HomeViestejäMatt Kahn19.10.2020 - Uudistuminen

19.10.2020 - Uudistuminen

UUDISTUMINEN
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
19.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jumittamisen tunnetta on, kun ihminen joka tarvitsee enemmän lepoa ja uudistumista, ajattelee, että on aika siirtyä eteenpäin.
 
Silloin kun on aika edetä, mikään ei voi estää ottamasta jokaista askelta. Kun vaaditaan lepoa, jumalaisen ajoituksen armo vastustaa kaikenlaista liikkumista eteenpäin ja tekee kaiken voitavansa pysäyttääkseen liikkeesi.
 
Kaikki fyysinen lepo maailmassa ei ehkä tunnu vaikuttavan mitään, ennen kuin mielesi antaa luvan levätä. Sitten kun mieli on asettunut rauhalliseen tilaan, keho saa suuremman osuuden elämänvoimaenergiaa parantumiseen.
 
Asiat jotka pitävät mielesi aktiivisena, kuten tietokonepelit tai television katsominen, ryöstävät keholtasi sitä elämänvoimaenergiaa, jota tarvitaan palautumiseen. Ja kuitenkin yksi perustavanlaatuisimmista harjoituksista, joka auttaa mieltä asettumaan, on kuunteleminen.
 
Kuuntelet sitten musiikkia, hengityksesi ääntä tai ympärilläsi tapahtuvaa toimintaa, se on yksinkertainen kuunteluharjoitus, joka kehottaa mieltä asettumaan, yrittämättä sulkea sitä tai olla kiinnittämättä huomiota siihen.
 
Tämä on todellisen uudistumisen ydin.
 
Kaikki rakkauden puolesta,
 
Matt
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >