HomeViestejäMatt Kahn4.1.2016 - Energiapäivitys tammikuu 2016 - Inspiroituneen toiminnan vuosi

4.1.2016 - Energiapäivitys tammikuu 2016 - Inspiroituneen toiminnan vuosi

ENERGIAPÄIVITYS TAMMIKUU 2016 – INSPIROITUNEEN TOIMINNAN VUOSI
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.truedivinenature.com)
4.1.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Näyttämö on asetettu. Jokainen hahmo on valmistautunut elämien kokemuksilla siihen, mikä on lopultakin konkreettinen siirtyminen uusiin 5D-energioihin, joista moni (myös minä) on puhunut. Te joilla ei ollut tilaisuutta lukea 27.9.2015 jatko-osaani, niin kirjoitettiin kolmiosainen energiapäivitys, jota kierrätettiin maailmanlaajuisesti, ja se jää nettisivujemme artikkeliosioon.
 
Vaikka paljon on avautunut vuoden 2015 viimeisten osien aikana, jotkut eivät kyenneet tuntemaan laajentuneita värähtelyjä sen integrointimäärän vuoksi, jota vaadittiin energiakentän täydelliseen uudelleenjohdotukseen, valmisteluna esiin tulevia aikojamme varten.
 
Kuten aina, tarjoan näitä energiaraportteja tapana saada selkeyttä, jotta polkuasi voidaan navigoida rakkauden, myötätunnon, inspiraation, ilon, yksinkertaisuuden ja helppouden kera. Vaikka olen täällä auttamassa teitä näkemään asiat eri tavalla ja muistuttamassa kosmisista vaihtoehdoista, joiden käytettävyyden olette ehkä unohtaneet, on aina tärkeää muistaa, että ainutlaatuinen polkusi on aina sinun omasi. Vaikka tarjoan näitä päivityksiä muistutukseksi, ettet ole yksin heräämisoireissasi tai mystisissä kokemuskuvioissasi, niiden ei ole koskaan tarkoitus korvata luontaista kykyäsi ajatella omasta puolestasi. Mikä tahansa valta minulle annetaankin, tehtäväni, kunniani ja etuoikeuteni on käyttää ehdottoman rakkauden kiillotetta ja palauttaa voimasi sinulle entistä säteilevämpänä, parempana ja kirkkaampana.
 
Toimikoot nämä sanat oppaana matkalla, joka kehittyy inspiroituneimpien valintojesi vauhdilla.
 
Äskettäisessä keskustelussani universumin kanssa minulle kerrottiin, että vuoden 2016 teema on inspiroitunut toiminta. Silloin olennot jotka ovat olleet loputtomalta tuntuvassa henkisessä vuoristodadassa, pystyvät viimeinkin tekemään tärkeitä elämän päätöksiä, jotka kutsuvat uutta todellisuutta sarastamaan. Kollektiivitasolla 2016 paljastaa suurempaa aktiivisuutta ruohonjuuritasolla, missä heräävien olentojen yhteisöt alkavat yhdistyä puhumaan ongelmista ja toteuttamaan ratkaisuja planeettamme hyvinvoinnin hyväksi. Se ei ehkä ole heräämistä yhdessä yössä, mitä monet odottavat, vaan se on aikaa, jolloin näemme ihmisten alkavan herätä tiedostamattomasta unesta ja astuvan tietoisen toiminnan suuntaan.
 
Vaikka vuosi 2015 näytti loppuvan suuren väkivallan ja hämmennyksen kera, erilainen kuva paljastuu, kun ajatellaan muutoksia sellaisena energiana kuin säätilat. Aivan kuten hurrikaanit voivat aiheuttaa massatuhoa, niiden tarkoituksena on puhdistaa tilaa uusien asioiden kasvamiselle planeetalla. Sisäisellä tasolla tunnekehon säätilat ovat puhdistaneet tilaa yksilötasolla ja kollektiivisesti, valmisteluna uusien energioiden ilmestymiselle esiin vuoden 2016 alussa ja sen jälkeen. Joillekin tämän tilan puhdistaminen on ollut fyysisesti heikentävää. Toisille se on ollut tunteellisesti uuvuttavaa. Joillakin on ollut kumpaakin. Ja kuitenkin on joitain, jotka ovat niin epävireessä viattomuutensa kanssa, että ainoa tapa tilan puhdistamiseen itsessään on tehdä toisista uhreja.
 
Tämä ei suvaitse väkivaltaa millään tapaa. Koko syymme osallistua omaan heräämiseemme on nopeuttaa tämän planeetan tietoisuutta, jotta kaikki voivat elää yhtenä henkisen laajentumisen renessanssia, joka on lähempänä, kuin ehkä luulet. Kuten aina, mikään sisälläsi ei toimi syynä siihen, miksi maailma toimii niin, kuin toimii. Sen sijaan todistat epäoikeudenmukaisuutta ja julmuutta kuin henkisinä "kuvakortteina", jolloin se tunnesekoitus joka tulee tuloksena näkemästäsi, paljastaa jonon seuraavan aspektin hoivattavaksi, lohdutettavaksi ja rakastettavaksi ikuisen pelastuksen sydänkeskeisenä matkana.
 
Inspiroikoon jokainen väkivallanteko sinua olemaan ystävällisempi itsellesi ja toisille. Olkoon jokainen puhumasi sana myötätunnon siemen, joka kylvetään jokaiseen sydämeen, niiden tuomitsemisluotien sijasta, jotka olet ladannut ja jotka ovat valmiina ammuttavaksi missä tahansa tilanteessa. Fyysinen väkivalta ja tunnejulmuus ovat negatiivisen energian ilmentymiä. Tarkoituksena ei ole muuttaa pimeyttä valoksi, vaan kutsua jokainen varjo muistamaan todellinen itsensä kaikkeuden ylimpänä valona tarjoamalla sille rakastavaa tukea, jota se ei ole koskaan saanut. Tuskan, surun, loukkaantumisen, pelon ja vihan rakastaminen sisälläsi ei mitenkään tarkoita, että se saa sinut vetämään puoleesi lisää samaa.
 
Sen sijaan vedämme vain puoleemme lisää negatiivisuutta, kun se tuomitaan ulkomuodon tai käyttäytymisen mukaan, eikä kuntouteta rakkauden sylissä.
 
Tämä ei myöskään merkitse, että sinun täytyisi pysyä myrkyllisissä suhteissa, aggressiivisissa elämäntilanteissa tai epäreilussa työympäristössä tapana muuntaa ympärilläsi olevien varjoja. Tavoitteena on sen sijaan asettua aina sinne, missä sinua voidaan parhaiten kunnioittaa ja arvostaa taitojesi vuoksi. Tässä turvallisemmassa tilassa elämästä tulee avoin tilaisuus syleillä viattomuutesi joka aspektia riippumatta siitä, minkä tapahtumasarjan elämä kokoaa osoittamaan sinulle, mikä on seuraavana jonossa rakastettavaksi, tuomitsemisen sijasta. Vaikka sisälläsi olisi aktiivista tuomitsemista, kenties se on pelkästään nokkelampi kutsu syleillä sitä, joka tuomitsee, sen sijaan että pidättelet rakkautta, kunnes tuomitseminen laantuu.
 
Kun meistä tulee sellainen, joka muuttaa tapaa kohdella varjoa sen sijaan, että rakkautta pidätellään, kunnes varjo muuttuu ensin, tapahtuu sisäinen muutos sulattamaan jokaisen itsesabotoinnin ja sisäisen ristiriidan osan, kun rakkaus on oppaasi. Riippumatta siitä, näyttääkö maailmasi heräävän nopealla tahdilla tai etanan vauhtia, tämä hetki kutsuu sinua toistamaan ääneen seuraavan näkemyksen hyväksymisestä:
 
"Hyväksyn, että näen vain juuri sen version maailmasta, joka tarvitsee nähdä, tuodakseni huomioni omiin aspekteihini, jotka ansaitsevat rakkautta. Vastaan hetki kerrallaan kaikkiin julmuuksiin vastakkaisen värähtelyn teoilla omassa elämässäni."
 
Jos sinä tai joku tuntemasi on varkauden uhri, mitä jos vastaisit tuohon energiaan hetken anteliaisuudella, suoralla tai anonyymillä? Kun väkivalta ei näytä piittaavan toisten viattomuudesta, miksi et vastaisi tuohon energiaan olemalla vielä lempeämpi ja ystävällisempi itsellesi ja muille? Kun maailman johtajat näyttävät sivuuttavan sen, mikä on oikeasti tärkeää, mitä jos vastaisit tuohon energiaan katsomalla syvemmälle omaan elämääsi löytääksesi ne tärkeät asiat, joita ehkä välttelet, ja tekemällä tietoisempia tekoja kuin näkyvät poliittiset hahmot?
 
Joidenkin on vaikea uskoa, miten kotinsa epäjärjestyksen siivoaminen tai pitkään odotetun rehellisen keskustelun käyminen jonkun kanssa liittyy mitenkään käsillä olevien maailmanlaajuisten ongelmien ratkaisemiseen. Ja kuitenkin ymmärtäessämme elämää energiaperspektiivistä tunnistamme, että suorin tie kollektiivitodellisuuden muuttamiseen on nostaa henkilökohtaisen tason valintojen värähtelyä. Kun 2016 kunnioittaa inspiroitunutta toimintaa, se avaa täysin uuden äärettömien mahdollisuuksien portaalin. Tämän uuden portaalin avautumisen myötä voimallisimmat valintasi, jotka kutsuvat rauhaa, harmoniaa, terveyttä, tasapainoa ja hyvinvointia elämääsi, voivat lopultakin ilmentyä konkreettisiksi tuloksiksi ulkoiseen maailmaasi.
 
Hyvin pitkään voimakkaat muutokset näyttivät rajatulta sen tavan muuttamiseen, miten näet asiat, tai lyhyesti sen muuttamiseen, miltä asiat tuntuvat tunnetasolla. Vuoden 2016 tullessa esiin, uskomattomimmat valintasi voivat toteuttaa tyydyttävimmän todellisuutesi – kerta kaikkiaan.
 
Riippumatta siitä, tuletko ulos syvästä integroitumisvaiheesta, olet kokenut inspiroitunutta toimintaa jo kauan ennen vuoden 2016 saapumista tai olet täysin hajallaan ja tietämätön seuraavasta askeleesta, jokainen hetki toimii tilaisuutena palata rakkauteen – tunteistasi riippumatta. Silloinkin kun olet sairaan väsynyt itsesi rakastamiseen, mikset syleilisi sitä, joka on uupunut?
 
Jos olet menettänyt kaiken toivon ja sinua kiusaa ylitsepääsemätön epätoivo, katsele YouTube-videomme "Lifes's Eternal Liberator" saadaksesi lisää energiatukea tähän kriittiseen heräämisvaiheeseen. Tämä video auttaa sinua erityisesti avautumaan rakkaudelle puhtaasti, jos ja kun sanat "rakastan sinua" yhdistettiin joskus sellaisiin, jotka sanoivat rakastavia sanoja, mutta käyttäytyivät haitallisesti tai väkivaltaisesti.
 
Lisäksi, avataksesi sydämesi ja löytääksesi turvallisuuden, joka sallii kirkkaimman valosi säteillä, kirjani "Whatever Arises Love That" kirjoitettiin askeloppaaksi, energeettisesti ladatuksi omistajan käsikirjaksi elämiseen uudessa henkisessä toimintamallissa.
 
Inspiroikoot nämä sanat sinua tekemään yhden rohkean uuden valinnan päivittäin, tapana hajottaa pysähtyneet tukokset "vastakierrätetyllä" energialla. Yksi rohkea valinta kerrallaan, inspiroi sitä sitten negatiivisuus, joka motivoi sinua valitsemaan tietoisemmin henkilökohtaisessa elämässäsi, tai pidät pelkästään tätä inkarnaatiota kankaana, jolle suurin taideteoksesi luodaan sarjalla rohkeita päätöksiä, niin kunnioitan sinua ikuisen valon majakkana ja sydänkeskeisen tietoisuuden ainutlaatuisena katalyyttinä.
 
Nyt on aika säteillä universumin puolesta. Portaali on nyt auki niille, jotka eivät enää odota maailmaa tai muita muuttumaan, vaan muistavat, että elämä voi kehittyä nyt sillä tahdilla, jolla olet valmis valitsemaan eri tavalla itsellesi. Maailma on sinussa. Se minkä muutat henkilökohtaisessa elämässäsi, luo erilaisen maailman ajan kuluessa. Tämä ei merkitse, että maailman tai tuntemisesi yksilöjen teot johtuvat jostain epätasapainosta sisälläsi. Sen sijaan maailma näyttää vain sellaiselta, kuin se on, tapana inspiroida tietoisempaan toimintaan silminnäkijän elämässä, mikä vuodostaan lähettää parantavia energia-aaltoja transformoimaan kaikkea näköpiirissä.
 
Et ole minkään näkemäsi syy. Olet tietoinen ratkaisu, joka asuu jokaisessa sydämessä. Sen sijaan että katsot maailman ongelmia, joita kaipaat ratkaista, kutsun sinut ensin palauttamaan huomiosi henkilökohtaisen elämäsi maailmanasioihin ja uskaltamaan tehdä voimallisia päätöksiä, jotka tuovat valoa kaikkien hyvinvointiin.
 
Kun inspiroituneen toiminnan vuosi saapuu, 2016 pyytää sinua ajattelemaan seuraavaa kysymystä mahdollisimman usein: "Mitä olen valmis tekemään eri tavalla tehdäkseni tästä päivästä toisenlaisen kuin eilinen?"
 
Yksi rohkea valinta kerrallaan, mukaan luettuna sen rakastaminen, joka pelkää muutosta tai tuntee, ettei universumi tue, sinut kuljetetaan uhrina olemisen kynnyksen yli, kauan odottamasi paratiisin säteilyyn.
 
Aikamme on tullut, yhdessä yhtenä, ja loputtomien kysymysten maailmassa rakkaus on ainoa vastaus.
 
Monia siunauksia kaikille,
 
Matt Kahn
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >