HomeViestejäDiane Canfield22.6.2016 - Autuasta 5D-energiaa päivänseisauksessa ja täysikuussa

22.6.2016 - Autuasta 5D-energiaa päivänseisauksessa ja täysikuussa

AUTUASTA 5D-ENERGIAA PÄIVÄNSEISAUKSESSA JA TÄYSIKUUSSA
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
22.6.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Päivänseisauksen ja täysikuun ollessa käsillä, meille tulee upeaa ja autuasta energiaa. Nämä ovat 5D- ja korkeampien maailmojen energioita. Ne tulevat kohottamaan meitä ja transformoimaan meidät uudeksi 5D-valokehopaketiksemme.
 
Energiat ovat olleet voimakkaita koko tämän viikon. Se on poistunut vähän tänään. Jos sinulla on ollut nukkumisvaikeuksia, tämä on syynä. Tämän päivän energia on kevyttä ja uusien alkujen onnellisuutta. Muutaman viime viikon olemme käsitelleet ylikuumentumista, väsymystä ja unettomuutta, kun valokehon esiin tuleminen jatkuu.
 
On tullut monia oivalluksia ja uutta tietoisuutta.
 
Jumalainen feminiinisyys astuu vielä enemmän rooliinsa uusina johtajina. Vanhat järjestelmät eivät ole enää tehokkaita, kun saamme lisää oivalluksia ja tietoisuutta uusista mahdollisuuksista rauhaan ja harmoniaan viidennen ja korkeampien ulottuvuuksien tietoisuudessa.
 
Monet roikkuvat kiinni vanhoissa järjestelmissä. Vaikkeivät ne toimi eivätkä ole koskaan toimineet, tämän vain he tuntevat. He ovat 3D-sumussa luullen, että ne ovat toimineet, kun todellisuudessa niillä ei ole ollut koskaan tilaisuutta toimia kaikilla.
 
Ihmisten pimeä puoli hyökkää, kun uudesta valosta tulee kirkkaampaa ja kirkkaampaa, joten valmistaudu näkemään lisää pimeyttä, ennen kuin sen kaaos loppuu. Se loppuu – sillä ei ole vaihtoehtoa sen uskomattoman valon kera, jota tulee nyt kaikille.
 
Muista pysyä nyt-hetkessä – ei menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Tässä on ainoa voimamme mennä korkeamman ulottuvuuden tietoisuuteen.
 
Ne jotka ovat juuttuneet 3D:hen, eivät pysty tulemaan toimeen kanssasi, koska he pelaavat yhteiskunnallisia 3D-pelejä, mutta ei huolta – he ovat lopulta ylösnousemuskaravaanissa. Kun enemmän ja enemmän valoa tulee, useammat pakotetaan katsomaan elämäänsä, ja he näkevät, etteivät ole tarpeeksi pitkällä.
 
He alkavat sitten tehdä tarvittavia muutoksia pitääkseen yllä sen uuden 5D-todellisuuden, johon olemme matkalla. Nämä muutokset voivat olla vaikeita, aivan kuten ne ovat olleet monille meistä, jotka olemme kulkeneet jo tämän vaiheen läpi. Ole heitä varten ja opasta, kun he tarvitsevat apua. Siksi meidän täytyi käydä ensin tämä läpi.
 
Tässä on viesti, jonka sain tänään Planeettojen väliseltä kehittyneeltä valoneuvostolta (maan ulkopuolisia jotka ovat käyneet luonani henkilökohtaisesti):
 
"Kaikki on tavoitteessa. Olemme auttaneet taajuuden nostamisessa varmistamaan ihmiskunnan evoluutio. Olemme pelkkää valoa. Valo voi kaataa ja kaataa pimeyden planeetallanne. Ollaksenne synkronissa kanssamme, teidän täytyy kantaa aina niin paljon valoa, kun voitte, myös pimeyden kohdatessa planeetallanne. Rakastamme teitä!"
 
Rakastan teitä kaikkia! Palveluksessa ja rakkaudessa,
 
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >