HomeViestejäMatt Kahn11.12.2019 - 12-12-portti mystisyydestä riisuttuna

11.12.2019 - 12-12-portti mystisyydestä riisuttuna

12-12-PORTTI MYSTISYYDESTÄ RIISUTTUNA
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
11.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joka vuosi avautuu energiaportaali 12.12., ja se pysyy avoimena 21.12. saakka.
 
Tuona aikana tietoisuutta voimistavia fotoniaaltoja virtaa keskusauringosta nostamaan planeetalla niiden tasoja, jotka ovat sanoneet "kyllä" maaelämänsä käyttämiseen tilaisuutena kasvaa ja laajentaa henkensä voimaa olleessaan ihmismuodossa. Tämän yhdeksän päivän portaaliaukon aikana kaikki se tietoisuus jota olet kehittänyt ja tila jota olet luonut parantamalla horroksessa olevia haavoja, sallii käyttämättömän kristalli-DNA:n aktivoitua ja chakrojen avautua lisää.
 
Koska tänään juhlitaan 12-12-tähtiportin avautumista, minäpä aloitan jakamalla mantran, joka auttaa sinua tämän pyhän ajan hyötyjen maksimoinnissa. Matkasi kehittymiseksi ja ihmiskunnan eduksi kutsun sinua ankkuroimaan tämän mantran 1–3 kertaa päivässä julistamalla ääneen:
 
"Sallin kristalli-DNA:n kaikkien säikeiden ja kaikkien chakrojen aktivoitua, elävöityä läsnä olevaan hetkeen ja ankkuroitua uudeksi nollapistekentäkseni – valon nimeen sen viidennen ulottuvuuden ykseystietoisuuden voimalla, jota olen nyt. Ja niin se on."
 
Värähtelysi pitämiseksi korkealla olematta maadoittumaton tai yrittämättä pakottaa laajempia energioita, salli itsesi luottaa kosmiseen polariteetinlakiin havaitaksesi kaiken sisäisen erimielisyyden tai ulkoisen konfliktin. Koska polariteetinlaki opettaa meille vastakohtien välisestä suhteesta, sallimme jokaisen kielteisen tunteen tai pimeyden heijastuksen olla merkki käynnissä olevasta muuntumisesta.
 
Tällä syvällä ymmärryksellä katsottuna, kaikki kielteinen on pelkästään tilan puhdistamista seuraavaksi suurimman tasosi saapumiselle, aivan kuten jokainen pimeyden hetki toimii puhdistuksena, joka toivottaa korkeammat valotaajuudet tervetulleeksi. Yksinkertaisesti ilmaistuna, jokainen vastoinkäymisentunne enteilee pelkästään taianomaisempien siunausten saapumista.
 
Me valotyöntekijät, empaatit, tähtisiemenet ja energeettisesti herkät sielut jotka muodostamme niiden nopeasti kehittyvien olentojen globaalin verkoston, jotka tunnetaan "ensimmäisenä ylösnousemusaaltona", olemme täällä johtamassa esimerkillä, tämän aikajakson läpi ja sen jälkeen. Sen sijaan että yrität näyttää jollekin erilaisen tai laajemman tavan nähdä asioita, ankkuroi vain oma valotaajuutesi päättämällä nähdä sisäinen tunneliike ja ulkoinen myllerrys polariteetinlain avulla.
 
Oman elämäni kirjoittamattomana sääntönä en tyypillisesti tarjoa henkistä opastusta, ellei minulle esitetä suoraa kysymystä. Universumin silmin katsottuna, ihmisillä ei tyypillisesti ole riittävää kaistaleveyttä solumuistissaan tietoisemmille näkemyksille, elleivät he kysy suoraan. Kysymys on sielun tapa tunnustaa, mitä se on valmis vastaanottamaan "tiedostovaihdossa" sen henkilön kanssa, jolta kysytään.
 
Koska tietoisuus muodostaa kaaren matalasta korkeaan ja se voi kehittyä vain eteenpäin laajentuvana liikkeenä, jollain toisella ei ole mitään tapaa vastaanottaa kopioita sinun tietoisuustiedostoistasi, kun hän vaihtaa tiheät "tunneleimansa" kanssasi.
 
Useimmat meistä ovat kokeneet tämäntyyppisen vaihdon, joka yleisesti tunnetaan empatiana. Sitä tapahtuu usein, ennen kuin oivallat olevasi ihmismuotoon ilmentynyt valo-olento. Kun kaunis muistaminen antaa tämän ajattoman oivalluksen kaikissa aspekteissa, asteissa ja aistihavaintotasoissa, pystyt heijastamaan valoa toisten vastaanotettavaksi, ottamatta itsellesi toisten ihmisten ehdollistumiskarmaa.
 
Yksinkertaisesti ilmaistuna, kenenkään ei tarvitse tietää, mitä sinä tiedät, ellei hän kysy. Ja se miten kysymys muotoillaan, pelkästään korostaa sitä tiettyä aihetta, jonka arkistoimiseen hänellä on tilaa tietoisessa mielessään ja solukehossaan. Tämä otollinen ja pyhä yhdeksän päivän jakso on täydellistä aikaa:
 
* Antaa anteeksi elämässäsi niille, joille olet tehnyt väärin, tai niille jotka ovat tehneet sinulle väärin – mukaan luettuna itsesi. Viitekohtana ihanteelliseen tapaan antaa anteeksi voimaantuneimmasta perspektiivistä, nauti uusimmasta YouTube-videostani "The Beauty of Remembrance".
 
* Haasta itsesi kehittämään korkeampaa värähtelyä näkemällä elämä universumin silmin. Myös nähdessäsi jotain häiritsevää, etsi kokemustasi parhaiten kuvaava adjektiivi ja kysy sitten itseltäsi: "Mikä adjektiivi on sen vastakohta?" löytääksesi ne energeettiset siunaukset, joita jokainen hetki synnyttää koko kehittyvällä planeetallamme.
 
* Ota aikaa tutustua itseesi rooliesi, nimilappujesi, identiteettiesi ja henkilökohtaisten halujesi ulkopuolella. Uskalla tuntea itsesi pelkästään aistihavaintojen toteajana. Tämä merkitsee aikaa nähdä, kuulla ja tuntea kokemustasi ilman tarvetta projisoida minkäänlaisia tuomitsemisia tai johtopäätöksiä. Jos tämä tuo esiin vihaa, surua, tylsyyttä, yksinäisyyttä tai hämmennystä, se symboloi "ego kuolee" -hetkiä, kun vanhentuneet leimat palaavat Lähdevaloon ja tekevät tilaa DNA:n ja chakrojen aktivoitumiselle lisää.
 
* Käytä paljon aikaa kiitollisuuteen kaikesta, mitä sinulla on, irrottautuen samalla tietoisesti pakkomieleisistä ajatuksista tulevaisuuteen liittyen. Yleisestä kansanperinteestä huolimatta, vetovoimanlaissa ei ole niinkään kyse tiettyjen lopputulosten kuvittelemisesta. Sen sijaan viidennen ulottuvuuden vetovoimanlaki keskittyy positiivisimman ja harmonisimman suhteen saamiseen nykyhetken kanssa. Tietäen, että mitä kiitollisempi olet läsäolevassa hetkessä, sitä todennäköisemmin kutsut kenttääsi kokemuksia, jotka tuovat enemmän sitä tunnetta, minkä tietoiseen ankkuroimiseen olet käyttänyt aikaa.
 
Tietoisuuden kehittyminen matalasta korkeaan värähtelyyn ei merkitse, että huonolta tuntuminen vetää lisää samaa. Sen sijaan kaikki upeimmat kokemukset jotka sinun on tarkoitus saada, ovat rinnakkaistodellisuuksissa valmiina astumaan sinun todellisuuteesi heti, kun tämänhetkinen parantumisvaiheesi on valmis.
 
Olkoon tämä aikaa, jolloin vahvistamme – polariteetinlain avulla – laajentuvan tietoisuuden jatkuvasti nopeutuvaa kehityskaarta tarkoituksellisella aikomuksella hidastaa ja olla harmoniassa sydämessämme hetkestä toiseen. Kuten totesin uusimmassa videossani ("The Beauty of Remembrance"), yksi hetki harmonista transformaatiota on tehokkaampi kuin elämien mittainen sisäinen työ, joka on keskittyneempää lopputulokseen kuin matkasta nauttimiseen.
 
Hengityksemme voiman, ehdottoman rakkauden vaalimisen ja polariteetinlain myötä, sekä 5D-vetovoimanlaki oppaanamme, astumme ajattomien paljastusten portaalista. Tästä laajentuneen ja sydänkeskeisen tietoisuuden tilasta se maanpäällinen taivas, jota ilmennämme kaikille, voidaan muistaa tilana, josta emme ole koskaan lähteneet.
 
Minun sydämestäni sinun sydämeesi, toivota tervetulleeksi Maan ylösnousemuksen seuraava jännittävä taso. Aikamme on tullut, ja henkilökohtaisten ja yhdistyneiden ponnistelujemme avulla rakkaudelle taataan viimeinen sana. Kuten aina, universumin puolesta minun rakkauteni, opastukseni ja hoivaava tukeni on kanssasi matkan joka askeleella. Äärettömyyteen ja sen yli!
 
Kaikki rakkauden puolesta,
Matt Kahn
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >