HomeViestejäMatt Kahn26.7.2020 - Energiapäivitys - heinäkuu 2020

26.7.2020 - Energiapäivitys - heinäkuu 2020

ENERGIAPÄIVITYS – HEINÄKUU 2020
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
26.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vaikka moni voi nähdä planeetan nykytilan maailmalopun merkkinä, on tärkeää tietää, että maailmanloppu on itse asiassa ylösnousemusprosessi, joka nähdään pelkästään purkautuvan egorakenteen silmin. Auttamaan sinua tämän prosessin läpi, tutkitaanpa niitä lahjoja ja tilaisuuksia, joita universumi tuo, meidän kaikkien puolesta, siirtämään tietoisuuden nopeasti muuttuvan maailman surrealistisen intensiivisyyden yli. Tänä aikana universumi laajentaa kollektiivitietoisuutta auttamalla kaltaisiasi kehittyviä olentoja tulemaan tietoiseksi prosessista, jossa rajoittavia ydinuskomuksia puretaan solumuistista, ja jatkamaan tuota prosessia.
 
Tämä merkitsee, että niistä asioista huolimatta, joita aiot ilmentää, universumi auttaa sinua myöntämään syvimmät ydinuskomuksesi laittamalla sinut tiettyihin olosuhteisiin ja opastamalla sinut läpi sarjasta lopputuloksia, jotta huomaisit rajoittavimmat ajatuksesi itsestä, elämästä tai paikastasi kosmoksessa. Voit esittää itsellesi seuraavia kysymyksiä auttamaan siinä, että menet tämän prosessin läpi äärimäisen sujuvasti:
 
* Kun jotain epämukavaa, hankalaa tai odottamatonta tapahtuu, minkä syyn annat itsellesi sen tapahtumiselle?
* Onko automaattinen reaktiosi ihmetellä, mitä teit väärin aiheuttaaksesi sen?
* Toivotko löytäväsi tuon oppitunnin mahdollisimman nopeasti, jotta pääset yli havaitsemastasi rangaistuksesta?
* Teetkö sisäistä työtä intensiivisesti yrittäen päästä parempiin väleihin Lähteen kanssa, joka rakastaa ja ihailee sinua juuri sellaisena, kuin olet?
* Ylihenkistätkö täydellisen jumalaisen ajoituksen syyttämällä egosi käyttäytymistä, uskomalla, että värähtelysi täytyy olla matala tuollaisten tulosten vuoksi, vai pelkästään ylläpitämällä käsitystä, ettet varmaan ole kaiken sen arvoinen, mitä haluat saada?
 
Nämä voivat olla melko rohkeita kysymyksiä, mutta ne täytyy esittää, jotta voit nähdä niiden käsitysverhojen läpi, joita saatat tietämättäsi ja hyvin viattomasti käyttää pysyäksesi palkkioiden ja rangaistusten unessa. Kun jatkat heräämistä, alat tutkia universumia, joka on pelkkiä palkkioita ilman rangaistuksia, niiden rajoittavien ja usein sydäntäsärkevien johtopäätösten lisäksi, joita usein vedämme reaktiona tapahtuvaan aikamatkaan.
 
Osana ihmistilaansa ihmiset usein vetävät johtopäätöksiä reaktiona lopputuloksiin, yrittäen näin säilyttää jonkinlaisen kontrollin. Uskomus usein on: jos voin ymmärtää, miksi jotain tapahtuu, tiedän, mitä voin tehdä mennäkseni siitä läpi tai transformoidakseni sen paremmiksi olosuhteiksi itselleni ja muille. Kuten aina, uskomuksiimme jotka liittyvät syvimpiin todellisuusvääristymiimme, on piilotettuna totuuden jyvänen. On totta, että jos voisit ymmärtää, miksi jokin tapahtuu, tiedät, mitä voit tehdä mennäksesi siitä läpi tai transformoidaksesi sen paremmiksi olosuhteiksi itsellesi ja muille. Ja kuitenkaan sinua ei tarvitse syyttää tietyn lopputuloksen negatiiviseksi syyksi – ikään kuin sinun olisi täytynyt syyllistyä jonkinlaiseen väärään tekemiseen, elleivät asiat mene niin, kuin olit toivonut tai kuvitellut.
 
Kun universumi auttaa sinua tarttumaan rajoittavimpiin uskomuksiin, joita sinulla on itsestäsi, toisista, maailmasta ja todellisuudesta kokonaisuutena – fokusoituen pääasiassa rajoittaviin uskomuksiin itsestäsi – se auttaa laajentamaan heräävää tietoisuuttasi kyvyllä kunnioittaa usein petollista ja mystistä transmutaatioprosessia.
 
Transmutaatio toimii pyhänä tulena, joka polttaa kaikkea, mikä ei enää palvele sinua, joka kerta kun tunteesi laukaistaan tai käännyt itseäsi vastaan reaktiona johonkin lopputulokseen tai jonkun toisen käyttäytymiseen.
 
Mitä enemmän tiedät, että elämästä tulee sarja olosuhteita, joita tarvitaan auttamaan sinua tutkimaan rajoittavia uskomuksiasi itsestä, sitä helpompaa on päästää irti siitä tarpeesta, että asioiden täytyy olla tietyllä tavalla voidaksesi löytää etsimäsi onnellisuuden, eheyden, inspiraation ja ilon. Se auttaa sinua myös nostamaan ymmärrystäsi kanssaluomisesta egon ymmärrysrajojen yli. Kanssaluominen on totta, mutta et ole yksin sen ohjaksissa, mitä tulee tai menee. Koska kanssaluominen viittaa yhteistyöhön, se auttaa sinua ymmärtämään, että kumppanuutesi universumin kanssa sallii minkä tahansa olosuhteiden ilmentyä – ei henkilökohtaisen tahdon vaatimuksen, vaan jumalaisen ajoituksen vuoksi, joka tekee kaiken äärettömässä voimassaan auttaakseen sinua tulemaan sydänkeskeiseksi, ruumiillistuneeksi ja tietoisesti täysin integroituneeksi jumalaiseksi ihmiseksi, joka synnyit olemaan. Kun puhdistetaan lisää tilaa ja sallitaan tuollainen sielusi ruumiillistunut ja integroitunut läsnäolo syvällä kehossasi, alat oivaltaa, että se aito täyttymys jota olet etsinyt, tulee useimmiten harmoniasta hengen kanssa eikä välttämättä riipu siitä, mitä sinulla on, mitä ei ole, mitä haluat tai minkä olemisesta toisilla olet katkera.
 
Tästä syystä universumi luo henkilökohtaisia ja kollektiivisia tilanteita, jotka saavat raapimaan päätään ja joissa tietyt versiosi, muiden hahmojen kanssa, käyttäytyvät tavoilla, jotka sallivat sinun katsella niitä rajoittavia uskomuksia, joita saattaa ilmaantua reaktiona. Koska rajoittaviin ydinuskomuksiin tarttuminen on tällä hetkellä hyvin keskeistä monilla, avaimena on olla myötätuntoisempi itseäsi kohtaan kuin koskaan aiemmin. Päästä itsesi pinteestä sallimalla itsesi astua todellisuuteen, jossa asioita ei tapahdu minkään sellaisen vuoksi, mitä sinä teet tai et tee.
 
Koska tämä rajoittavien ydinuskomusten purkaminen saattelee sinut psyykkisen vankeuden ulkopuolelle, tällä hetkellä on hyvin yleistä olla kapinallinen, kun kyse on itse määrätyistä säännöistä ja jäykkyydestä. Esimerkiksi, jos olet puhdistuksessa, älä ylläty halusta huijata tai todennäköisestä huijaamisesta, tietääksesi vain, että sinulla on oikeus tehdä ja olla niin, kuin haluat. Rajoittavien ydinuskomusten purkaminen voimistaa myös tunnesyömistaipumusta yritettäessä löytää korvaavia lohtumuotoja, kun niiden uskomusten jotka ennen antoivat lohtua, nähdään viipyneen jo liian kauan. Ei ole epäilystäkään, että kun kaikki itsen palat on laitettu takaisin yhteen koko heräämismatkallasi, valinnoissasi on huomattava ero, mutta tätä prosessia ego ei pysty mikrojohtamaan tai kontrolloimaan.
 
Tänä sisäisen alkemiatransmutaation kriittisenä aikana, oleellisia henkisiä harjoituksia ovat ne, joilla on juuret itsensä rakastamisessa ja itsensä löytämisessä.
 
Nyt on aika, jolloin sinua todella tarvitaan sellaisena, joka voi tuoda Lähdevaloenergiaa olemukseensa sillä, miten aidosti ja usein uskallat rakastaa itseäsi, hyväksyen samalla, että kaikki tapahtuu tuomaan uuden version sinusta ja vastikään transformoidusta todellisuudesta – ei minkään sellaisen vuoksi, mitä sinä teit jotenkin väärin.
 
Tämän transmutaatiovaiheen aikana on luonnollista, että on hillittömiä mielihaluja, tuntuu päästään seonneelta, hämmentyneeltä, hypnotisoidulta tai tyrmistyneeltä elämän kasvavasta määrästä epävarmuuksia ja fyysisen tai tunnetuskan lisääntymisestä – mukaan luettuna kipu päässä ja sähkösyöksyt ja -shokit päämeridiaanipisteissä. Tuollaiset oireet ovat todisteita käynnissä olevasta transmutaatioprosessista, mutta ne ovat myös muistutuksia olla lempeä itsellesi, kun menet tämän evoluutioprosessikynnyksen yli.
 
Kun elämäntahti hidastuu ja antaa sinulle suoremman kuvan ehdollistuneen menneisyyden sisäisistä toiminnoista, pystyt katkaisemaan siteen jokaiseen ankkuriin ja lähdet purjehtimaan mitä taianomaisinta matkaasi löytämisen uusille merille.
 
Kun on vähemmän painetta ja jäykkyyttä pakahduttamassa jo ennestään pakahduttavaa aikaa Maan historiassa, merkkejä juuri heränneestä maailmasta alkaa tulla pintaan jokapäiväisen elämäsi kauneudessa.
 
Minun sydämestäni sinun sydämeesi kiitän sinua siitä, että olet täällä, pysyt kurssissa ja olet katalyytti varmistamassa, että rakkausvärähtelyä kanavoidaan sydämeesi ja todellisuuteen riippumatta siitä, miten häpeällinen, arvoton tai yhteydetön jokin uskomus kertoo sinun olevan. Universumin puolesta kiitos siitä, että olet juuri sellainen, kuin olet.
 
Osoittakoon universumi sinulle, miten rakkaudella on aina viimeinen sana – näkyvistä olosuhteista huolimatta. Rakkaus voittaa aina.
 
Kaikki rakkauden puolesta,
 
Matt
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >