HomeViestejäDiane Canfield8.8.2017 - Leijonaportti tuo Sirius-vaikutukset lähemmäs

8.8.2017 - Leijonaportti tuo Sirius-vaikutukset lähemmäs

LEIJONAPORTTI TUO SIRIUS-VAIKUTUKSET LÄHEMMÄS JA ASTUTAAN SAMALLA KORKEAN ENERGIAN PIMENNYSPORTTIIN

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
8.8.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakkaat.

Olemme juuri eilen astuneet pimennysporttiin ja myös Leijonaportti-portaali on avautunut tänään 8.8. Pimennysportti kestää 7.8.–21.8. Leijonaportti sulkeutuu 12.8.

Kumpikin näistä erikoisporteista tarjoaa monia päivityksiä niille, jotka ovat valmiita lisäämään ne DNA-päivitystemme jatkuvaan kokoelmaan.

Leijonaportti

Leijonaportin avautuminen vetää Siriuksen lähemmäs meitä ja näin antaa meille lisää ymmärrystä galaktisesta perinnöstämme siriuslaiselta rodulta, jonka osa monet meistä ovat. Siriuslaiset ovat urheita sotureita, jotka ovat olleet monissa galaktisissa sodissa ja taistelleet oman vapautensa ja muiden rotujen vapauden puolesta, mm. ihmisrodun. Tämä on kaikunut maan päällä, kun mekin taistelemme vapaudestamme pimeyden vaikutettua monta vuosisataa. Tällä vapaudella on hintansa ja se tulee vain henkilökohtaisen heräämisemme kautta. Uuden vapauden myötä tulee sen menettäminen, mitä oli, ja vaikka menneisyys oli rajoittunutta monin tavoin, monet sopeutuivat tähän rajoittuneeseen elämäntapaan. Tästä irtipäästäminen vaatii vanhan itsen kuolemista, kun uusi itse juurtuu. Tätä tapahtuu vuoden 2017 loppuosan aikana, kun päästämme irti menneisyydestä ja otamme vastaan sen, mitä nyt-hetkessä on. Vapaus tulee yhtenä ylösnousemussiirtymämme tärkeimmistä aspekteista.

Niitä joilla on enemmän Sirius-perintöä, pyydetään osallistumaan enemmän tuleviin muutoksiin, joita planeetalla tapahtuu, kun synnytämme lisää valoa ja muunnamme enemmän pimeyttä valoksi. Tätä soturiasennetta kutsutaan ja tarvitaan maaplaneetan tulevaisuudessa. Jos sinua kutsutaan, tiedät sen, sillä et pysty sivuuttamaan kutsua vapauteen sorrosta.

Kolmannen silmän avautuminen on Leijonaportin voimakas vaikutus, joten tarkkaile selvänäköisiä tapahtumia. Niitä on jo tulossa ja erityisesti tänään, kun psyykkistä tietoisuuttamme päivitetään. Olen nähnyt monien asioiden ja olentojen liikkuvan kaikkialla talossani, paljon tavallista enemmän. Lisäksi nyt saattaa näkyä enemmän valovälähdyksiä ja sinisiä valoja/miekkoja, erityisesti Sirius-vaikutukseen liittyen. Saattaa myös tuntea enemmän yhteyttä delfiineihin ja valaisiin, koska nekin ovat hyvin yhdistyneitä siriuslaisiin. Tämä avautuminen on tuonut sisään korkeaa energiaa, joka yhdistyy autuuden ja Luojan henkimaailmoihin. Odota tätä tulevan lisää.

Siriuksen tähtijärjestelmä ja siriuslaiset ovat hyvin yhdistyneitä henkimaailmaan ja korkealle kehittyneitä. Monissa kulttuureissa, myös Amerikan alkuperäiskansoissa, Siriukseen on viitattu koiratähtenä. Egyptissä Sirius tunnettiin koirajumala Anubiksena, joka miellettiin kuoleman ja transformaation maailmojen vartijaksi. Siriuslaiset ovat korkealle kehittyneitä kaikissa valomaailmoissa.

Pimennysvaloportti

Pimennysportissa on kyse meidän varjopuolemme paljastamisesta yksilöinä ja kollektiivisesti. Kun varjopuoli paljastuu, enemmän valoa voi tulla sisään ottamaan sen paikan. Varjopuoli tarvitsee parantaa tämän prosessin tapahtumiseksi. Vasta sitten pimeys voidaan heittää pois, kun sitä ei tarvita ulottuvuuksissa 5-12.

Tämän portin kautta aito itsemme tuodaan pintaan, jotta voimme yhdistyä siihen. Niille jotka eivät ole valmiita, heidän omat näkymättömät maailmansa tuodaan esiin uudestaan ja uudestaan, kunnes sopeudutaan enemmän valon sisältämiseen. Kun kuljemme tämän portin läpi, monia oivalluksia siitä, kuka oikeasti olemme, tulee esiin kaikilla prosessoitavaksi ja sopeuduttavaksi. Älä vastusta näitä prosesseja, kun ne tapahtuvat, vaan tule tarkkailijaksi ja käsittele tämä uusi olemistapa ja tule siitä läpi täysin uutena moniulotteisena ihmisenä.

Kumpikin portti on nyt auki, ja kuljemme kummastakin samanaikaisesti. Hyväksy uusi energia, kun sitä tulee, ja prosessoi, mitä tarvitsee, kun sitä tulee esiin. Älä lykkää sitä tai ajattele, että sen voi tehdä myöhemmin. Kun näitä energioita saapuu, henkisen edistymisen sisäiset maailmat vaativat huomiota.

Löydät nettisivuiltani äskettäisen haastatteluni Charlotte Viewissä. Puhun siinä paljon yksityiskohtaisemmin täydellisestä auringonpimennyksestä.

Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >