HomeViestejäMatt Kahn26.2.2021 - Todellinen parantuminen - aika olla

26.2.2021 - Todellinen parantuminen - aika olla

TODELLINEN PARANTUMINEN – AIKA OLLA

Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
26.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Todellisessa parantumisessa ei ole aina kyse sen saamisesta, mitä haluat, vaan kaiken sen vastaanottamisesta, mitä tarvitset transformoituaksesi optimaalisimmalla tavallasi.

On tietty aikamäärä, joka sinun on tarkoitus viettää tietyissä henkilökohtaisissa olosuhteissa ja eri tietoisuustiloissa.

Olemalla tietyillä tietoisuustasoilla määrätyn ajan, muodostat tarpeellista painetta inspiroimaan sitä kasvua ja laajentumista, jota tarvitaan opastamaan sinut seuraavaksi korkeimmalle tietoisuustasollesi.

Tästä syystä kaikki on niin, kuin on.

Kaikki rakkauden puolesta,

Matt
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >