HomeViestejäMatt Kahn17.12.2020 - Joulukuun energiapäivitys

17.12.2020 - Joulukuun energiapäivitys

JOULUKUUN ENERGIAPÄIVITYS
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
17.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siinä mikä tuntuu kuin monikerroksiselta grande finalelta vuodelle 2020, joulukuu tarjoaa ristiriitaisia kokemuksia, erityisesti aikajaksolla 12.12.–21.12.
 
Universumi viittaa tähän ajankohtaan vuodesta usein 12-12-porttina, jonka aikana keskusauringosta tulee korkealla värähtelevää fotonienergiaa ilmakehään, aktivoimaan lisää toimimattomia DNA-säikeitä.
 
Tämä aktivointiprosessi on siirtymä tiheästä fyysisestä aineesta, kohti ihmisolennon uutta horisonttia valokehotietoisuutena. Tämän prosessin aikana vahvistetaan yhtä lailla sielun ominaisuuksia, joita olet kehittänyt matkallasi, kuten rakkaus, luottamus, rauha, myötätunto, yhteistyö, armo ja ykseys, ja samalla myös ydinhaavat ja tasapainottomuudet ilmentyvät suurennettuina tarkempaa pohdintaa ja ratkaisemista varten.  
 
Luultavammin koet vähän kumpaakin, kuten tavallisesti tapahtuu – palaat ydinhaavoihin jotka ovat muovanneet henkilökohtaisen sisäisen narratiivisi tuskan, sekä koet uuden energian, selkeyden ja kapasiteetin läpimurtoja, mikä kertoo sinulle, että itsen seuraavaksi korkein versio on valmis syntymään sisälläsi.
 
Tällaiset energia-aaltoilut tekevät tarkoituksella egolle vaikeaksi samaistua jokaiseen henkiseen huippuun tai määritellä itsensä jonkin huonon kohdan mukaan. Näin on, koska asiat muuttuvat liian nopeasti – sisällä tai ulkona – mikään laisen johtopäätöksen tekemiseksi siitä.
 
Tämä auttaa vähentämään perfektionismin otetta, jotta taipumus tehdä kovasti työtä "saadakseen sen oikein" voi tehdä tietä aidommalle suhteelle uuden pyhän kolminaisuuden kanssa – Lähde, itse ja tilanne.
 
Tästä voimistumisen ajasta jolloin huiput ja laaksot tuntuvat vaihtelevan melko spontaanisti, tulee täydellinen tilaisuus harjoittaa kiintymättömyyden taitoa.
 
Kiintymättömyyden taidossa keräät rohkeutta tai alistumista päästää irti tarpeesta, että asiat ovat niin tai näin – voidaksesi tietää, että olet ok juuri sellaisena, kuin olet. Kun kiintyminen hellittää sinussa, kasvaa tietoisuus sen keskittyneisyyden alkuperäisestä syvyydestä, joka on äärettömän ja keskuksettoman olemisesi nollapistekentässä.
 
Tämä muistuttaa tiukan otteen irrottamista uima-altaan reunasta, jotta voi löytää luontaisen kykynsä kellua.
 
Ne jotka ovat valmiita päästämään irti tarpeesta, että asiat ovat niin tai näin, ja taipumuksesta määritellä itsensä – positiivisesti tai negatiivisesti – jatkuvasti muuttuvalla kokemusmaisemalla, pystyvät ruumiillistamaan nämä laajentumiset nopeammin ja pidemmäksi aikaa kerralla. He havaitsevat itsensä eläväksi ikuiseksi yhteydeksi, tarvitsematta aina ulkoistettuja muotoja yhdistymispisteiksi.
 
Tämä muutos – riippumatta sen äkillisyydestä tai hitaudesta todellisuudessasi – sallii jatkuvasti uudistuvan keskittyneisyyden, joka pysyy luonnostaan läsnä ja keskittyneenä reaktioissa muiden sisäisiin muutoksiin tai maailman ulkoisiin muutoksiin.
 
Evoluutioprosessissa jossa ketään ei koskaan jätetä taakse, jokainen meistä astuu tämän järkkymättömän, keskuksettoman olemisen kokemiseen omana ainutlaatuisena aikanaan. Se itsessään luo täydellisen tilaisuuden harjoittaa kiintymättömyyden taitoa, huolimatta halusta tietää, milloin "syvempi hellittäminen" tapahtuu tai miten kauan aikaa täytyy aaltoilla edestakaisin välivaiheissa.
 
Niiden kohdalla joiden kiinnittymisote ei ole valmis löystymään yhtään enempää, tuon kiinnipitämisvaiston aiheuttaneisiin ydinhaavoihin palaaminen koetaan korostuneina tunnelaukaisimina, väärinkommunikointina ja herkkyyksinä muiden tiedostamattomia toimia ja reaktiota kohtaan.
 
On epäilemättä aikaa, jolloin kaikenlainen ihmisen ehdollistuminen ilmenee voimistuneella tavalla, kuten myös niiden reaktiot ja tuomitsemiset, joihin kohdistuu tiedostamatonta käyttäytymistä – ja tämä kaikki antaa ihmiskunnalle kokonaisuutena, sekä jokaiselle yksilölle joka tekee omaa ainutlaatuista matkaansa, tilaisuuden kohdata sisäisen kiinnipitämisensä juurisyyn ja näin päästää irti taipumuksesta kontrolloida. Ja se vaihtuu syvään seesteisyyteen, jossa selviydytään kaikesta aaltoilusta ilman, että henkilökohtainen tarina projisoidaan tai sen taakse piiloudutaan.
 
Auttamaan selviytymisessä tämän pyhän 12-12-portin läpi, suurempaan yhteyteen järkkymättömän keskuksettoman olemisesi kanssa, toista seuraavia sanoja ääneen:
 
"Hyväksyn jokaisen laajentumisen, joka herää sisälläni tämän pyhän 12-12-portin aikana.
 
Ollen kanssaluova osallistuja evoluutiomatkallani, kutsun universumia auttamaan irtipäästämisessäni tarpeesta, että asiat ovat niin tai näin, jotta voin löytää todellisen keskittyneisyyteni järkähtämättömän keskuksettoman olemiseni nollapistekentässä, joka on aina sisälläni.
 
Tietäen, että näin on, päästän irti kiinnittymisestä pelkoon, vihaan ja tuomitsemiseen, tunnistaakseni sen aaltoilevan pelin egon ja sielun välillä, joka on kaikissa olennoissa – myös minussa.
 
Hyväksyn, että jonkun ego voi laukaista minut vain, silloin kun se on peräisin omista ehdollistumismalleistani, aivan kuten voin ihailla ja arvostaa jonkun sielun ominaisuuksia vain todisteena sielusta itsessäni.  
 
Tietäen, että jokainen ihminen navigoi omaa ainutlaatuista polkuaan egosta sieluun, sallin järkähtämättömän keskuksettoman olemiseni nollapistekentän opastaa minua eteenpäin ja tarjota näkökulmia, jotka ovat peräisin myötätuntoisesta sydämestä, mikä auttaa minua pitämään tilaa ihmisehdollistumisen integroinnille olemalla enemmän linjassa sieluni valon kanssa.
 
Pidän edelleen, mistä pidän, ja on ok, etten pidä, mistä en pidä, mutta tästä uuden selkeyden paikasta tunnistan suuremman transformaatiopelin, ilman tarvetta tuomita ja arvostella pyhää parantumisprosessia, joka tapahtuu kaikkien elämässä.
 
Luokoon tämä uudistumishetki tilaa syvemmälle parantumiselle minussa, kun pidän rakkaudellista ja pyhää tilaa parantumiselle muissa riippumatta siitä, miten joku reagoi matkan varrella. Kiitos, rakastettu universumi, että vapautat minut pelon, vihan ja tuomitsemisen kahleista Äiti Maan ylösnousemusta ja kaiken suurempaa hyvää kohtaan. Ja niin se on."
 
Saattakoon tämä otollinen aktivoimis-, laukaisemis-, puhdistamis- ja jonkin asteinen sisäinen tutkimisaika sinut suurempaan yhteyteen Hengen voittamattomuuden kanssa, kohtaamalla jokaisen hetken juuri sellaisena, kuin se on, kiinnittyen vähemmän ja vähemmän lopputulokseen – riippumatta siitä, miten epätoivoisesti haluat erilaisia versioita itsestä ja toisista, tai pikaraiteen jossain prosessin osassa.
 
Olkoon tämä hidastamisen aikaa, viettäen aikaa yksinäisessä hiljaisessa pohdiskelussa ja sallien kaiken, mikä ei enää palvele sinua, sulaa pois armon liekeissä. Epäilemättä joulukuu on aikaa toivottaa tervetulleeksi kontrollin kuolema, kun jokainen taistelu elämän kanssa tai neuvottelu ajan kanssa laitetaan lepäämään, herättäen henkiin sen inspiroituneen muutoksen maailman, jonka haluat nähdä ilmentyvän muotoon siitä loistavasta valosta, jota säteilet.
 
Universumin puolesta kiitän sinua, että olet täällä, käyt läpi omaa radikaalia heräämisprosessiasi ja pidät tilaa uudestisyntyvälle ihmiskunnalle ja Maan 5D-tasolle, joka tekee läsnäolonsa tunnetuksi – hengenveto kerrallaan.
 
Kaikki valon puolesta, kaikki elämän puolesta, kaikki rakkauden puolesta,
 
Matt Kahn
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >