HomeViestejäDiane Canfield20.5.2016 - Ajankohtainen energiaraportti - aikajanamuutoksia

20.5.2016 - Ajankohtainen energiaraportti - aikajanamuutoksia

AJANKOHTAINEN ENERGIARAPORTTI - AIKAJANAMUUTOKSIA
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
20.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas ja kaunis sieluheimo,
 
Muutama ilta sitten koin tunnin aikapoimun/vääristymän. Katsoin kelloa ja se oli 20.30. Seuraavaksi tiesin, että katsoin tunnin päästä kelloa täsmälleen 21.30. Minulta vei jonkin aikaa integroida, mitä oli tapahtunut. Tämä ei ollut mitenkään ensimmäinen kerta, kun minulta on hukkunut aikaa. Itse asiassa minulla alkoi olla näitä tapahtumia jo lapsuudessa. Nyt siirtymän tapahtuessa niistä tulee korostuneempia ja selviä siinä, mitä itse asiassa tapahtuu.
 
Kun katsoin kelloa 20.30, tarkistin ajan päivällisen tekemistä varten. Syystä johon en mene tässä, en halunnut tehdä sitä ennen kuin 21.30, joten kappas vaan, seuraavaksi tiedän, että kello on 21.30. Puuttuva aika oli tyhjä, eli en kokenut mitään tuona aikana.
 
Mitä tämä merkitsee? Se merkitsee, että ilmensin tuon tunnin aikahypyn itse, koska en halunnut odottaa tuntia päivällisen valmistamista. Tätä tapahtuu enemmän ja enemmän – välitöntä ilmentämistä – ja tältä se näyttää. Tältä se näyttää kaikilla tulevaisuudessa. Tämä ei ole oikeasti kaukaa haettua, kun ajattelemme kaikkia 5D- ja sen yläpuolisia asioita, joita tapahtuu ympäri maailmaa tällä hetkellä.
 
Aika sellaisena kuin tunnemme sen, on jättämässä meidät. Se on 3D-rakenne, joka on otettu käyttöön, jotta voimme kokea tekojemme seuraamukset ja oppia tarvittavat oppituntimme maakoulussa.
 
Kun siirrymme korkeampiin maailmoihin, emme enää tarvitse tätä rakennetta, koska ei ole oppitunteja. On vain oleminen, ilmentäminen ja nauttiminen siitä korkeamman tietoisuuden elämästä, jota elämme korkeammissa maailmoissa.
 
Seuraavana iltana koin myös valtavan energia-aallon reaaliaikaisesti, kun tein viimeisintä haastatteluani (liitän artikkelin loppuun linkin haastatteluuni). Kun olin puhelimessa, aivan yhtäkkiä talo tärisi katosta lattiaan. Ikään kuin joku olisi nostanut taloa muutaman tuuman ja pudottanut sitten maahan. Koko talo tärisi. Olin yksin kotona tuolloin, joten olin ainoa, joka koki tämän oudon energia-aallon kulkemisen talomme läpi.
 
Normaalisti energia-aallot kulkevat lävitseni, suoraan kehoni läpi, mutta tällä kertaa se meni koko talon läpi!
 
Energia on hellittämättä lisääntynyt muutaman kuukauden. Jotkut ovat hyvin väsyneitä käsitellessään tulevan energian vaikutuksia. Kun tunnemme väsymystä, se on merkki integroinnista, ja meidän täytyy kunnioittaa sitä parhaan kykymme mukaan. Mene omaan pyhään paikkaasi, lepää ja rentoudu. Lähetä maailma tarvittaessa pois tehdäksesi tämän – luommehan uutta maata.
 
Monilla alkaa olla enemmän paranormaalia toimintaa, kuten minulla joka päivä. Jotkut kokevat sitä jo enemmän kuin ennen. Ei huolta, tämä kaikki on normaalia tietoisuuden korkeammissa maailmoissa.
 
On hyvin tärkeää pysyä erossa pelosta ja pelkopohjaisista ideologioista. Silloin kun jokin tuo esiin pelkoa tai stressiä, lähde pois tuon henkilön luota tai sivuuta tuo artikkeli. Emme halua mennä siihen suuntaan tällä hetkellä ylösnousemusprosessissa. Siirrymme 3D-pelkoajattelusta autuuden ja rakkauden korkeampiin maailmoihin.
 
Monet näkevät minun kirjoittavan autuuden tunteesta, joka voi tulla koska tahansa, mutta monta kertaa se ilmentyy klo 21:n jälkeen. Tämä on korvannut alemman pelkopohjaisen tunteen. Se voi olla hyvin addiktoiva ja siihen on ehdottomasti helppoa tottua.
 
Tullessaan autuusaallot tuntuvat puhtaalta taialta. Tuntuu siltä, että kaikki on oikein ja kaikkia maailmassa rakastetaan. Tämä on Luojaenergiaa, kun saavutamme korkeampia tietoisuustiloja. Jos et ole vielä tuntenut tätä, hankkiudu eroon pelosta ja nosta taajuutesi rakkauteen ja autuuteen.
 
Nämä aikajanamuutokset voivat monta kertaa tuoda maamuutoksia, kuten maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia, tulvia ja äärimmäisiä säätiloja.
 
Ne voivat tuoda myös uusia aikajanoja, joita monet luulevat samoiksi, mutta ne ovat itse asiassa erilaisia. Vanha aikajana korvataan uudella, ja vaikka saatamme luulla, että asiat ovat aina olleet niin, kuin muistamme, näin ei ole. Jotkut meistä muistavat vanhoja aikajanoja ja millaisia ne oikeasti olivat.
 
Osaa tästä aikajanailmiöstä kutsutaan mandala-ilmiöksi, jolloin joku julkkis elää, mutta tiedämme kuulleemme hänen kuolemastaan aiemmin. Se menee kuitenkin paljon tätä pidemmälle – todellisia tapahtumia muutetaan sopimaan tulevaan aikajanaan, jota luodaan nyt.
 
Miten näitä uusia aikajanoja luodaan? Me luomme niitä, kun saavutamme korkeampia tietoisuustiloja – luomme parempia aikajanoja ja parempia lopputuloksia maailman ongelmiin. Tämä on toteutunut unelma meille kaikille ja se tapahtuu nyt, kun siirrymme korkeampaan tietoisuuteen tietoisessa universumissa. Luomme paratiisia korkeampien tietoisuustilojemme kautta.
 
Voit kokea näiden aikajanamuutosten joitain vaikutuksia itse, kun sinulla on massiivisia oivalluksia siitä, miten asioiden pitäisi olla kauniilla maaplaneetalla. Tiedämme kaikki, ettei tätä planeetta kohdella niin, kuin pitäisi – ei kukaan vallassa oleva kohtele. Tiedämme, että on paljon parempia tapoja tehdä asioita ja huolehtia kaikista maailmassa. Tämä voidaan helposti tehdä, kun oikea todellisuus tapahtuu. Luomme tätä nyt, kun oivallamme, että olemme voimakkaita valo-olentoja, jotka voivat muuttaa omaa tulevaisuuttaan ajatuksillaan ja toiveillaan.
 
Luomme nyt ylösnousemusprosessin kautta sitä paratiisia, jota olemme aina halunneet. Luoja, tähtiystävämme ja universumin tietoisuus opastavat ja auttavat meitä matkan varrella. Olemme oikealla polulla. Jatketaan!
 
Kaikkia sanoja inspiroivat Luoja ja tähtitiimini, kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto.
 
Haastatteluni Nature of Reality –radiossa voit löytää täältä.
 
Rakastan teitä kaikkia! Palveluksessa ja rakkaudessa
 
Diane Canfield
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >