HomeViestejäMatt Kahn8.12.2019 - Energiapäivitys joulukuu 2019

8.12.2019 - Energiapäivitys joulukuu 2019

ENERGIAPÄIVITYS JOULUKUU 2019
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
8.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun jatkamme kulkemista laajentuneen tietoisuuden käytävää, on aina oleellista olla mahdollisimman kärsivällinen ja rakastava itselleen. Kun tietoisuus laajenee, se vahvistaa aistikokemuksia tunneasteikon kummassakin päässä.
 
Tämä merkitsee, että ne hetket jotka tuntuvat liikuttavan sydäntäsi, voivat laukaista häkellyttävän inspiraation. Yhtä lailla häiritsevät kuvat ja syvemmät totuudet joita paljastetaan yhteiskunnallisella ja poliittisella tasolla, voivat vaikuttaa sinuun syvemmin kuin koskaan ennen.
 
Riippumatta siitä, koetko merkittäviä laajentumisaaltoja vai kiihdytkö lisää näkyvistä asioista, yksi käytännöllisimmistä ja tehokkaimmista työkaluistasi auttamaan läpi näistä muutoksista, on halukkuutesi tuntea. Kun tunnet tiesi kokemustesi läpi sen sijaan, että yrität ylianalysoida tai ennustaa tietäsi hetkestä toiseen, sallit ihmisastian olla energiakenttäsi tunneprosessointikeskus – muuttaen pysähtyneen tunnetiheyden korkeamman tietoisuuden virraksi.
 
Näinä melko intensiivisinä aikoina ei ole koskaan väärin tuntea omia tunteitasi, vaikka ne pakahduttaisivat sinut onnen tai surun kyyneliin saakka.
 
Yksi tämän superhaavoittuvaisen muuntumisvaiheen aspekti on vanhentuneiden 3D-aikajanojen purkautuminen. Aikajana voidaan kuvitella polkuna, jota kuljet. Siinä missä joku hahmottaa yhden polun, jossa on monia kiemuroita ja käännöksiä, sinä pujottelet eri aikajanoilla päivittäin.
 
Voisit tuntea onnellisuutta ja sitten ihmetellä, miksi se muuttui yhtäkkiä suruksi (tai toisinpäin), kun itse asiassa onnellisuus oli osa yhtä aikajanaa, surun edustaessa siirtymistä rinnakkaiselle aikajanalle. Uuden tietoisuuden tiennäyttäjänä on tärkeää olla leimaamatta aikajanoja palkkioiksi tai rangaistuksiksi.
 
Se mitä tapahtuu, on pelkästään sisäisen muuntumisprosessisi nokkela vaisto, joka tietää, mitä tunteita haetaan ja mikä tuntemusyhdistelmä auttaa sinua prosessoimaan enemmän tunnetiheyttä uusiksi valotaajuuksiksi.
 
Sisäinen viisautesi "juonittelee" yhtä lailla laukaistakseen tiettyjä tunteita tiettyjen lopputulosten hetkellä, mikä auttaa sinua tiedostamaan sisäisen tuomitsemisesi – tai ne johtopäätökset joita vedät syyttämällä toisia tai itseäsi siitä, mikä on universumin virheetöntä tahtoa toiminnassa.
 
Riippumatta siitä, tiedostatko sen vai et, pujottelet eri aikajanoilla ja keräät kaikkea, mikä sinun täytyy muistaa, tuntea ja prosessoida transformoidaksesi sisäisen tunnetiheyden valotaajuuksiksi tai korkeamman tietoisuuden aalloiksi.
 
Vanhentuneiden 3D-aikajanojen purkautuminen merkitsee, että me, ylösnousemuksen ensimmäinen aalto, olemme niin fokusoituneita siirtymään ja integroitumaan 5D-tietoisuuteen, että tuo tarve pudota takaisin alempiin 3D-kokemushavaintoihin on jäämässä pois. 
 
Sielun kannalta vanhentuneiden aikajanojen häviäminen kaventaa fokusta ja sysää suoremmin 5D-todellisuuteen. Samaan aikaan vanhojen aikajanojen riisuminen saa egon tuntemaan, että sillä on vähemmän vaihtoehtoja, joista valita. Vaikka nuo vaihtoehdot olivat vähemmän hyödyllisiä sielusi evoluutiolle, ego assosioi aina harvemmat vaihtoehdot suurempaan rajoittuneisuuteen.
 
Kuvitellaanpa esimerkkinä, että menit ravintolaan, jossa oli suosikkiruokaasi. Kuvittele, että kävit siellä niin usein, että henkilökunta lakkaa antamasta sinulle ruokalistaa, koska tilauksestasi on tullut niin ennustettava. Kuvittele, että egosi tuntee tämän kokemuksen rajoittavana. Se tietää tilaavansa saman annoksen kuin aina, mutta kykenemättä torjumaan muita vaihtoehtoja, se tuntee itsensä vähemmän vapaaksi.
 
Jälleen kerran, äärimmäisen myötätunnon ja rakkauden kera egoa kohtaan, joka päästää irti sinussa, se mikä saa egosi tuntemaan tukahdutusta, ylivoimaisuutta tai puolustautumaan, on usein hedelmällisintä muuntumismaaperää, jonka kautta sielusi puhkeaa olemaan.
 
Kun valitset jatkuvasti vaihtoehtoja, jotka resonoivat itsevastuullisuuden, itsehoidon ja itserakkauden valossa, sinun ei enää tarvitse vertauskuvallisesti silmäillä menun vaihtoehtoja, kun 3D-ruuat eivät enää resonoi ja ravintolan henkilökunta tietää jo, minkä annoksen valitset.
 
On okei, jos nämä purkautuvat aikajanat saavat egosi tuntemaan, että sitä uhataan harvemmilla vaihtoehdoilla, tai se on hypnotisoitunut viehätyksenpuutteesta niitä asioita kohtaan, jotka ennen määrittelivät mukavuutesi. Saatat huomata haluavasi terveellisempiä vaihtoehtoja, jotka antavat kehollesi vähemmän tiheyttä sulatettavaksi. Jos sinulla on taipumusta maadoittumattomuuteen, saatat myös huomata haluavasi raskaampia ruokia tiedostaen paremmin, miten ruuansulatuksen tukeminen vaikuttaa suoraan mielialaasi tai tunnetilaasi.
 
Saattaa myös tapahtua henkilöiden massalähtemistä todellisuudestasi, kun jokainen sielu siirretään aikajanalle, jolla on hänen ylösnousemuksensa sisäänkäynti. Kun ihmisiä saattaa tulla ja mennä elämässäsi, se antaa myös runsaasti aikaa tunnistaa, että rakkaudesta jota opit antamaan itsellesi, tulee jatkuvaa ja johdonmukaista vahvistusta, hoivaa, hyväksymistä ja välittämistä, josta voit saada polttoainetta.
 
Kun vanhentuneet aikajanat purkautuvat, siirrytään yksilöinä ja kollektiivisesti läheisriippuvaisesta 3D-kietoutumisesta vapauden, itsenäisyyden, täysivaltaisuuden ja ilon suhteeseen Lähde-energian kanssa. Kun harmonia Lähteen kanssa vetää sinut syvemmälle 5D-tietoisuuteen, epäilemättä huomaat vetäväsi sieluheimoa enemmän elämääsi, ja voit elää ykseyselämää kanssaihmistesi ja rakkaan Äiti Maamme kanssa.
 
Kun vanhentuneet 3D-aikajanat purkautuvat, tuoden sielun enemmän linjaan totuuden kanssa ja antaen egolle vähemmän vaihtoehtoja, joista käydä kauppaa, neuvotella tai joiden taakse piiloutua, täysin uutta todellisuutta jota vuosi 2020 edustaa, tuodaan sisään pelkästään pitämällä parempaa huolta itsestäsi ja rakastamalla oman sydämesi kallisarvoista kauneutta – nyt enemmän kuin koskaan ennen.
 
Kun aikajanoja häviää, tietoisuudestasi tulee niin hiottu ja jalostettu, että voit nähdä henkisen kehityksen kaksi peruskehityskaarta. Ihmiset jotka tarvitsevat lisää aikaa "hautua" tiedostamattomuudessa, valitsevat riippuvuuskuvioita eivätkä tilaisuuksia harmonisoitua henkisesti.
 
Jos heräämisaikasi on koittanut (ja jos luet tätä, se vahvistaa, että aikasi on tullut), niin huomaat siirtyväsi poispäin riippuvuuskuvioista ja enemmän kohti suuremman henkisen harmonian valintoja, riippumatta siitä miten suurta nautintoa egosi saa itseä vähättelevistä ja tuhoavista kierteistä.
 
Valmisteluna astumiseen syvemmälle ykseystietoisuuden korkeammille aikajanoille, mikä tapahtuu 12.–21.12., nämä seuraavat seitsemän päivää luovat täydellisen tilaisuuden seuraaville asioille:
 
* saa paljon sitä lepoa, jota keho-mielesi tarvitsee
* uskalla pyytää apua, kaiken itse tekemisen sijasta
* tee tarkoituksella useammin terveellisempiä valintoja
* pyydä universumilta apua päästäksesi eroon riippuvuuskaavoista elämässäsi
* heitä kodistasi kiitollisuuden kera pois kaikki, mikä lietsoo riippuvuuskaavoja
* ilmaise voimakkaita aikomuksia uuden "sinun" syntymisestä, kiinnittymättä lopputulokseen
* tee rauha menneisyytesi kanssa antamalla itsellesi sitä armoa ja anteeksiantoa, jota toiset ovat kieltäytyneet antamasta.
 
Riippumatta siitä, miltä jokin näyttää tai tuntuu, tämä on ylösnousemusta ja se on hyvin käynnissä. Kun opit hahmottamaan tietoisuuden laajentumisen sen perusteella, miten omat arvosi kehittyvät toiminnassa, pystyt näkemään ihmisten planeetan transformoituvan ennätysvauhtia – ihmisten joista useimmilla ei ole mitään tietoisuutta siitä parantumisesta, jota tapahtuu globaalilla ja henkilökohtaisella tasolla.
 
Mitä enemmän heräät ja harmonisoidut valoon, sitä enemmän muut voivat muistaa tämän heräämisprosessin, salliakseen oman tahtonsa valita kasvun ja laajentumisen pysähtyneen välttelemisen, puolustautumisen, tuomitsemisen ja riippuvuuden sijasta.
 
Olemme kaikki tässä yhdessä, ja kuten aina, olen kanssanne matkan joka askeleella. Lähettäen syvintä ja aidointa rakkautta teille, toivotan teidät tervetulleeksi ihmisevoluution kriittisimpään käännekohtaan.
 
Kaikki valon, kaikki elämän ja kaikki rakkauden puolesta,
Matt
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >