HomeViestejäMatt Kahn31.5.2020 - Tiesitkö ... ?

31.5.2020 - Tiesitkö ... ?

TIESITKÖ … ?
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
31.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Päästämällä irti jonkin tunteen tuomitsemisesta kaavana, tuomitsematta sitä enää ehdollistumismuodoksi tai uskomatta, että sillä on loppu, jonka sinä voit panna tapahtumaan, annat jokaiselle tunteelle aidon huomion, joka antaa sen todella tuntea olevansa rakastettu.
 
Koska tunteesi ovat oman tietoisuutesi ilmaisumuotoja, ne tietävät, milloin olet oikeasti läsnä itsellesi ja milloin menet prosessin läpi toivoen, että pääset niiden yli. Vaikka tunteet voivat olla epämukavia ja joskus sietämättömiä, ainoa tie todellisuuden toiselle puolelle on hyväksyä itsesi äärimmäisen nöyrästi, rehellisesti ja aidosti. Jos et pysty tähän, voit aina kutsua universumia rakastamaan näitä osia puolestasi ja opettamaan sinulle, miten tunteesi hyväksytään syvemmällä ja merkityksellisemmällä tavalla.
 
Kaikki ei ole sinun kontollasi. Universumi on aina sisälläsi ja aivan rinnallasi. Et ole koskaan yksin.
 
Kaikki rakkauden puolesta,
 
Matt
 
"Riippumatta siitä, miten rauhallinen ja rakastava yrität olla, ihmiset pystyvät kohtaamaan sinut vain niin syvästi, kuin he kohtaavat itsensä." –Matt Kahn
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >