HomeViestejäMatt Kahn2.10.2015 - Energiapäivitys: Uuden energian tiedostaminen

2.10.2015 - Energiapäivitys: Uuden energian tiedostaminen

ENERGIAPÄIVITYS: UUDEN ENERGIAN TIEDOSTAMINEN
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.truedivinenature.com)
2.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Riippumatta siitä, löydätkö elämäsi laajentuneelta tietoisuustasolta vai uskot siirtymäsi olevan vielä tapahtumatta, tämän päivän energiapäivitys on omistettu kummallekin kokemuspuolelle sen uuden energian tiedostamiseksi, joka on ankkuroitu Maahan.
 
Auttakoon se hyväksymään kaikkien subjektiivisten kokemusten ainutlaatuisuus havaintojen laajentamisessa ja toivottamaan tervetulleeksi näkyviin sen perimmäisen todellisuuden, jonka kukin meistä niin kauniisti ruumiillistaa.
 
Aiemmassa energiapäivityksessäni huomautin, miten tunne- ja fyysinen keho ovat usein viimeiseksi muuttuva puoli, kun uusi energia sarastaa. Jos tiedämme nyt viimeiset paikat, joissa muutokset usein tapahtuvat, voimme ottaa seuraavan askeleen ja tutkia niitä ensimmäisiä todisteita, joissa energian laajentumisen voi havaita.
 
Vaikka uuden toimintamallin energian tavallinen ominaisuus on kouriintuntuva valtava tyhjyyden tunne, haluan kaikkien eduksi sukeltaa tutkimaan, mistä nämä muutokset alkavat.
 
Kuten aina, ei ole sellaista asiaa kuin "olen hyvä tai huono kehittymisessä". Kyse on pelkästään sen tiedostamisesta, miten hienovaraiset energiat voidaan huomata omassa kokemuksessa, jotta voi oivaltaa ne suurenmoiset muutokset, jotka vahvistavat jatkuvan kasvusi.
 
Ensimmäinen paikka huomata energioiden muuttuminen on jotain, mitä kutsun "sisäiseksi suuntautumiseksi". Se on kuin sisäinen uskollisuusbarometri. Silloin kun sisäinen suuntautuminen muuttuu, uskollisuus muuttuu vakavasta ja epämukavasta vihollisuudesta, suuremmaksi avoimuudeksi ja tietoisuudeksi sellaisiin kokemuksiin reagoimisessa.
 
Jos sisäinen suuntautuminen muuttuu dramaattisesti, se aiheuttaa äkillisen tunnistamisen, että kaikki mikä ennen tulkittiin ylitettäväksi esteeksi, on itse asiassa jumaluuden katalyytti, joka vedetään omaan todellisuuteen varmistamaan korkeimman potentiaalin toteutuminen. Tällaisiin dramaattisiin sisäisen suuntautumisen muutoksiin viitataan oivalluksina tai ahaa-elämyksinä, mutta joillakin muutokset ovat paljon hienovaraisempia.  
 
Sen sijaan, että siirrytään "vihaan elämääni" –tilanteesta "kaikki on yhtä" –tilanteeseen, sisäisen suuntautumisen muuttuminen tulee tutummaksi kuvioista, reaktioista ja olosuhteista. Tämän muutoksen aikana siirryt vakaasti siitä, että olet huolissasi vain asioista, joista pidät enemmän, terävään tietoisuuteen niistä asioista, joita et pysty kontrolloimaan – riippumatta siitä, haluatko, että voisit kontrolloida niitä vai ei.
 
Vaikka käyttäisit paljon aikaa yrittäen välttää kokemuksesi, manipuloiden niitä tai ohittaen ne, et ole enää eksynyt kieltämiseen. Et ole tietämätön, vaan tulemassa tietoisemmaksi, vaikka miten usein taistelisit näkyvissä olevien tilanteiden kanssa.
 
Et ehkä ajattele minkään olevan erilailla, koska käyttäydyt edelleen samalla tavalla, mutta lähemmin tarkasteltuna on kirjo eteneviä sisäisiä muutoksia, jotka sallivat sinun olla itsesi silminnäkijä, hahmo elämäsi elokuvassa, sen sijaan että olet olosuhteidesi uhri.
 
Niin kummalliselta kuin se kuulostaakin, yksi avaintodiste sisäisen suuntautumisesi muuttumisesta laajentuneempaan tietoisuustilaan on tuomitseminen. Tuomitsemisen herääminen voi olla merkki, että sisäinen suuntautumisesi muuttuu tietoisempaan suuntaan – riippumatta siitä, onko ego valmis hajoamaan ja integroitumaan vai ei.
 
Vaikka ego saattaa tuomita käyttäytymisesi, kritisoida toisten tekoja tai tuomita sisäisen kritiikkisi, tuomitseminen, kritisoiminen tai vastarinta merkitsee tietoisuuden avautumista, joka alkaa laajentua henkilökohtaisten mieltymysrajojesi yli.
 
Vaikka sinun on tarkoitus muistaa, miten olla avoin, valpas ja vastaanottavainen ilman kritiikin, tuomitsemisen, vastarinnan tai syyttelyn syntymistä, tätä muutosta ei alussa tapahdu.
 
Kun tietoisuus alkaa laajentua, korostuneempi tarkkailutunne avautuu sisälläsi. Kun tämä tapahtuu, tuomitseminen voimistuu usein tai tulee huomattavammaksi, kun egon ääni projisoi johtopäätökset ja mielipiteet toisiin ihmiseen, paikkoihin ja asioihin, joita tulee todellisuuteesi.
 
Yksi syy miksi useimmat henkiset lähestymistavat eivät pysty ratkaisemaan tuomitsemista, on, että säilytetään negatiivinen näkemys siihen, miten reagoit, ja ylenkatsotaan tuomitsemisen korkeampi tarkoitus muutoksen alkumerkkinä, joka tulee pitkin matkaasi. Kun muutat tapaasi tarkastella jokaista reaktioita, kaikki havaitut esteet tunnistetaan merkiksi evoluutiosta – riippumatta siitä, miten hidasta tai nopeaa etenemisesi näyttää olevan.
 
Sitten kun luovut tarpeesta kukistaa tuomitseminen ja hyväksyt, että se voi olla jumalainen katalyytti, joka auttaa sinua kehittymään, elämän sisäisen kriitikon roolille voidaan antautua tunnistamalla kritiikki merkiksi laajentuvasta tietoisuudesta.
 
Auttamaan sinua siirtymisessä suurempaan uskollisuuteen jatkuvasti laajentuvalle tietoisuudellesi, toista seuraavia sanoja ääneen:
 
"Hyväksyn, että ennen kuin asiat jotka haluaisin muuttaa, pystyvät muuttumaan, välittömiä muutoksia tapahtuu tavassani nähdä asiat. Vaikka saatan olla yhtä tuomitseva, kriittinen tai kyyninen kuin ennen tai kenties siedän vieläkin huonommin toisten ihmisten egon tuomitsemista ja kritiikkiä, hyväksyn sen todisteeksi, että minusta on tulossa tietoisempi, vaikka käyttäydyn edelleen niin, kuin mielestäni ei pitäisi."
 
"Kun sisäinen suuntautumiseni muuttuu uskollisemmaksi universaalille tahdolle, hyväksyn, että kokemusteni jokainen puoli on universumin antama evoluutiolahja eikä minussa ole mitään, joka luotiin vain heitettäväksi pois tai sysättäväksi syrjään."
 
"Kun hyväksyn, että tuomitseminen on merkki sisäisen suuntautumiseni alkamisesta muuttua laajempaan tiedostamiseen, kenties pystyn tuntemaan syvän tilan, joka merkitsee, että uusi energia on jo tullut kenttääni."
 
"Kenties evoluutioni vivahteet näyttävät minulle syvän täydellisyyden ja armon, josta voin tulla tietoisemmaksi, kun alan hyväksyä jokaisen kokemuksen opastavana voimana, jonka on tarkoitus vain auttaa minua kehittymään. Tämä merkitsee, että kaikki on täällä auttamassa minua riippumatta siitä, mitä ajattelen tai tunnen siitä. Ja näin olen vapaa."
 
Kun tuomitseminen toimii pahaa-aavistamattomana merkkinä laajentuvasta tietoisuudesta – riippumatta tuomitsemisen ehdottamasta ennakkoluuloisesta tai tahriintuneesta näkemyksestä – seuraavassa sisäisen suuntautumisen muutoksessa huomataan tuskallisten kokemusten terän vähentyvän.
 
Egoltasi joka lietsoo itseään joko väittämällä toisten olevan väärässä, olettamalla olosuhteidesi olevan jonkinlainen virhe tai kieriskelemällä oman väärintekemisensä säälissä, alkaa ikään kuin vähentyä höyry, kun edes tuomitsemista ei enää nähdä vääränä.
 
Kun egoa ei enää lietsota leimaamalla käyttäytymistä vääräksi, puuttuu ikään kuin kiinnostus korjata toisia tai tuomita itsensä, kun harmonisempi silminnäkijä alkaa nähdä elämäsi kehon tilavuudesta käsin. Tässä tilassa et ikään kuin luovu tarpeesta kontrolloida henkisen voiton hetkessä, vaan usein unohdat sen kontrollin, jota sinulla ei oikeasti ole koskaan ollut.
 
Kun egolta loppuu vastustettavat asiat ja siltä menee tuntuma kontrollointiuskomukseen, tulee enenevästi vaikeammaksi tehdä toisten käyttäytymisestä itseäsi koskevaa. Sen sijaan se miten toiset kohtelevat sinua, voidaan nähdä reaktiona heidän omaan ratkaisemattomaan tuskaansa tai tunnemyllerryskaikuihin. Et ole ehkä motivoitunut antamaan rakkautta heille, mutta et myöskään ehkä haavoitu yhtä syvästi heidän käyttäytymisestään tai huolestu siitä tai omasta reaktiostasi.
 
Monta kertaa syynä siihen, miksi et huomaa näitä hienovaraisia muutoksia sisäisessä suuntautumisessa, on, että hajoava egosi usein partioi energiakenttääsi ja etsii niitä samoja muutoksia, joita alkaa tulla pintaan sen ollessa poissa, joka kaipaa niitä. Yksinkertaisesti ilmaistuna, se joka odottaa muutoksen tulemista, häviää, kun muutos ilmestyy esiin.
 
Kun tunnistat tuomitsemisen vahvistukseksi tulemisesta tietoisemmaksi, otat elämän vähemmän henkilökohtaisesti ja myös unohdat kontrollin, jota sinulla ei koskaan ole ollut, sisäinen suuntautumisesi jatkaa uskollisuusmuutostaan huomaamalla, miten paljon nopeammin siirryt eri tunnetilojen läpi. Kenties vaikeat tunteet jotka ennen saivat sinut pois tasapainosta viikoiksi tai kuukausiksi, muuttuvat nyt päivän kuluessa tai jopa tunneissa.
 
Pian sisäisen suuntautumisesi muuttuminen kehittää niin maadoittuneen tietoisuuden, että epämiellyttävät tunteet tai henkilökohtainen hankaus voivat muuttua minuuteissa.
 
Ironista on, että silloin kun huomaat, miten paljon nopeammin tunteesi vaihtuvat, usein heräät siitä uskosta, että tunteet hyökkäävät kimppusi, ja tunnistat jokaisen tunteen lahjana, joka vastaanotetaan täysin ja toivotetaan tervetulleeksi sydämeesi.
 
Mitä syvempään hengität sisään jokaisen tunteen ja hengität sen ulos rauhan, rakkauden ja harmonian siunauksena, sitä laajemman perspektiivin kehität tunnistaaksesi aiemmat tunnevihollisesi pahaa-aavistamattomiksi liittolaisiksi valepuvussa.
 
Huomatessasi tunteiden muuttuvan nopeammin kuin ennen ja avautumisen tunteille vastaanotettavana lahjana – riippumatta niiden paketoinnista tai koristelusta – saatat edelleen huomata tuomitsevasi tai kritisoivasi, samalla kun sisällä objektiivinen tarkkailija katselee ihmiskäyttäytymisen näytöstä, sitoutumatta sisäisesti tiukasti uskomaan yhtä koviin näkökulmiin kuin aiemmin. Tässä kohtaa ikään kuin käyt juuri ja juuri läpi henkilökohtaisia kuvioita, jotka menettävät jatkuvasti voimaa ja hajoavat, kun teet niitä.
 
Kun sisäisen suuntautumisesi muuttuminen jatkuu, jokainen ajatus- tai tunneaalto virtaa suoraan lävitsesi ohi kulkevana kokemuksena, joka herättää uteliaisuutta ja virkistää sen sijaan, että se tuntuu jotenkin uhkaavalta. Tulet tietoiseksi ihmisen ehdollistumisesta avoimuuden tilasta käsin. Vaikka se voi tuntua neutraalisuudelta alussa, se on sitä valtavaa tyhjyyttä, josta olen puhunut 5D-tietoisuuden tulemisena.
 
Vaikka totut elämään nollapisteessä, missä asiat eivät enää tapahdu sinulle, vaan ympärilläsi, se voi olla myös aikaa, jolloin intohimo, inspiraatio, ilo, onnellisuus ja täyttymys näyttävät puuttuvat. Kun totut uuden toimintamallin tietoisuusilmastoon, pian valtavasta tyhjästä tilasta tulee valo kaikkien asioiden palaamiseksi sen korkeimman potentiaalisi inspiraatioksi, iloksi, hurmioksi ja täyttymykseksi, joka voidaan nyt ankkuroida ja maadoittaa armon ja kypsyyden vahvaksi perustaksi.
 
Silloin kun matkasi pikakelauksen yrittäminen korvataan jokaisen elintärkeän muutoksen nyanssien ja yksityiskohtien tutkimisella, pystyt näkemään selkeämmin, miten kauas olet päässyt, kun alat kunnioittaa ponnistelujasi ja hyväksyä ainutlaatuisen kauneutesi intiimimmällä tasolla. Kun kehityt sisäisen suuntautumisen joka asteen läpi, oleellisin harjoitus on valmius rakastaa sitä, joka kokee elämää, miltä tahansa se näyttää sinulle.
 
Sen rakastaminen, joka ivaa tuomitsemista tai sen syleileminen, joka haluaa elämän tuntuvan reilummalta, tai sen kunnioittaminen joka haluaa kaiken nopeutuvan ja pääsevänsä hyviin asioihin – jokainen kokemus esittelee sinulle itsen seuraavan aspektin, joka odottaa jonossa rakkauttasi. Vaikka kokemuksesi näyttävät olevan tietoisen toiminnan ulkopuolella, tämä pelkästään kutsuu sinua hyväksymään sen, joka osaa kommunikoida vain hyökkäämällä tai sulkeutumalla.
 
Miten tahansa koetkin uuden henkisen toimintamallin sarastamisen, minulle on kunnia palvella evoluutiomatkaasi, kunnes sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nähdä olemuksesi suurenmoisuus ja uskaltaa säteillä niin kirkkaasti, kuin sinut on aina tarkoitettu säteilemään.
 
Monin siunauksin,
Matt Kahn
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >