HomeViestejäDiane Canfield4.7.2016 - Heinäkuun 2016 energiamuutospäivitys

4.7.2016 - Heinäkuun 2016 energiamuutospäivitys

HEINÄKUUN 2016 ENERGIAMUUTOSPÄIVITYS
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
4.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Meillä oli energiamuutos eilen illalla noin klo 23 EST. Ei ollut purkauksia eikä geomyrskyjä. Kun on todella virittynyt, tuntee nämä aallot, kun avaruussäässä ei tapahdu mitään muuta. Tästä syystä avaruussää kattaa vain pienen osan muutoksestamme.
 
Tästä syystä painotan aina elämään nyt-hetkessä – muuten meiltä voi mennä nämä aallot ohi, kun niitä tulee.
 
Aalto oli energeettinen siinä, että kruunuchakrani aktivoitui, muttei tavanomaisena kihelmöintinä, mitä saamme geomyrskyn myötä. Se oli hienovaraisempi ja tuntui enemmän ympäri päätä. Se oli koko kehon muutos, kun tunsin aallon kulkevan lävitseni. Se tuntui samanlaiselta kuin vuoden 2011 aallot, kun tunsin ikään kun putoavani tuolilta, kun ne kulkivat kehoni läpi. Se kesti noin 15 minuuttia ja sitten hävisi.
 
Nämä energia-aallot tuovat uusia aktivointikoodeja meille ja valmistelevat kehoamme hyväksymään enemmän valoa, kun transformoidumme valo-olennoksi, joka on moniulotteinen ja pystyy kulkemaan valoaalloilla.
 
~ Sillan rakentaminen ihmiskunnan ja kosmisten valo-olentojen väliseen kuiluun ~
 
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >