HomeViestejäMatt Kahn20.10.2019 - Vanhan itsen kuolema

20.10.2019 - Vanhan itsen kuolema

VANHAN ITSEN KUOLEMA
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
20.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Äskettäisessä "Selkeyttä valaistumiseen" -puhelussani tarkastelin kulunutta 10 vuoden jaksoa tarpeellisena viisauden kehittämisenä ja päätarkoituksena sen taustalla, miksi elämä on tuntunut hyvin myrskyisältä monilla ihmisillä. Näiden 10 vuoden on tarvinnut ikään kuin luoda tilaa tulevalle laajentuneelle tietoisuudelle.
 
Sen vuoksi egon merkittäviin vääristymäkaavoihin täytyi tarttua, ja ne täytyi "laukaista", jotta niistä voitiin päästää irti tekemään sitä tilaa, jota korkeampi tietoisuus vaatii ruumiillistuakseen.
 
Kun siirryt seuraavaan 10 vuoden jaksoon, suuremman viisauden kehittäminen muuttuu harmonian, vastuullisuuden, tasapainon ja maadoittuneisuuden tiedostamiseksi, mikä auttaa integroimaan laajentuneen tietoisuutesi koko mentaali-, tunne-, psyyke- ja energeettiseen kehoon. Tämä fokuksen siirtyminen epäilemättä päättää uuvuttavan 10 vuoden jakson, kun astutaan suuremman selkeyden, kypsyyden, vakauden ja tuen aikajanoille.
 
Kun seuraava vuosikymmen toimii tunnepuolella, energeettisesti ja henkilökohtaisesti täydellisen "elävän vapahduksen" sadonkorjuuaikana – selvä merkki, että olet jo astunut 5D-todellisuusilmastoon ja olet sopeutumassa siihen – vuoden 2019 muutama viimeinen kuukausi auttaa sinua tähän prosessiin siirtymisessä.
 
Termi jonka kanavoini hiljattain universumilta, saattaa selittää sitä, miltä sinusta on tuntunut: "vanhan itsen kuolema (hiljalleen)".
 
Se on eksistentiaalisurun jakso, jolloin rakastetun, lemmikin tai perheenjäsenen menettämisestä puhdistautumisen sijasta, sanot hyvästi vanhentuneille aikajanoille ja itsen aspekteille, kun uusi 5D-itse siirtyy asemiin johtamaan tietä.
 
Merkkejä vanhan itsen kuolemasta on mm.:
* yleisluonteista surua, fyysistä heikkoutta tai motivaation puutetta
* tunne, että on jumissa tai näkymätön, tai pelko, että jää taakse
* toistuvia surun, syyllisyyden, hylkäämisen, apatian tai tylsyyden aaltoja
* tietäminen, mitä tarvitsee tehdä, muttei pääse viivyttelystä yli
* tietoisuus suuremmasta totuudesta kuin ympärillä olevilla ja kyvyttömyys puhua siitä vapaasti
* korostunut herkkyys ruoka-allergioille, sähkömagneettitaajuuksille tai toisten ehdollistumiselle
* merkittäviä muistamattomuuden ja hämmennyksen hetkiä
* tunne kukistumisesta tai peittymisestä pelkoon, huoleen ja arvottomuuteen
 
Koet sitten yhtä, useampaa tai kaikkia näitä oireita, annan tämän auttamaan sinua ymmärtämään suurempaa prosessia, joka on käynnissä, joten älä lankea siihen egon oletusajatteluun, että teit jotain väärin saadaksesi tämän aikaan.
 
Samaan aikaan kun pieni prosenttiosuus "ensiaaltolaisista" on jo päässyt läpi "vanhan itsen kuolemasta", on kasvava määrä ihmisiä, jotka ovat epätoivon syvyyksissä, mistä voi nopeasti tulla eksistentiaali-innostuksen kokemuksia, kun tietoisuus avautuu ja harmonisoituu suurempaan kosmiseen perspektiiviin.
 
Mitä vähemmän painetta kohdistat itseesi ja mitä tasapainoisempia valinnoistasi tulee, se määrittää, miten nopeasti pystyt menemään tämän siirtymän läpi 5D-todellisuuteen.
 
Voin vakuuttaa, että riippumatta siitä, miten arvottomalta sinusta tuntuu tai miten syvästi epäilet kykyäsi tehdä nämä muutokset, ensimmäinen ylösnousemusaalto käyttää vuotta 2020 aikana tutustua 5D:n sisäiseen toimintaan. Aivan kuten universumi on opastanut minua auttamaan teitä ulos 3D-matriisista ja 4D-tunnetoimijoiden läpi, autan teitä orientoitumaan elämään viidennessä ulottuvuudessa, kun 3D- ja 4D-aikajanat jatkavat romahtamistaan ja puhdistumistaan energiakentästänne.
 
Galaktisen neuvoston puolesta voin vakuuttaa, että ei ole mitään pelättävää ja on kaikkea mistä innostua, kun otat oman aikasi ja pysyt sielusi voittokurssissa.
 
***********
Niille jotka kaipaavat enemmän tukea nopeaan navigointiin "vanhan itsen kuoleman" läpi tai jotka haluavat kasvattaa vasta löydetyt ilokokemukset intohimon, rauhan, täyttymyksen, synkronismin ja inspiraation korkeammaksi värähtelyksi, suosittelen lämpimästi "Clearings and Activations" -latauksiani, joita voi ostaa tästä päivästä lähtien.
 
Tiimini on valmistellut nämä otteet joistain voimallisimmista live-opetuksistani vastauksena moniin pyyntöihin koota nämä tehokkaat työkalut auttamaan teitä, kun raivaatte vääristymäkaavoja, puratte vanhentuneita aikajanoja ja muunnatte rajoittavia uskomuksia ja sabotointikierteitä.
 
Olemme sisällyttäneet mukaan myös aktivointeja, jotka auttavat teitä ankkuroimaan korkeampia valovärähtelyjä, kokemaan syviä korkeampia tietoisuustiloja ja harmonisoitumaan taianomaisimpiin aikajanoihin koko kvanttikentässä.
 
Tekninen tiimini on myös muokannut jokaista puhdistusta ja aktivointia tilalla, jossa voitte "toistaa perässäni" ja tuntea kunkin muutoksen. Nämä uudet lataukset toimivat täydellisenä kumppanina, kun sanotte hyvästi vanhalle itselle ja tervehditte uutta "sinua" ja suurempia versioita kaikista, joita rakastatte, ja niitä voidaan käyttää täydentämään nykyisiä henkisiä harjoituksianne. Klikkaa Clearings & Activations.
 
Maailmanlaajuisesti monista tuntuu, että ihmiskunta on täysin uuden alun partaalla. Osana ensimmäistä ylösnousemusaaltoa olet vastikään ruumiillistuneen tietoisuuden pioneereja. Ja rakkausvallankumousyhteisön jäseninä tehtävämme on astua 5D:hen ja ankkuroida sen värähtely rakastavimmalla tavalla, jotta toiset voivat tuntea sydänkeskeisen kutsun ja siirtyä omaa sielulaajentumistaan kohti uteliaisuuden ja innostuksen kera, huolen ja pelottelun sijasta.
 
Tarpeetonta sanoa, ettet ole enää jokin suuren partaalla. Se on jo hyvin käynnissä. Joskus kokemukset voivat olla mystisiä tai epämukavia, mutta se suurempi hyvä joka on jokaisessa hetkessä, paljastaa henkeäsalpaavan valokudelman, jota kanssaluomme, Yhden keralla – tuloksena meidän jokaisen matkasta.
 
Kuten aina, olen tässä matkasi joka askeleella ja olen aina aivan rinnallasi.
 
Kaikki valon puolesta. Kaikki elämän puolesta. Kaikki rakkauden puolesta,
Matt
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >