuteemme.

Kun tunnet ensi kerran tämän aktivoinnin, pane se merkille ja sitten toimi sen mukaan. Toimi aitona itsenäsi niin kauan, kuin voit. Tunne keveysaaltojen huuhtelevan ylitsesi. Saatat olla pökerryksissä ja muissa maailmoissa. Yritä kylpeä tässä valossa, kun sitä tulee. Tällä tavalla tunnistat sen seuraavalla kerralla ja pystyt pitämään kiinni tästä tunteesta pidempään. Alussa se tulee lyhyinä pyrähdyksinä, joista tulee sitten pidempiä ja pidempiä ajan kuluessa. Lopulta transformoidumme täysin tähän UUTEEN olemukseen.

Näiden aktivointien tunteminen kun niitä tulee ja edistyminen niissä, merkitsee päivitysten ottamista avosylin vastaan ja sen ymmärtämistä, että ne tuovat meille korkeamman värähtelyn päivityksiä aidon itsemme ruumiillistamiseksi.

Tässä on muutamia tapoja ottaa vastaan nämä muutokset ylösnousemusprosessissa:

Sinun täytyy olla valmistautunut ja haluta tehdä muutos korkeampaan olemistilaan. Tämä merkitsee, että olet valmis siirtymään olemassaolon seuraavaan ulottuvuuteen kristallimaapallon kera.

Sinun täytyy olla valmis jättämään 3D-maailma taakse. Kyllä, tämä merkitsee koko 3D:tä. Sinun täytyy olla valmis astumaan UUTEEN kristallimaailmaan, jota luomme.

Sinun täytyy kyetä laittamaan TUNTEMUKSESI kaiken muun edelle. 3D-maailmassa ehdollistuneet olennot sivuuttavat rutiininomaisesti tuntemukset/tunteet ja tuomitsevat ne arvottomiksi. Kuitenkin ne ovat sielun GPS ja tärkein asia, joka meillä on. Nämä tuntemukset ovat jumalaisesti harmoniassa ylösnousemusprosessin kanssa, kun tiedämme, että ollaksemme täysin aito meidän täytyy olla täysin kosketuksessa tunteidemme kanssa.

Sinun täytyy ryhtyä jumalaisesti inspiroituun toimintaan noiden tuntemusten perusteella. Sinun täytyy olla valmis ryhtymään toimeen tarvittaessa siirtyäksesi korkeampiin tietoisuusulottuvuuksiin.

Sinun täytyy luottaa, että universumilla on korkein tarkoituksesi kaikissa asioissa. Vaikkei näin näyttäisi tapahtuvan, näin todellisuudessa on. Universumi vie monta kertaa meitä pitkiä ja kiemuraisia teitä pitkin, saadakseen meidät määränpäähämme.

Sinun täytyy panostaa täysin ylösnousemusprosessiin. Tämä merkitsee, ettei ylösnousemus ole osa-aikainen harrastus – koko elämässäsi on kyse siitä.

Sinun täytyy olla tehnyt sisäinen työ päästäksesi eroon ohjelmoinnista, ehdollistumisesta ja harhakuvista. Tämä on erittäin tärkeää, koska kaikkia olentoja on ehdollistettu.

Sinun täytyy aktiivisesti etsiä TOTUUTTA. Joka päivä sinun täytyy edistyä sen etsinnässä, mikä on TOTTA ja mikä ei. Epätotuudet täytyy sivuuttaa. Muuten tietoisuus hämmentyy siitä, mikä on todellista ja mikä ei. Se estää TODELLISEN etenemisen korkeammissa tietoisuusulottuvuuksissa.

Etsi lisää korkeaa energiaa, kun olemme nyt päivänseisaus/auringonpimennysportissa. Jokainen päivä on uusi päivä kiinnittää huomiota tuntemuksiisi, olla NYT-hetkessä ja tuntea nuo energia-aallot, kun niitä tulee. Niitä on täällä, kun niitä tarvitaan, mikä merkitsee, että meidän täytyy olla aina valmistautunut.

Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >